kızlar hırslı başlamışsınız. O zaman ben de şu andan itibaren tekrar eski sistemime dönüyorum. Yeşil çayımı elime aldım bile. Hadi bakalım.
O zaman benim 1.5 kilo vermem lazım seni geçebilmek için. Eee bu gün de 500 gr fazla çıktım cumaya kadar 2 kilo yani. Hıııı veririm yaa veririm veririm
Herkese merhaba kizlar
Yeni hafta hepimize bol eksiler getirsin
yesa bende varım yarışta unutma
Birincilik için
Şaka bir yana sağlıklı değil zaten. 1 kilo olsun temiz olsun. Emziriyorum sonuçta. Acelemiz yok Ramazan bayramı hayallari suya düştü kurbana inşallahHahahahah ha Ayy pardon artık dalga geçemeyeceğim seninle
Tabii ki de verirsin anka misali yeter ki iste
Sen boş boş iste verirsin belki hahahahabb
Şaka bir yana sağlıklı değil zaten. 1 kilo olsun temiz olsun. Emziriyorum sonuçta. Acelemiz yok Ramazan bayramı hayallari suya düştü kurbana inşallah
3 mini halleydi bi kere o. Bi tane normale denk gelir..Ayyy aynen sakin sütun kesilmesin bak ye ben sana yeme demiyorum ama faydali şeyler ye
Kalkıp da 3 halley versen ve Emziriyorum dersen yürü git derim
Ama iki tabak ıspanak yedim deesen afiyet bal seker olsun derim :)
Hiç önemli değil canım rahat ol.Kızlar beni bugün mazur görün bugün bende spor yok başladığınızdan beri ilk defa listeye adını ekleyemeyecegim ama olsun bakalim telafi ederiz :)
o zaman önce sana bolşansAşk olsun bana niye şans dilemiyorsun şansa ihtiyacı olan benim
anacım ben senin kilonda olsam bu eziyete katlanır miyimYaaa bluelight 5 mil yapma ya 5 mil COOk söyle 1 2 yapsan sonra da yan gelip yatsan hahahahaah
o zaman önce sana bolşans
anacım ben senin kilonda olsam bu eziyete katlanır miyim
İdeal bir menü olmuş. Bnce kahvaltıya 1 adet yumurta da eklenebilir canım.bol eksi olsun inşMENÜM
8.30
4 dilim peynir
1 dilim tam buğday
3 dal marul
3 zeytin
15.oo
iki ceviz
1 kaşık kuru üzüm
17.30
ıspanak
1 dilim kepekli ek.
1 dal marul
su 2 lt şimdilik
spor sonra yapacağım yazarım
Off çılbır süper bir lezzet.afiyet olsunnn.çok dengeli bir menü.bol bol süt yapar kaptanYemek işini bitirdim bu günlük çok şükür
Sabah 1 yumurta peynir 16 zeytin 6 ceviz dereotu
Öğle 2 yumurta ile çılbır.
Akşam 5 ızgara köfte salata yoğurt
Su 3 e tamamlarım
Spor 3 mil
Bugün kaçamak günü olsun madem.bulgur pilavında 3 kaşığı geçmemekte fayda var.afiyet olsunBen de yazayım menumu
Kahvaltı
Yarım simit
KKK peynir
5 zeytin
1 salatalık 1 domates
Öğlen
8 kaşık pırasa
2 ince dilim patatesli borek
Aksam
Bulgur pilavı ve et (pilav özlemişim bende bulgur yedim ama abarti olabilirim)
Hafta sonu süper geçirmiştim bu gün böyle oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?