Menün çok dengeli olmuş.öğün arasını da uzun tutmuşsun.baya yağ yakmıştır leptinle vücudun.bol eksi ve afiyet olsunMENÜM
Sabah 8.30
1 kase mercimek çorbası
1 dilim köy ekmeği
saat 15.30
1 fincan sütlü kahve
Akşam
17.00
2 kaşık ciğer sote
1 tabak zeytinyağlı pırasa
4 kaşık yoğurt
su 2 lt şimdilik
Nerdeyse karatay mı diye soracağım , ama acıkmış olabilir misin akşam hafif yoğurtlu bir sebze yemeği daha mı iyi tutar onun dışında çok güzel olmuş sporunuzu da genelde görüyorum cumaya merak ettiklerimden birisiniz haydi tam gaz devamMenüm
Sabah 6.45 1 bardak ceviz-su kürü
Kahvaltı 7.30
1 haş yum.2 kk peyn.7 zeytin.3 çeri.bol yeşillik.
1 dilim muz.açık çay
Öğle 12.30
1 kepçe mantar çorb.3 yk ıspanak yeöeği.3 yk yoğurt
Akşam 18.40
1 kase çorba.yarım bardak ayran
1 avuç kabak çek.1 fincan tarçınlı süt
1 fincan yeşilçay
Su 2 lt
Detoks suyu 1 lt (yeşilçay-soda-limon)
Spor 1 sa 5 dk
Evet karatay yapıyorum ben. 5,5ay oldu..artık fazla bir şey yiyemiyorum.midem baya küçüldü.toplamda 20kilo verdim ekimden bu yana.artık bünyem alıştı sanırım açlık hissetmiyorumNerdeyse karatay mı diye soracağım , ama acıkmış olabilir misin akşam hafif yoğurtlu bir sebze yemeği daha mı iyi tutar onun dışında çok güzel olmuş sporunuzu da genelde görüyorum cumaya merak ettiklerimden birisiniz haydi tam gaz devam
Ben de Karataycıyım ama iki gündür sinirlenip çok az esmer yufka yedimEvet karatay yapıyorum ben. 5,5ay oldu..artık fazla bir şey yiyemiyorum.midem baya küçüldü.toplamda 20kilo verdim ekimden bu yana.artık bünyem alıştı sanırım açlık hissetmiyorum
Bnde sbahları meyve yiyorum az bişey.akşamda çok tatlı isterse canım kuru meyve fln atıştırıyorum çok az olmak kaydıyla.arada oluyor ama önemli olan sürekli ne yediğimizBen de Karataycıyım ama iki gündür sinirlenip çok az esmer yufka yedim
Maşallahin var tebrik ederim ciddi bir başarı bence kaç saat sürdü acaba?
6. Nesibenil :45 dk koşu bandı+15 dk titretme+ 150 iç 150 dış bacak egzersiz+ 50 yarım mekik+ 200 ip atlama♤♡♢♧...........:::21 Mart Egzersiz Listesi:::........♤♡♡♧
1. Korhilalp :3 Mil leslie 48dk + 15dk karın egz.
2. ayperest : 55 squat , 30 mekik
3. Kakaovanilya: 38 dk yuruyus
4.deadandlovely: 5000 adim
5.Bluelight14: 27.500 adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?