15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayir canim aslinda tansiyonun düsmemesi gerekir, bayilanlarinda mesela hemen ayaklari yüksege kaldiriliyor tansiyon düzelsin diye
Başka bişey mi oluyor acaba. Kafam donuyor gozlerim kararıyor. Ben tansiyona bağlamıştım

Başka bişey mi oluyor acaba. Kafam donuyor gozlerim kararıyor. Ben tansiyona bağlamıştım
Gün icerisindede oluyormu?
Evet anlattiklarin tansiyon gibi, seker düsmesindede olabilir bas dönmesi göz kararmasi ama o zaman hafifte bi titremeyle terlemede olur

Gün icerisindede oluyormu?
Evet anlattiklarin tansiyon gibi, seker düsmesindede olabilir bas dönmesi göz kararmasi ama o zaman hafifte bi titremeyle terlemede olur
Yok her zaman olmuyor. Temizlik yapınca ya da dışardan gelince yatıp ayaklarımı kaldırınca oluyor kaldırmazsam sorun yok. Ben de kaldırmıyorum sen yazınca aklıma geldi de sende de oluyor mu diye merak ettim

Günaydın kızlarrrrr az.kalorili bol hareketliii bomba gibi bir hafta olur inşallah
vallahi haftasonu diyet miyet kalmadı ama cumaya kadar tutacağım kendimi, listede vermiş olarak görünmek istiyorum. Bir de ben her gün hatta her saat tartılıyordum, tartıyı kaldıracağım.
Bir de topiğe resim koysak, sabah öğle akşam yediklerimizi, hepsini değil de tabiki, arada hareketlenebilir güzel olur diye düşündüm.

selam kızlar hafta sonları çok aktif olamıyorum malesef..
sporda yapamıyorum hafta içi yapıyorum sadece.. geçtiğimiz haftalar motivem düşüktü ve kilo aldım malesef.. artık dur demenin zamanı geldi ben bu yola baş koydum ve halletmem lazım.. 50 dk bisiklete bindimde geldim öğle yemeğimden sonradan plates yapıcam inşallah

20 Mart 2017 Egzersiz Listesi

1.Korhilalp:Leslie 3 mil 48 dk + 12 dk karın egz.
2. ayperest 50 dk bisiklet + 20 dk plates

20 Mart 2017 Egzersiz Listesi

1.Korhilalp:Leslie 3 mil 48 dk + 12 dk karın egz.
2. Aytozuvegece 1 saat yuruyus 55 squat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…