15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Spor yaptı mı ki eklesin
yaptı arkadaş şimdi,o bebek annesi kıyamam

Bluelight14 bu arada gözüm üzerinde hem birinciligimi kaptırdım sana hem de hergün spor listesinde adın var haaaaaaaaaaaaa
bu hafta malum öneme giriyorum,artı çıkmasam öpüp başıma koycam; bu hafta 1.sensin diyorum kendime

yaptı arkadaş şimdi,o bebek annesi kıyamam

bu hafta malum öneme giriyorum,artı çıkmasam öpüp başıma koycam; bu hafta 1.sensin diyorum kendime

Hadi insallah ağzından bal damliyor bir kaç isim daha var korktuğum :)

Bi de yarın akşam doğum günü var. Gündüz dengelerim inşallah bakalım :)

Selam kızlar bugünkü menüm
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
8 zeytin
2 dilim tb ekmeği
Domates biber yeşillik
Öğle
2 ceviz
1 kase yoğurt
Akşam
1 tabak pilav tavuk
Ayran
Domates yeşillik
2.5 lt su

26 MART PAZAR SPOR LİSTESİ
1.Bluelight14: Leslie 5 mil
2. Yesa1 leslie 2 mil + dışarıda yuruyus yolunda 30 dk tempolu yürüyüş +karın egzersizleri squat dinlenme günü :)
3. hifa_bera: 2 mil leslie+ 30 dk yürüyüş+ 50 squat (dün squat yapmamıştım)
4.korhilalp:1 saat tempolu yürüyüş
5.deadandlovely: leslie 4 mil+5000 adım
6.anka_misali: Leslie 3 mil
7.Cranial:40 dakika yürüyüş+inner thigh challenge 5. gün

Selam kizlar
Sabah
Sucuklu yunurta
1dilim kizarmis tb ekmegi
7 zeytin

Ara
1elma

Oglen ispanak yemegi yogurt

Aksam
1dilim ekmek
Bir kofte kadar kaynamis tavuk
Yigurtlu ispanak yemegi

Günaydın kızlar;
Yeni bir haftaya başlıyoruz ama ben hiç motive değilim, ne yapacağımı bilmiyorum. sürekli yiuorum. nasıl önüne geçerim bu durumun?

1 mil leslie yaptım. Bugün misafirliğe gideceğiz. Eve kalori alıp döneceğim sanırırm akşam 2 mil leslie yapıp durumu toparlarım diye umuyorum. Sizler nerelerdesinizzz
Ben de 3 mil yaptım süperim süper akşam 1 mil daha yaparım. Bu hafta çok çalışmam lazım
birinciliği yesaya kaptıramam...

kızlar hırslı başlamışsınız. O zaman ben de şu andan itibaren tekrar eski sistemime dönüyorum. Yeşil çayımı elime aldım bile. Hadi bakalım.

Valla bu hafta ben de çok inada bindirdim 52.9 görmek istiyorum 1.100 hedefim hadi bakalım inşallah :)
O zaman benim 1.5 kilo vermem lazım seni geçebilmek için. Eee bu gün de 500 gr fazla çıktım cumaya kadar 2 kilo yani. Hıııı veririm yaa veririm veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…