- 11 Şubat 2017
- 164
- 223
- 18
- 36
ama sen 50 lerdesin canım, ben 50 küsurlarda 9 günde o kadar veremezdim herhalde. tebriklerOooo blue light beni geçmişsin
Şu an için 2. Görünüyorum:) yupppiii
bizimde kilolar senle ayniymis hedefte ayni bizde birbirimizi gaza getirelimkilo verenleri tebrik ederim ben bu hafta veremedim malesef dün kaçırdıklarımdan oldu sanırım.
squatta 5. günüm. devam ediyorsunuz değil mi squatcılar ?
bikaç aydır spor yaptığım için hamlık falan olmadı bende şükür :)
Nasıl hesaplıyorsun ki banada öğret1.81 çıktı senin yüzden benim hesaplamama göre
sağol canım inşAllah aynı tempoda devam eder
1.7 kilo verdin ya, 1.7'yi 100 ile çarpıyorsun ve geçen haftaki kilona yani 93.7'ye bölüyorsunNasıl hesaplıyorsun ki banada öğret
bende hergün 50 squat yapıyorum. Kocaman totom var inşALlah güzel bir şekil alır =)) Üst bacak kaslarımda çok ağrı oluyor. Umarım o da geçer zamanlakilo verenleri tebrik ederim ben bu hafta veremedim malesef dün kaçırdıklarımdan oldu sanırım.
squatta 5. günüm. devam ediyorsunuz değil mi squatcılar ?
bikaç aydır spor yaptığım için hamlık falan olmadı bende şükür :)
Ben devam canım 6. Gunum benim de
Allaha Şükür benim de sıkıntı yok öncesinde leslie ile yürüyüp üstüne yapıyorum sanırım o yüzden
bizimde kilolar senle ayniymis hedefte ayni bizde birbirimizi gaza getirelimben squatta 6. gündeyim
1.700 gr vermişim çok iyi
bende hergün 50 squat yapıyorum. Kocaman totom var inşALlah güzel bir şekil alır =)) Üst bacak kaslarımda çok ağrı oluyor. Umarım o da geçer zamanla
Oruç tuttum en iyisi öyle zaten canım önce kardiyo sonra squat
aaaa evet bak yaaa sakın birbirimizi kaybetmeyelim
boyun kaç canım
tebrikler neler yaptın canım bu hafta anlatsana
birkaç güne birşet kalmaz tatlım
hmmm iyi bakalım oruçla rejim zor canım tebrik ederimOruç tuttum bide akşam az yedim hergün de spora gittim arada bir yoğurt zencefil zerdeçal yedim bazen çikolata da yedim
2. ayperest 1.63Kızlar merak ediyorum boylarınız kaç öğrenme amaçlı
Hadi buradan devam edelim
1. Tevafuk55: 1.72
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?