Ahh ahh ben de evlenirken 45 kiloydum.çünkü her zaman kilolu değildim, zayıf olup da kilo alan insan için daha zor bir durum psikolojik olarak
çünkü yüzüm güzel, yüzüme haksızlık yaptığımı düşünüyorum
çünkü bacaklarım şu anda bile ince ama bel bölgesi yüzünden skinny jeans üzerine kısa gömlek ya da bluz falan giyemiyorum çirkin duruyor ve vücuda oturan mini elbiselerimi giymeyi özledim(
Sen diyete spora devam et o bi anda gidiverir. Hani her gün tartılmayacaktıkyine 2 gündür kilom sabit, geçen hafta da böyle olmuştubu hafta spor da yaptım oysa ki
ben evdeyim ama leslieden aşırı sıkılıyorum kahvem bitince yürüyüşe çıkıcam 4-5 km yürümeyi düşünüyorumHadi kızlar evde olanlar 3 mil yapalım beraber
Aaaa ben çok eğleniyorum kadının enerjisi bana geçiyor tüm gün enerjik oluyorum çok mutlu hissediyorumben evdeyim ama leslieden aşırı sıkılıyorum kahvem bitince yürüyüşe çıkıcam 4-5 km yürümeyi düşünüyorum
yüzüme haksizlik yapiyorum cumlesi ne guzelmis,aynen güzel yuzlerimize haksizlik yapmayalim güzel hatunlar icimizdeki cevheri cikaralim artikçünkü her zaman kilolu değildim, zayıf olup da kilo alan insan için daha zor bir durum psikolojik olarak
çünkü yüzüm güzel, yüzüme haksızlık yaptığımı düşünüyorum
çünkü bacaklarım şu anda bile ince ama bel bölgesi yüzünden skinny jeans üzerine kısa gömlek ya da bluz falan giyemiyorum çirkin duruyor ve vücuda oturan mini elbiselerimi giymeyi özledim(
yüzüme haksizlik yapiyorum cumlesi ne guzelmis,aynen güzel yuzlerimize haksizlik yapmayalim güzel hatunlar icimizdeki cevheri cikaralim artik
tabiki de basaracaksin basaracagiz,birileri yapabiliyorsa sen de yapabilirsin,agzimizda damagimizda tadi 1 dk bile surmuyor,oýsaki kalca ve gobegimize yapisip bizi bir ömür mutsuz ediyor.Anlik keyifler degil uzun vadedeki mutluluklari seciyoruz :) Ben hep yanindayim canim :)Canım şeker orucu ilk günüm harika gidiyor başarırSam senin sayende
Saray helvası vardı yemedim canım istemiyor çünkü yememeliyim şeker orucundayim bile demedim
Harika olur benim de motivasyonum zayıfladı bir haftadır anca 200 gr vermişim tamam boğazımı tutamadım kaçamaklar yaptım ama hergün saatlerce spor yaptımCanlarim bir teklifim var sizinle motivasyonumuzu artiracak çalışmalar yapalim mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?