- 11 Şubat 2017
- 164
- 223
- 18
- 36
yaptı arkadaş şimdi,o bebek annesi kıyamamSpor yaptı mı ki eklesin
Bluelight14 bu arada gözüm üzerinde hem birinciligimi kaptırdım sana hem de hergün spor listesinde adın var haaaaaaaaaaaaa
yaptı arkadaş şimdi,o bebek annesi kıyamam
bu hafta malum öneme giriyorum,artı çıkmasam öpüp başıma koycam; bu hafta 1.sensin diyorum kendime
1 mil leslie yaptım. Bugün misafirliğe gideceğiz. Eve kalori alıp döneceğim sanırırmHuuuuuu kızlarrrrr nerdesiniZzzz
yaptı arkadaş şimdi,o bebek annesi kıyamam
Ben de 3 mil yaptım süperim süper akşam 1 mil daha yaparım. Bu hafta çok çalışmam lazım1 mil leslie yaptım. Bugün misafirliğe gideceğiz. Eve kalori alıp döneceğim sanırırmakşam 2 mil leslie yapıp durumu toparlarım diye umuyorum. Sizler nerelerdesinizzz
Ben de 3 mil yaptım süperim süper akşam 1 mil daha yaparım. Bu hafta çok çalışmam lazım
birinciliği yesaya kaptıramam...
bol şans sanaHadi insallah ağzından bal damliyor bir kaç isim daha var korktuğum :)
Bi de yarın akşam doğum günü var. Gündüz dengelerim inşallah bakalım :)
O zaman benim 1.5 kilo vermem lazım seni geçebilmek için. Eee bu gün de 500 gr fazla çıktım cumaya kadar 2 kilo yani. Hıııı veririm yaa veririm veririmValla bu hafta ben de çok inada bindirdim 52.9 görmek istiyorum 1.100 hedefim hadi bakalım inşallah :)
Aşk olsun bana niye şans dilemiyorsun şansa ihtiyacı olan benimbol şans sana
bol şans sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?