15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gayet güzel akşamıda atlatırsan süper

Benim de kocaman yaa.. Zaten kol ve göbek sorunum var .. Çekiyorum her yapışımda. Zaten leslie sık sık hatırlatıyor.
Canım ben 13 ekim 2016da karatay beslnmesine ve spora başladığımda 83 kiloydum.yazın temmuzda 86 kilo flndım.20kilodan fazla verdim.hep leslie yaptım ve su an karnım dümdüz.bırakmamak lazım canım cidden farkediyor.6 ayda dümdüz olur karnı

Menün çok iyi.spor da yapmışsın.kesin eksi görürsün böyle gidersen

alkışlar sana zümrem

Selam hanımlar günlerdir idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum ne zor şeymiş yahu tam cikamamaktan da siskinim maalesef
Canım hamilelikte olmuştum bnde.çok zor geçiyor.Allah şifa versin zümreciğim..inşallah bir an önce toparlarsın canım bnm

MENÜM
Kahv.
5 form bisküvi
KKK peynir
Öğlen
Kuru fasulye
3 kaşık pilav
Saat 4 te arkadasa gittik.
1 kase makarna salatası (cisss)
4 mercimekli köfte
1 minnak pogaca (cisssss)
1 küçük dilim börek (cissss)
1 muz
Yeme işini kapattım. Kacamaklarla dolu bir gün oldu.

Biz aynı konuyu geçen sene de açtık. Böyle ikinci haftası ben hamile olduğumu öğrendim bırakmıştım hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Hayırrrr benim 2 çocuğum var oğlum 13 yaşında kızım da 9 yaşında. Ve ben bebek dusunemiyorum. Allah olmayana versin inşallah.

Sakın sana imreniyorum kilo verdin geldin ilham perim oldun devam bırakmak yok
Sağol canım.bu ara zor eksi görüyorum.o da motivasyonumu düşürüyor.yağ oranı azaldığı için mi ya da vücut bu kiloyu korumaya mı çalışıyor alamadım

kızlar nohut yemegi kılo verme aşamasında uygun degıl mı ?????????????

Bana diyetisyen 4 kaşık vermişti susuz tarafından ama abartma demişti

Gaz yapan yiyeceklerden diyet boyunca uzak durun derler ya sanırım ondan
dun nohut yedım bu sabah tartıda + gördüm bugun de yedim acaba nohuttan mı oyle oldu dıye dusunmustum.

susuz yedım ben de ekmeksız ama koca bır tabak

Hııı ben de aralıkta başladım sabah Karatay kahvaltısı akşam homini gırtlak olunca 2 kilo verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…