2.günümüze Merhaba
Benim en büyük sorunum su icmemekti dün 2 litreyi devirdim
Doktorumla konusup sporada basliyacagim insallah.
2. bi sorunum ise asiri cikolataya düskün olmam dün dolabi acip snickersleri gördükce yüzüm gözüm döndü
amaa yemedim
Ilk günüm zor gecti anlicaginiz aksam migrenimde tuttu zar zor uyudum
Türk kahvesiyle basliyacagim bugün güne, bas agrisi olmasini engellermis haydii bakalim herkese kolay gelee
Sorma bende daha alisveris torbalarini bosaltmaya baslarken acip yiyorum, esim cikolata almistik acalimda yiyelim diyo kaliyorum öyleAslında en güzeli eve almamak ben eve alınca hemen yiyorum :)
Listeyi tekrar güncelledim, Kitkurdu arada kaynamisti rakam yoktu önünde, 29 kisiymisiz Masallah, sayemizde dünya hafiflicek
Listeyi tekrar güncelledim, Kitkurdu arada kaynamisti rakam yoktu önünde, 29 kisiymisiz Masallah, sayemizde dünya hafiflicek
Herkese günaydın
Herkese benden bi kahveeee
Cok sükür.Iyi sayılırım canim cok sağol. Sen nasılsınOoo ooo marlin18 kardes nasılsın
Afiyet bal şeker olsun yarasın :)
Cok sükür.Iyi sayılırım canim cok sağol. Sen nasılsın
Afiyet olsun. Ben daha yeni kahvaltı yaptım. Aramızda 2 saat fark var. Burda saat 9.50Ben de iyiyim canımm öğle yemeği yedim üzerine kahve de içtim şekersiz türk kahvesı ofiste takılıyorum şimdi :)
listeyi hazırladım ama nedense kime tıklasam kitkurdu çıkıyor. etiketler hep yanlış olmuş ... hepimiz kitkurduyuz
aynen eriyip bitecek 0 beden olacakPuhahahahahahha çok iyi yaaaaaa
Eeee şimdi biz kilo verince kitkurt mu zayiflayacak hahahhahah
ahaha helal bize hepimiz yanlismi yapmisizlisteyi hazırladım ama nedense kime tıklasam kitkurdu çıkıyor. etiketler hep yanlış olmuş ... hepimiz kitkurduyuz
Yok canım ben yanlış yapmışım sizinle alakası yok. Kolay olsun diye kopyala yapıştır yapmıştım etiket aynı olmuş. Düzeltiyorum şimdi.ahaha helal bize hepimiz yanlismi yapmisiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?