- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
Çok aç bırakmışsın kendini kas kaybı yaşayabilirsin böyle.
Haklısınız bu günlük böyle , aslında iki gündür akşam yemeğine hazırlıksız yakalanıyorum yiyeceğim şeyler olmuyor , iki öğün beslenme düzenini de oturtmaya çalışıyorum benim açımdan rahatlık olur alışırsam Karatayda yapınca çıldırsın leptinler diyorumBen yazacaktim bi et bi balık bir şey istiyor sanki menu ya da aralarda bir şeyler
Haklısınız bu günlük böyle , aslında iki gündür akşam yemeğine hazırlıksız yakalanıyorum yiyeceğim şeyler olmuyor , iki öğün beslenme düzenini de oturtmaya çalışıyorum benim açımdan rahatlık olur alışırsam Karatayda yapınca çıldırsın leptinler diyorum
Kaç lt içtin abarttın mı acababenim çok su içince başım ağrıyor neden acep ?
3.5 olduKaç lt içtin abarttın mı acaba
ne kadar içiyorsun? benim bir arkadaşım günde 3.5-4 litre civarı su içiyordu ve başı çok ağrıyordu doktora gitti çok fazla su elektrolit dengesizliğine sebep olurmuş ve günde 3 litreden fazla su içilmemeli demişti doktorbenim çok su içince başım ağrıyor neden acep ?
bugün 3.5 oldune kadar içiyorsun? benim bir arkadaşım günde 3.5-4 litre civarı su içiyordu ve başı çok ağrıyordu doktora gitti çok fazla su elektrolit dengesizliğine sebep olurmuş ve günde 3 litreden fazla su içilmemeli demişti doktor
ben iki gündür hiç kilo veremedim kızlar, sizce ne yapmalıyım? ne önerirsinz?
3.5 oldu
Akşam ezanı okundu ve yedim yoğurt çorbası azıcık bulgur pilavı domates ve 1 tane benimoAk
Akşam yemeği yemedim mi.
Elma dehşet acıktırıyor benikızlar elma diyeti yapanınız oldu mu hiç?
69lara inemedim bir türlü, 1-2 kiloyu bir an önce vermek için bir şeyler yapmak istiyorum o yüzden sordum belki 3-4 gün denerim bakalımElma dehşet acıktırıyor beni
Cok guzel bealenmissin afiyet olsunHerkese merhaba hanımlar, sayfalar dolusu mesajlar var henüz bakamadım. Bugünkü menümü yazayım.
Kahvaltı (08.00)
1 haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
Maydanoz
3-5 tane fındık
Öğle (12.20)
Yoğurtlu Brokoli
Nohutlu yeşil salata
Akşam (17.30)
Haşlanmış tavuk beyaz eti
Zeytinyağlı kereviz
Yoğurtlu Brokoli
Şu ana kadar 1 litre su içtim ama 45 dakika sonra spora gideceğim 1 litre de orada içerim.
Harika beslenmissin afiyet olsun.Iyi aksamlar kizlar
soyle bir gecmise goz attim da cok cok iyi menuler ve sporlar var.
Benim menum
Uyaninca elma sirkeli su
Kahvalti
1 has yumurta
1 dl kizarmis ekmek
5 zeytin
Ara 1 avuc leblebi
Aksam
Yarim kase yayla corbasi
4 kasik kiymali bulgur pilavi
Salata ayran
Su 2 lt ictim 3 olur
1 kupa 5 li bitki cayi
spor 40 dakika yuruyus yaptim
Ben su ilk ay agir sporlar yapmayacagim yuruyus disinda
Biraz hafifleyeyim bir 5 kilodan sonra spora agirlik verecegım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?