Başka bişey mi oluyor acaba. Kafam donuyor gozlerim kararıyor. Ben tansiyona bağlamıştımhayir canim aslinda tansiyonun düsmemesi gerekir, bayilanlarinda mesela hemen ayaklari yüksege kaldiriliyor tansiyon düzelsin diye
AminnnnnnGünaydınlar kızlar yeni hafta hepimize bol eksi getirsin
Gün icerisindede oluyormu?Başka bişey mi oluyor acaba. Kafam donuyor gozlerim kararıyor. Ben tansiyona bağlamıştım
Yok her zaman olmuyor. Temizlik yapınca ya da dışardan gelince yatıp ayaklarımı kaldırınca oluyor kaldırmazsam sorun yok. Ben de kaldırmıyorumGün icerisindede oluyormu?
Evet anlattiklarin tansiyon gibi, seker düsmesindede olabilir bas dönmesi göz kararmasi ama o zaman hafifte bi titremeyle terlemede olur
vallahi haftasonu diyet miyet kalmadı ama cumaya kadar tutacağım kendimi, listede vermiş olarak görünmek istiyorum. Bir de ben her gün hatta her saat tartılıyordum, tartıyı kaldıracağım.Günaydın kızlarrrrr az.kalorili bol hareketliii bomba gibi bir hafta olur inşallah
ayni bacak ölçüsüne sahibiz beraber inceltelim insallah :)bu izadan ölctüm 59 cikti :)
ayni bacak ölçüsüne sahibiz beraber inceltelim insallah :)
olc canim hatta bacak olculerimizi de takip edelim bende basen de var en büyük hayalim incecik bacaklara sahip olmak :)Ben de akşam Olceyim bari :)
olc canim hatta bacak olculerimizi de takip edelim bende basen de var en büyük hayalim incecik bacaklara sahip olmak :)
Sağol canımmm! İnşallahGünaydınlar kızlar yeni hafta hepimize bol eksi getirsin
aa sevindim vallaayni bacak ölçüsüne sahibiz beraber inceltelim insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?