- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
Cok tesekkur ederimÇok geçmiş olsun canım . Bebeğin iyileşsinde hepsi olur inşallah.
yürüyüşe çıktım tam ısınmaya başlamıştım ki köpeğimle ilgili acil bir durum yüzünden dönmek zorunda kaldım32 dakika yürüyebildim maalesef
aynen. bir de spor açılışımı yapmış oldum, kaç zamandır yürüyüşe çıkmamıştımOlsun canım 32 dk iyi
Hem köpeğin iyi olsun da
Kız 2.buçuk ayda naptın da 17 buçuk kilo verdin ya çabuk söyle bende 3 ayda 15 vermek istiyorum :)2,5 ayda 17 kg vermiştim. 20 yaşındayım şimdi
Anka ellerine sağlık canım küçük bebeğinle bunlara vakit ayırdın sağolasın
Kizlar benim bebegim hasta o yuzden 2 gundur pek girip yazamiyorum.
Suzlerun insallah iyi gidiyordur
Ogluma kosturmaktan 1 gunde 500gr verdim
Olsun hiç yoktan iyidiryürüyüşe çıktım tam ısınmaya başlamıştım ki köpeğimle ilgili acil bir durum yüzünden dönmek zorunda kaldım32 dakika yürüyebildim maalesef
Acil şifaler diliyorum canım yavrucuğuna sevgiler
Olsun hiç yoktan iyidir
Diyetisyene gitmiştim 14 15 yaşında falandım çok memnundum hem tok tutuyordu verdikleri hem sevmediğim şeyleri vermiyordu bi de ben sebze yemiyorum ona rağmen verdim arada bi yürüyüş yapıyodum zorlamıyordu yaniKilon çok muydu kaç kilodan kaça duştun. Bi de yaş ilerledikçe maalesef metabolizma yavaşlıyor.
Aşağıya yazdımay nasıl verdin ya bende 3 ayda 16 kg hedeflemiştim ama daha 2.5 ayda 8 kg verebildim
Kız beni de dahil edin hemen kahvemi alıp gelirim bidaha ki sefereOoo ooo kitkurdu hoşgeldin sabah kulaklarını cinlattik:)
1 hafta içerisinde alışırsın bence, ne kadar oldu başlayalı?Maşallah spor yapanlara ben daha diyet e alışamadım saat 3 gibi tansiyonun düştü galiba .ama tam 6 saat aç kalmayi başardım. Leptin hormonu salgılanmasının umarım arada 1 Türk kahvesi ve yarım paket etiform bir minik muz yedim ama neden böyle oldum bilmem. Şu an da gözlerim kapanıyor istemsizce ve başım agiriyor.Bakalim umarım bu işe yarardıa kilo veririm
listeyi hazırladım ama nedense kime tıklasam kitkurdu çıkıyor. etiketler hep yanlış olmuş ... hepimiz kitkurduyuz
Puhahahahahahha çok iyi yaaaaaa
Eeee şimdi biz kilo verince kitkurt mu zayiflayacak hahahhahah
aynen eriyip bitecek 0 beden olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?