Biz aynı konuyu geçen sene de açtık. Böyle ikinci haftası ben hamile olduğumu öğrendim bırakmıştımGünaydın hanımlar pes etmek yok yola devam kilo almaktansa az da olsa vermek bence çok önemli .benim tarti kıpırdami yor regl im 1 hafta gecikti çooook gerginim. Umarım hamile degilimdir
Canim bence degilsindir stres yapma bahar donemlerinde gecikmeler olurGünaydın hanımlar pes etmek yok yola devam kilo almaktansa az da olsa vermek bence çok önemli .benim tarti kıpırdami yor regl im 1 hafta gecikti çooook gerginim. Umarım hamile degilimdir
Canim menun cok iyi benceMrb hanımlar bndede bir motivasyon düşüklüğü var.nasıl olacak bilmiyorum ama kaçamaksız devam etmeye çalışıyorum
Dünkü menüm
Sabab 6.30 1 bardak ceviz su kürü
Kahvaltı 7.00
1 haş yum.3 kk peyn.18 zeytin.bol yeşillik.2 çeri zeytinyağlı kekikli.1 dilim muz.açım çay
Öğle 12.00
1 kase sütlü mercimek çorbası
5 yk zeytinyağlı bakla.1 kase yoğurt.3 yk salata
Akşam 18.30
1 kase çorba.2 yk bakla.4 yk yoğurt.
1 küçük kase kuruyemiş.kabuklu fıstık.1 keçiboynuzu
Açık çay
2 kupa limonlu yeşilçay
2.5 lt su.Spor 1 sa 10dk
gecen hafta bende ayni durumdayim regl haftamdi ama 3 gün gecikti tartida fazla verememistim ama bu hafta hepsi birden gitti kilolarin. Diyet yapinca oluyo genelde gecikme.Günaydın hanımlar pes etmek yok yola devam kilo almaktansa az da olsa vermek bence çok önemli .benim tarti kıpırdami yor regl im 1 hafta gecikti çooook gerginim. Umarım hamile degilimdir
Günaydın hanımlar pes etmek yok yola devam kilo almaktansa az da olsa vermek bence çok önemli .benim tarti kıpırdami yor regl im 1 hafta gecikti çooook gerginim. Umarım hamile degilimdir
Benimki de gecikti ya. Zayiflayalim derken hamile kalmayalim hep beraber. Sonra kasim anneleri topigine ceviririz burayi
3 mil yapan arkadaşlar linki veya fotosunu atar mısınız hangi videoları yapıyorsunuz ben de bakayım.
Ben de mi onlardan yapsam acaba. Ben 3 fast miles videosunu yapıyorum ama sanki göbeğe hiç faydası yok gibi geliyor. Popom küçülüyor hep göbek duruyor.Ben youtube daki 3 mil videolarından yapıyorum.pilates lastiği ve dambıllarla çalıştığı birkaç video var.onlar iyi ter attırıyor
Benim de önce karnım küçülmeye başlamıştı canım çünkü kocamnn bir göbeğim vardıBen de mi onlardan yapsam acaba. Ben 3 fast miles videosunu yapıyorum ama sanki göbeğe hiç faydası yok gibi geliyor. Popom küçülüyor hep göbek duruyor.
Benim de kocaman yaa.. Zaten kol ve göbek sorunum var .. Çekiyorum her yapışımda. Zaten leslie sık sık hatırlatıyor.Benim de önce karnım küçülmeye başlamıştı canım çünkü kocamnn bir göbeğim vardı.leslie de göbeğe fayda sağlamak için karnını sürekli içine çekip sıkman gerekiyor.ben öyle yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?