- 11 Şubat 2017
- 164
- 223
- 18
- 36
yine benden iyi senin durumun maşAllah. ıdeal kilona benden yakınsın. umarım istediğimiz kiloya ulaşıp sabit kalmayı başarırızBenim boyum 1.57 canım yaaaa
ay bende pes etitim ya spora devam ederim ama rejim yapamıyorum olmuyoHaklısın canım emzirme bitene kadar bırakıyorum. Liste işine bakarım yine ama diyetmiş şeker orucuymuş bana göre değil. Pes ettim.
Yok canım senle alakası yok. Ama şeker orucu topiğine baktım geçenlerde aralıkta başlamışım ilk. Rekorum 9 falan sanırım. Başla boz başla boz. İnsanın kendine güveni kayboluyor. Hem psikolojik hem fiziksel çok yoruldum. Zaten kötü bir gün geçirdim.
Günaydın kızlar;
Yeni bir haftaya başlıyoruz ama ben hiç motive değilim, ne yapacağımı bilmiyorum. sürekli yiuorum.nasıl önüne geçerim bu durumun?
ay sende mi yaaa noluyo böyle anlamadımben de sürekli yiyorum
yaa bu leslie 5 mili nerden buluyonuz? bende youtubeda cikmiyor. yada 2 +3 falanmi yapiyosunuz?
ben de sürekli yiyorum
Bütün olumsuzları toplamışsın. Ben o gün yesaya kızdım geçti tekrar başladım bu gün. Bırakırsan nolcak 60-70 belki de 80 olacaksın. Bir kaç gün mola ver istediğin gibi ye kafanı dağıt. Çatlayana kadar ye sonra geri gel kaldığın yerden Full motivasyon devam.ay bende pes etitim ya spora devam ederim ama rejim yapamıyorum olmuyo
benimde kendime güvenim kalmadı
bende yaaaaa
bak ya gaza geldim.simdiSen kiii şeker orucu onculerinden
Sen kiii Azmin diğer adı
Sen kiiiii yaza fıstık gibi girecek arkadaş
Sen kiiii yapma böyle şeyler :)
Kızlar herkes kendine gelsin 1 haftalık bir yarış değildi
Benim işime gelir birinci olur geçerim ama böyle olmazzzzz
Günaydın canım.haklısın almaktansa 100gr bile kardır.bebiş varsa da kısmetiyle gelir hayırlısı olsun.ama diyet döneminde bazen regl gecikebiliyor..Günaydın hanımlar pes etmek yok yola devam kilo almaktansa az da olsa vermek bence çok önemli .benim tarti kıpırdami yor regl im 1 hafta gecikti çooook gerginim. Umarım hamile degilimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?