15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
boyum 1.68 kilom 64 canım hedefim de 55. sen masallah iyi kilo vermissin neler yapiyorsun?
ohoooo hemencik verirsin sen onu bu azimle
canım dünde yazmıştım sanırım.
ekmek yemiyorum
bol su
40 45 dk ayakta kondüsyon bisikletine biniyorum ilk zamanlar leslie 3 yapmıştım
yeşil çay içiyorum
günde iki fincan türk kahvesi (şekersiz) içiyorum metobolizmayı hızlandırıyo ve yağ yakıyomuş
akşamları çook hafif geçiriyorum sadece bi kase çorba içiyorum
bu şekilde verdim. ama tabii son haftalarda çook kaçırdım kilo falan aldım. işte dün herşeye yeni başladım en geç ramazana kadar vakit verdim kendime o zamana kadar vericem hepsini. azmedersem daha kısa sürede veririm biliyorum. yapıcam başarıcam sonra plates squat hiiç bırakmıcam inşallah burası sayesinde. motive olacağım arkadaşlara ihtiyacım var tam aradığım tipsin gibime geldi

Kızlar ben bugun keten tohumu yagi na başladım 1 yemek kaşığı aç karnina içiyorum

arkadaslar bu hafta benimde adet dönemim dün tartildim bugün kendimi daha hafif hissetmeme ragmen tartida almisim, adet dönemime bagliyorum ama genelde böyle oluyor bittigi zamanda birden gidiyor kilolarim. Yani bu cuma muhtemelen bendede cok az bi sayi farketcek

C cranial bu squat programını sumo squat olarak yapsam diyorum ? hem kalçama hem iç bacaklarıma etki eder mi ? yoksa sumo sadece iş bacak mı toplar ? yoksa iki işlevi birden mi görür ?? iç bacaklarım 50 kg olsam bile felaket durumda oluyo da eğer farklı şeylerse önce 30 gün normal sonra da 30 gün sumo squat olarak yapıcam

Aaaaa benim de adet dönemim bugün 2. Gunum ama cumaya gider ya şişlik

Seker orucu topigine baktim C cranial su an hepsini harfiyen yapiyorum zaten haberim olmadan seker orucundaymisim :)) sabahlari 2 portakaldan portakal suyu iciyorum sadece ama taze meyve serbest diyor. Bugun diyette 12. Gunum ama gobekte bir degisiklik fark etmedim su ana kadar. 1 ay tamamlaninca eski 38 beden pantolonlarimdan denicem

kızlar kahvaltıda 1 yumurta ve yeşillik yedim.
30 dk yürüyüş yaptım
50 squat yaptım ( şuan bacaklarım yeni doğmuş buzağı gibi titriyor ayakta duramıyorum hahahah )
30 bacak egzersizi yaptım

Sabah 5 badem 3 gün kurusu kayisi
Kahv.2 haslanmis yum.
Peynir ve zeytin
4 tane form bisküvi
Öğlen 8 kaşık nohut yemeği
Aksam 10 tane Bulgurlu kiymali köfte
Patlıcan salatası
1 şekersiz Türk kahvesi ve 1.5 lt şu
Menü böyle kızlar .akşam 5 den sonra bişey yemiyorum.adet olcam ve siskinlik var sun o yüzden cumadancok umutlu değilim ama adet sonrası 1.5 2 kilo fark bekliyorum.bakalım ne olacak

Benimde bacaklarım incecik.ama 6 aylık hamile gibi göbeğim var.kalçam yok bacak yok ama göbek fena.geçen otobüse bindim kadının biri beni hamile sandı yer verdiağlasammı gülsemmi.cok moralim bozuldu.
Ay benimde ayni yaaa sinava gittigimde en son kapidaki polis arama yapti sonrada " maşallah iki kisi mi geldiniz " dedi yok abla o bebek değil GÖBEK! diyemedim a dostlarrrr

Nerde o topik benim nur topunu da ekleyelim

Ay benimde ayni yaaa sinava gittigimde en son kapidaki polis arama yapti sonrada " maşallah iki kisi mi geldiniz " dedi yok abla o bebek değil GÖBEK! diyemedim a dostlarrrr
ay çok hoşsunuz ya

benimde göbeğim yeyince feci çıkıyor yemeyim iki günde gidiyor. ama çok cıvık doğum yapalı 6 ay oldu.
squatla beraber mekik programınada başladım şuan paylaşamıyorum bakın netten oda 31 gün. gitsin kalça göbek

Benimde ikinci bebegimi dunyaya getireli 7 ay oldu 10 kilo fazlam var mutlaka bakarım

☆☆☆ YENİİ!☆☆☆

♤♡♢♧...........:::21 Mart Egzersiz Listesi:::........♤♡♡♧

1. Korhilalp :3 Mil leslie 48dk + 15dk karın egz.
2.
3.
4.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…