Geçmiş olsun canım ne zor rahatsızlık ben de sık sık yaşarımSelam hanımlar günlerdir idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum ne zor şeymiş yahutam cikamamaktan da siskinim maalesef
Sakın sana imreniyorum kilo verdin geldin ilham perim oldun devam bırakmak yokHerkese günaydın hanımlar!!
Bol hareketli az kalorili olsun günümüz inşallah
Ne kadar motivasyonumuz düşük de olsa asla vazgeçmeyelim!! Yaz kapıda
Gayet güzel akşamıda atlatırsan süperKizlar dun 63e cok yakindim bugun fazla ciktim yaa reglimede yakin degil cok moralim bozuldu
Sabah
1.5 dilim ekmek
1 yumurta
Dimates salatalik peynir sekersiz cay
Ara kefir ve cok ufak bir corek tadimlik
Oglen( yemedim ama yiyecem)
1 tabak nohut
Yogurt
Salata
akşam yemedım canım cok acıkırsam yogurda tarcın zencefıl zerdecal dokup yerım dıye dusundum bır kahve ıcerimGayet güzel akşamıda atlatırsan süper
Canım ben 13 ekim 2016da karatay beslnmesine ve spora başladığımda 83 kiloydum.yazın temmuzda 86 kilo flndım.20kilodan fazla verdim.hep leslie yaptım ve su an karnım dümdüz.bırakmamak lazım canım cidden farkediyor.6 ayda dümdüz olur karnıBenim de kocaman yaa.. Zaten kol ve göbek sorunum var .. Çekiyorum her yapışımda. Zaten leslie sık sık hatırlatıyor.
Menün çok iyi.spor da yapmışsın.kesin eksi görürsün böyle gidersenMENÜM
8.30
4-5 dilim peynir
1 dilim kadar köy ekmeği
3 dal marul
15.30
2 çatal ıspanak
tarçınlı sütlü kahve
18.30
1 karnıyarık
yoğurtlu ,cevizli kereviz salatası
su 2.5 lt
spor hafta içi mutlaka 30 kadar yürüyorum
Canım ben 13 ekim 2016da karatay beslnmesine ve spora başladığımda 83 kiloydum.yazın temmuzda 86 kilo flndım.20kilodan fazla verdim.hep leslie yaptım ve su an karnım dümdüz.bırakmamak lazım canım cidden farkediyor.6 ayda dümdüz olur karnı
Canım hamilelikte olmuştum bnde.çok zor geçiyor.Allah şifa versin zümreciğim..inşallah bir an önce toparlarsın canım bnmSelam hanımlar günlerdir idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum ne zor şeymiş yahutam cikamamaktan da siskinim maalesef
Canımm sende takdire şayansınalkışlar sana zümrem
Hayırrrr benim 2 çocuğum var oğlum 13 yaşında kızım da 9 yaşında. Ve ben bebek dusunemiyorum. Allah olmayana versin inşallah.Biz aynı konuyu geçen sene de açtık. Böyle ikinci haftası ben hamile olduğumu öğrendim bırakmıştımhakkında hayırlısı olsun inşallah.
Sağol canım.bu ara zor eksi görüyorum.o da motivasyonumu düşürüyor.yağ oranı azaldığı için mi ya da vücut bu kiloyu korumaya mı çalışıyor alamadımSakın sana imreniyorum kilo verdin geldin ilham perim oldun devam bırakmak yok
kızlar nohut yemegi kılo verme aşamasında uygun degıl mı ?????????????
dun nohut yedım bu sabah tartıda + gördüm bugun de yedim acaba nohuttan mı oyle oldu dıye dusunmustum.Bana diyetisyen 4 kaşık vermişti susuz tarafından ama abartma demişti
Gaz yapan yiyeceklerden diyet boyunca uzak durun derler ya sanırım ondan
dun nohut yedım bu sabah tartıda + gördüm bugun de yedim acaba nohuttan mı oyle oldu dıye dusunmustum.
susuz yedım ben de ekmeksız ama koca bır tabak
Karatayda nohut pek tavsiye edilmez sen de deneyip artı çıktığına göre uzak durmaya çalış canımkızlar nohut yemegi kılo verme aşamasında uygun degıl mı ?????????????
Kizlar pilic cevirme cok kalorili midir derisiz bir avuc kadar yedim domates salatalikla az once
Hııı ben de aralıkta başladım sabah Karatay kahvaltısı akşam homini gırtlak olunca 2 kilo verdimCanım ben 13 ekim 2016da karatay beslnmesine ve spora başladığımda 83 kiloydum.yazın temmuzda 86 kilo flndım.20kilodan fazla verdim.hep leslie yaptım ve su an karnım dümdüz.bırakmamak lazım canım cidden farkediyor.6 ayda dümdüz olur karnı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?