tamam benim şeker orucu topigim var onu bi incele istersen ve that sugar belgeselini izlemeni tavsiye ediyorum :)İlerleyen günlerde yıne konuşalım bu konuyu
Şu an hazır hissedemedim:)
ben de öyle düşünüyorum ama biri kalınlaşma dediği an korku sarıyo beni çünkü bacaklarım ince ve çok severim bacaklarımı korktum o yüzden :))aslında şöyle bir şey var squat yaparken beslenmeyi bol tutar fazla kalori alirsaniz o zaman kalinlasmis gibi görünüyor bacaklar ama biz zaten dengeli ve guzel besleniyoruz ve ayrica yaptigimiz yürüyüş ardina squati yaparsak kalinlasmaz aksine incelir ve sekillenir
yok canim dedigim gibi yaparsan kalinlasmaz merak etme :) ne guzel demek ki ince bacaklarin var hep hayalimdir ince bacaklarim olmasi darısı başıma :)ben de öyle düşünüyorum ama biri kalınlaşma dediği an korku sarıyo beni çünkü bacaklarım ince ve çok severim bacaklarımı korktum o yüzden :))
amin canım, ince bacak kurtarıcı oluyor gerçekten ama benim de göbek bölgem kalın o da çok kötü bir şeyyok canim dedigim gibi yaparsan kalinlasmaz merak etme :) ne guzel demek ki ince bacaklarin var hep hayalimdir ince bacaklarim olmasi darısı başıma :)
Bende Almanya da yaşıyorumevet almanyadayim, sen?
Ayyy ne güzelkızlar bu arada mayısın ikinci haftası mülakatım var, eğer kazanırsam hakim ya da savcılık stajına başlıcamm çok heyecanlı bir an önce mayıs gelsin :))
sekerli yiyecekleri kesersen ve bol yogurt tuketirsen direk gobege etki ediyor canim :)amin canım, ince bacak kurtarıcı oluyor gerçekten ama benim de göbek bölgem kalın o da çok kötü bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?