15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaza muhteşem olacagiizz kiskanan degil kiskanilan olacagizzz dumduz karin incecik bacaklar allahimm hayali bile guzell :))

O oyyy oyyyy tatlı tabii ki de

Söylemem kötü örnek teşkil etmek istemiyorum

Şeker orucu hep aklımda ama sırf başlamak için başlamayım gerçekten en az 7 gün yapacaksam başlamak istiyorum
sen iste 7 degil 77 gün bile yaparsın sen kendini bana bırakmıyorsun ki bir biraksan kollarima :))
damakta tadi 1 dakika bile surmuyor ve inanki hicbir besinin tadi fit bir vucuda sahip olmaktan daha güzel olamaz en azindan 1 hafta bir dene

Afiyet olsun rakibem
Sen ye de yarışı ben kazanayım
aynen sen ye dee biz kazanalim yarısıı yazın da salinalim muhtesem fizigimizlee

çünküü zaman yiyerek çatlama değil yemeyerek düşman catlatma zamanii :))

arkadaslar eminimki iç bacak sorunu bircogumuzun derdi.Peki siz iki ayağınizi yanyana koydugunuzda birbirine degmeyen,pürüzsüz dümdüz selulitsiz bacaklar istemez misiniz?Dusunsenize kotlar sortlar etekler üstünüze enfes duracak.Yukarda ekledigim iç bacak challenge baslayalim mi beraber? Ben daha önce yaptim cok faydasıni gördüm. Squatin etkisini katlamis oluruz böylece :)

Günaydın kızlar bazılarımız(ben) yedi içti güldü eğlendi ama yeter artık tartı için 3 günümüz kaldı. Çok dikkat etmeliyiz. Ben sabah spor yaparsam gün boyu daha dikkatli oluyorum. O yüzden sabah erkenden sporumu yapacağım. Hadi takılsın herkes peşime.
Cuma artı gelenin saçını çekerim. Ha alninin ortasinden furirim.

Ben bacaktan fazla göbeğe takılıyorum. Maşallah Hık desem 4 uz doğuracak gibi gobeğim var. Şekeri bırakmadan da gitmeyecek biliyorum. Şeker orucuna tekrar başlıyorum bu gün.

Kızlar pcm bozuk oldugu için telden giriyorum oyüzden hep giremiyorum buraya.ben waffle Yedim rejimi bozdum malesef ve 3 gün kaldı.anca 1 kilo vermiş falan olucam cuma günü sanırım belkide verememiş çünkü regli olucam vücudumda şişlik hissediyorum bu hafta yalan oldum yani haftaya cumaya telafi edicem artık

Benimde bacaklarım incecik.ama 6 aylık hamile gibi göbeğim var.kalçam yok bacak yok ama göbek fena.geçen otobüse bindim kadının biri beni hamile sandı yer verdiağlasammı gülsemmi.cok moralim bozuldu.

Bana da soruyorlar bebek var mı dıye sagolsunlar gecen komsu karnıma dokunup dedi bi de :)

Off motivasyona gel.
evet bu yaz incecik olalim istedigimizi giyelim

Benimde bacaklarım incecik.ama 6 aylık hamile gibi göbeğim var.kalçam yok bacak yok ama göbek fena.geçen otobüse bindim kadının biri beni hamile sandı yer verdiağlasammı gülsemmi.cok moralim bozuldu.
Aynen ben de yolda kadının birine yardım ettim bana Allah bi avazda kurtarsın dedi

Anka misali beni muhtemelen oklavayla gilan kovalaman gerekebilir
Sac bas yolmak yetmez

Ben bacaktan fazla göbeğe takılıyorum. Maşallah Hık desem 4 uz doğuracak gibi gobeğim var. Şekeri bırakmadan da gitmeyecek biliyorum. Şeker orucuna tekrar başlıyorum bu gün.
canimm hemen ekliyorum seni listeye o zaman :))

arkadaslarr nur topu gibi olan gobislerinizi eritmek istiyorsaniz sizleri seker orucu topigime davet ediyorum benim gobegim simdiden indi :))

Off motivasyona gel.
evet bu yaz incecik olalim istedigimizi giyelim
her türlü motivasyon ben de aslaaa pes etmek yok biz bu yola baş koyduk :))

Kizlar yediklerinize bakitotum da kimisi hic ekmek yemiyo yazmagimi unutuyosunuz yoksa ekmegi tamamen cikardiniz mk hayatinizdan ????

Kizlar ben pazar gunh rejimi bozdum malesef bir cok sey yedim.
Bir gofrtle bozmaya basladim sonra batti balik yan gider diuerekten bircok sey yedim.
P.tesigunu +1 kg fazla cikmayim mi off bin pismanlikla dikkat ederwkten yarim kilosunu geri verdim

Ben cumaya kadar 2 kg vereyim derken maffettim
Cumaya kadar geri 64e dusecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…