15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ahh ahh ben de evlenirken 45 kiloydum.

ben evdeyim ama leslieden aşırı sıkılıyorum kahvem bitince yürüyüşe çıkıcam 4-5 km yürümeyi düşünüyorum
Aaaa ben çok eğleniyorum kadının enerjisi bana geçiyor tüm gün enerjik oluyorum çok mutlu hissediyorum
Yürüyüş daha iyi tabi miss gibi nasıl güzel hava ama benim dışarı çıkma imkanım yok.

bugün simit yedim çok pişmanım. Bir de yarın tartı günü. Çok korkuyorum eksi çıkamamaktan. bugün hem yürüyüş yaparım, hem de platese gideceğim. Belki bir de leslie yaparım.
Benim de sadece göbekte fazlalığım var. içime çekmekten yoruldum artık

arkadaslar böyle bir avantaj listesi yapip telefonumuzda muhafaza ediyoruz ve her gün her sabah aksam gün icinde okuyoruz gerekirse yenilerini ekliyoruz benim kullandigim uygulama google keep tavsiye ederim.

instgraminiz vardir ordan kardit_habitlab adli kullaniciyi takip etmenizi oneriyorum kilo vermenin diyetin psikolojik yonleri uzerinde duruyor bu tüyolari kendisi veriyor mutlaka takip edin

yüzüme haksizlik yapiyorum cumlesi ne guzelmis,aynen güzel yuzlerimize haksizlik yapmayalim güzel hatunlar icimizdeki cevheri cikaralim artik

yüzüme haksizlik yapiyorum cumlesi ne guzelmis,aynen güzel yuzlerimize haksizlik yapmayalim güzel hatunlar icimizdeki cevheri cikaralim artik

Canım şeker orucu ilk günüm harika gidiyor başarırSam senin sayende

Saray helvası vardı yemedim canım istemiyor çünkü yememeliyim şeker orucundayim bile demedim

Canım şeker orucu ilk günüm harika gidiyor başarırSam senin sayende

Saray helvası vardı yemedim canım istemiyor çünkü yememeliyim şeker orucundayim bile demedim
tabiki de basaracaksin basaracagiz,birileri yapabiliyorsa sen de yapabilirsin,agzimizda damagimizda tadi 1 dk bile surmuyor,oýsaki kalca ve gobegimize yapisip bizi bir ömür mutsuz ediyor.Anlik keyifler degil uzun vadedeki mutluluklari seciyoruz :) Ben hep yanindayim canim :)

Zayıflamak istiyorum çünkü
* bel fıtığım var
* fibromiyaljim var
*dizlerim yırtık
*her yerim ağrıyor
*kiyafetlerimden vücudum pörtlüyor
*eşim zayıf
*çok kilo aldın sözlerine muhatap olmak istemiyorummmm
En Önemlisi de artık kilolu olmaktan Bıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…