yaza muhteşem olacagiizz kiskanan degil kiskanilan olacagizzz dumduz karin incecik bacaklar allahimm hayali bile guzell :))ARKADAŞLAR AŞK OLSUN SADECE 7 KİŞİ Mİ SPOR YAPTİ
DÜMDÜZ KARIN İNCE BACAK HAYAL OLARAK KALACAK HERALDE
O DOLAPTA DURAN ELBİSELERİ VERELİM BENCE O BEDENE GİREMEYİZ BU GİDİŞLE
LÜTFEN AMA ARKADAŞLAR
15 DK LESLİE 1 MİL BİLE YETER
HAYDIIIIIIIII
sen iste 7 degil 77 gün bile yaparsın sen kendini bana bırakmıyorsun ki bir biraksan kollarima :))O oyyy oyyyy tatlı tabii ki de
Söylemem kötü örnek teşkil etmek istemiyorum
Şeker orucu hep aklımda ama sırf başlamak için başlamayım gerçekten en az 7 gün yapacaksam başlamak istiyorum
aynen sen ye dee biz kazanalim yarısıı yazın da salinalim muhtesem fizigimizleeAfiyet olsun rakibem
Sen ye de yarışı ben kazanayım
Ben bacaktan fazla göbeğe takılıyorum. Maşallah Hık desem 4 uz doğuracak gibi gobeğim var. Şekeri bırakmadan da gitmeyecek biliyorum. Şeker orucuna tekrar başlıyorum bu gün.arkadaslar eminimki iç bacak sorunu bircogumuzun derdi.Peki siz iki ayağınizi yanyana koydugunuzda birbirine degmeyen,pürüzsüz dümdüz selulitsiz bacaklar istemez misiniz?Dusunsenize kotlar sortlar etekler üstünüze enfes duracak.Yukarda ekledigim iç bacak challenge baslayalim mi beraber? Ben daha önce yaptim cok faydasıni gördüm. Squatin etkisini katlamis oluruz böylece :)
Benimde bacaklarım incecik.ama 6 aylık hamile gibi göbeğim var.kalçam yok bacak yok ama göbek fena.geçen otobüse bindim kadının biri beni hamile sandı yer verdiağlasammı gülsemmi.cok moralim bozuldu.
Off motivasyona gel.yaza muhteşem olacagiizz kiskanan degil kiskanilan olacagizzz dumduz karin incecik bacaklar allahimm hayali bile guzell :))
sen iste 7 degil 77 gün bile yaparsın sen kendini bana bırakmıyorsun ki bir biraksan kollarima :))
damakta tadi 1 dakika bile surmuyor ve inanki hicbir besinin tadi fit bir vucuda sahip olmaktan daha güzel olamaz en azindan 1 hafta bir dene
aynen sen ye dee biz kazanalim yarısıı yazın da salinalim muhtesem fizigimizlee
çünküü zaman yiyerek çatlama değil yemeyerek düşman catlatma zamanii :))
Aynen ben de yolda kadının birine yardım ettim bana Allah bi avazda kurtarsın dediBenimde bacaklarım incecik.ama 6 aylık hamile gibi göbeğim var.kalçam yok bacak yok ama göbek fena.geçen otobüse bindim kadının biri beni hamile sandı yer verdiağlasammı gülsemmi.cok moralim bozuldu.
Maşallah ne iyi insanlarla karsilasiyirsunuzAynen ben de yolda kadının birine yardım ettim bana Allah bi avazda kurtarsın dedi
canimm hemen ekliyorum seni listeye o zaman :))Ben bacaktan fazla göbeğe takılıyorum. Maşallah Hık desem 4 uz doğuracak gibi gobeğim var. Şekeri bırakmadan da gitmeyecek biliyorum. Şeker orucuna tekrar başlıyorum bu gün.
her türlü motivasyon ben de aslaaa pes etmek yok biz bu yola baş koyduk :))Off motivasyona gel.
evet bu yaz incecik olalim istedigimizi giyelim
Ekmek yemedin mi? Harika beslenmissin sabahta spor missHerkese iyi gunlerrr
1 lt su
Ardindan kosu bandinda 2.5 km tempulu yuruyus
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
Domates biber salatalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?