15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın hanımlar pes etmek yok yola devam kilo almaktansa az da olsa vermek bence çok önemli .benim tarti kıpırdami yor regl im 1 hafta gecikti çooook gerginim. Umarım hamile degilimdir
Biz aynı konuyu geçen sene de açtık. Böyle ikinci haftası ben hamile olduğumu öğrendim bırakmıştım hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Günaydın hanımlar pes etmek yok yola devam kilo almaktansa az da olsa vermek bence çok önemli .benim tarti kıpırdami yor regl im 1 hafta gecikti çooook gerginim. Umarım hamile degilimdir
Canim bence degilsindir stres yapma bahar donemlerinde gecikmeler olur
olursa da hayirlisi olsun hakkinda

Canim menun cok iyi bence
o motivasyon dusuklugu bende de var özellikle spor yapmaya hiç halim kalmiyor ama birakmak yok

gecen hafta bende ayni durumdayim regl haftamdi ama 3 gün gecikti tartida fazla verememistim ama bu hafta hepsi birden gitti kilolarin. Diyet yapinca oluyo genelde gecikme.
Hamileysende hayirli olsun insallah :)

Benimki de gecikti ya. Zayiflayalim derken hamile kalmayalim hep beraber. Sonra kasim anneleri topigine ceviririz burayi

28 MART SALI SPOR LİSTESİ

1. anka_misali: Leslie 3 mil ( belki akşam 2 mil daha yaparım)
2.korhilalp:leslie 3 mil 48dk+12dk karın egz.+15dk bacak egz.
3.bluelight:leslie 5 mil

3 mil yapan arkadaşlar linki veya fotosunu atar mısınız hangi videoları yapıyorsunuz ben de bakayım.

3 mil yapan arkadaşlar linki veya fotosunu atar mısınız hangi videoları yapıyorsunuz ben de bakayım.

Ben youtube daki 3 mil videolarından yapıyorum.pilates lastiği ve dambıllarla çalıştığı birkaç video var.onlar iyi ter attırıyor

Kizlar dun 63e cok yakindim bugun fazla ciktim yaa reglimede yakin degil cok moralim bozuldu

Sabah
1.5 dilim ekmek
1 yumurta
Dimates salatalik peynir sekersiz cay

Ara kefir ve cok ufak bir corek tadimlik

Oglen( yemedim ama yiyecem)
1 tabak nohut
Yogurt
Salata

Ben youtube daki 3 mil videolarından yapıyorum.pilates lastiği ve dambıllarla çalıştığı birkaç video var.onlar iyi ter attırıyor
Ben de mi onlardan yapsam acaba. Ben 3 fast miles videosunu yapıyorum ama sanki göbeğe hiç faydası yok gibi geliyor. Popom küçülüyor hep göbek duruyor.

Ben de mi onlardan yapsam acaba. Ben 3 fast miles videosunu yapıyorum ama sanki göbeğe hiç faydası yok gibi geliyor. Popom küçülüyor hep göbek duruyor.
Benim de önce karnım küçülmeye başlamıştı canım çünkü kocamnn bir göbeğim vardı .leslie de göbeğe fayda sağlamak için karnını sürekli içine çekip sıkman gerekiyor.ben öyle yapıyorum

Benim de kocaman yaa.. Zaten kol ve göbek sorunum var .. Çekiyorum her yapışımda. Zaten leslie sık sık hatırlatıyor.

Selam hanımlar günlerdir idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum ne zor şeymiş yahu tam cikamamaktan da siskinim maalesef

MENÜM
8.30
4-5 dilim peynir
1 dilim kadar köy ekmeği
3 dal marul
15.30
2 çatal ıspanak
tarçınlı sütlü kahve
18.30
1 karnıyarık
yoğurtlu ,cevizli kereviz salatası
su 2.5 lt
spor hafta içi mutlaka 30 kadar yürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…