- 17 Şubat 2017
- 277
- 245
- 18
- 28
iştee beklediğim annn hosgeldinnn aramizaa :)))
Siz hiç birşey yememissiniz ki.nasıl dayaniyorsunuz.helal olsunMENÜM
sabah 7.50
1 kase yoğurt
6 zeytin
14.30
5 tane fındık
1 tane gün kurusu
akşam
17.30
1 kabak haşlama üzerine yoğurt
1 dilim ekmek
su 1.5 lt
spor birazdan
yapalım valla benim kilo verme durdu yine motivasyonum düşüyorrCanlarim bir teklifim var sizinle motivasyonumuzu artiracak çalışmalar yapalim mi ?
Canlarim bir teklifim var sizinle motivasyonumuzu artiracak çalışmalar yapalim mi ?
Yapalım ama ne yapacağız.Canlarim bir teklifim var sizinle motivasyonumuzu artiracak çalışmalar yapalim mi ?
Sadece 8 kişi mi spor yaptı22 MART SPOR LİSTESİ
1.Anka_misali => leslie 3 mil + 10 squat
2.hifa_bera 50 squat 50 bacak egzersiziLeslie 1 mil
3.kakaovmarlanilya: 65 dk yürüyüş
4.Korhilalp: 48dk Leslie 3 mil+ 15 dk karınegz.
5.marlin18; 10 bin adim yürüyüs
6. Yesa1 leslie 2 mil squat dinlenme günüymus ama 20 squat 20 mekik 20 ayaklar havada mekik
7.@Evlimutluanne /30 dk hızlı yürüyüş 150 mekik 10 dk kondisyon bisikleti 10 dk crunch
8. Cranial = 1 saat yürüyüş+koşu karışık + 150 pilates cemberi ile iç bacak + 400 park aletinde basen+bel + iç bacak takvimi 2. gün
motivasyon dusmesinee izin vermeyeceğiz patir patir gidecek o kilolaar :))yapalım valla benim kilo verme durdu yine motivasyonum düşüyorr
canım başımızin üstünde yerin vaarr hemen bekliyoruz senii hadi gell :))22 MART SPOR LISTESI
9. aquarius24: yan gel yat osmantüm gün
yaa ben bugün cok halsizdim bisey yapamadim :/ vicdan azabindan uyuyamiyom.
Beni niye seker orucuna cagirmiyonuzhep siz zayiflayin tabi yaaa..hatta aldiginiz kilolarida bana gönderin
yapalimm :))Yapalım yapalım yapalimmmmmmm
söylüyorummm :))Yapalım ama ne yapacağız.
Çünkü eşim aşırı zayıf. O kilolu olsa hiç kafama takmazdımSimdi arkadaslar herkes kilo vermek istiyorum çünkü. .. ile baslayan avantajlarım listesi olusturacak.Ve birbirimize gonderecegiz :) Bunu gün icinde bircok sefer okuyacagiz.Ben yapmaya başladım :)
Simdi arkadaslar herkes kilo vermek istiyorum çünkü. .. ile baslayan avantajlarım listesi olusturacak.Ve birbirimize gonderecegiz :) Bunu gün icinde bircok sefer okuyacagiz.Ben yapmaya başladım :)
Seninkiler pörtlüyorsa benimkiler napıyor acabacünküüüüüüüüüüüü
kıyafetlerim yakışmıyor her yerim pörtlüyor dar şeyler giyeyim ve çok yakışsın istiyorum
eşim zayıf ve her ne kadar beni beğendiğini dile getirse de eminim ki kilo versem daha da hoşuna gidecek
yakın arkadaşlarım zayıf, giydikleri yakışıyor benim de yakışsın istiyorummmmmmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?