15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
16 Mart Spor Listesi

1. ayperest = 45 dk bisiklet
2. Yesa1 = leslie 5 (bes) (five) mil
3.korhilalp: Leslie 4 mil 1sa + 30 dk bacak ve karın egz.
4.kakaovanilya: 32 dakika yürüyüş

Kizlar benim bebegim hasta o yuzden 2 gundur pek girip yazamiyorum.
Suzlerun insallah iyi gidiyordur

Ogluma kosturmaktan 1 gunde 500gr verdim

Acil şifaler diliyorum canım yavrucuğuna sevgiler

yürüyüşe çıktım tam ısınmaya başlamıştım ki köpeğimle ilgili acil bir durum yüzünden dönmek zorunda kaldım 32 dakika yürüyebildim maalesef
Olsun hiç yoktan iyidir

Kilon çok muydu kaç kilodan kaça duştun. Bi de yaş ilerledikçe maalesef metabolizma yavaşlıyor.
Diyetisyene gitmiştim 14 15 yaşında falandım çok memnundum hem tok tutuyordu verdikleri hem sevmediğim şeyleri vermiyordu bi de ben sebze yemiyorum ona rağmen verdim arada bi yürüyüş yapıyodum zorlamıyordu yani

Hiç tatlı falan yemedim 2,5 aylık süreçte diyetisyen vermedi alışıyor zaten insan yemeye yemeye. Verdiği listenin dışına çıkmadım

Maşallah spor yapanlara ben daha diyet e alışamadım saat 3 gibi tansiyonun düştü galiba .ama tam 6 saat aç kalmayi başardım. Leptin hormonu salgılanmasının umarım arada 1 Türk kahvesi ve yarım paket etiform bir minik muz yedim ama neden böyle oldum bilmem. Şu an da gözlerim kapanıyor istemsizce ve başım agiriyor.Bakalim umarım bu işe yarardıa kilo veririm

1 hafta içerisinde alışırsın bence, ne kadar oldu başlayalı?

Herkese merhaba hanımlar, sayfalar dolusu mesajlar var henüz bakamadım. Bugünkü menümü yazayım.

Kahvaltı (08.00)
1 haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
Maydanoz
3-5 tane fındık

Öğle (12.20)
Yoğurtlu Brokoli
Nohutlu yeşil salata

Akşam (17.30)
Haşlanmış tavuk beyaz eti
Zeytinyağlı kereviz
Yoğurtlu Brokoli

Şu ana kadar 1 litre su içtim ama 45 dakika sonra spora gideceğim 1 litre de orada içerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…