kac cm canim bacaginSquatimi yaptim bende. Nolur nolmaz üst sag bacagimi ölctüm bibakalim santim olarak farketcekmi.
Bu arada yürüyüslerden veya sporlardan sonra bacaklari 10 dakika havada tutmaninda inceltmeye yaradigini okumustum simdi onu yapiyorum her squattam sonra yapicam.
19 mart menum
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
1 domates
1 salatalik
1 biber
1 dilim peynir
6 zeytin
Aksam
3 parca bonfile izgara
1 kase tarhana corbasi
Bolca kirmizi lahana salatasi
Gun icinde 4 lt yakin su
Gunluk sporum
1 saat 6 da tempolu yuruyus 5.5 km
30 squat
30 mekik
20 caki
canım 5 tane sabah yap 5 tane akşam yap. Çok zorlama kendiniYa ben de squata basladim ama ilk gunden biraktim. Bacak kaslarim nasil agriyo, yurumeyi yeni ogrenmis gibi yuruyorum. Devam ettirsem gecerdi belki ama yapacak dermanim yok.
Valla ben de merak ettim :)
kac cm canim bacagin
Benim tansiyonum duşuyor ayaklarımı kaldırınca sende oluyor muSquatimi yaptim bende. Nolur nolmaz üst sag bacagimi ölctüm bibakalim santim olarak farketcekmi.
Bu arada yürüyüslerden veya sporlardan sonra bacaklari 10 dakika havada tutmaninda inceltmeye yaradigini okumustum simdi onu yapiyorum her squattam sonra yapicam.
Sanada gunaydin canimm. İnşallah iyi bir hafta olurGünaydın kızlarrrrr az.kalorili bol hareketliii bomba gibi bir hafta olur inşallah
9 a kadar ekleyebilirsin listeye canım.Eki Görüntüle 1970385 dünkü sporumu yazmayı unutmuşum ben kizlar
hayir canim aslinda tansiyonun düsmemesi gerekir, bayilanlarinda mesela hemen ayaklari yüksege kaldiriliyor tansiyon düzelsin diyeBenim tansiyonum duşuyor ayaklarımı kaldırınca sende oluyor mu
Çok güzel bir paylaşım canım hepsi yaşanarak test edilmiş şeyler.. teşekkür ederim çok beğendim.
Günaydınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?