15 yaş farkı lütfen akıl verin

Diğer üyeler biraz bu uyeden birşeyler alın yaa bence de bende size katılıyorum . Sirf yorum yazmak için yazanlar var onlardan olmadığınız için teşekkür ederim .

O yaşından çocuk . Ve ben yasimdan olgunum . Biz bu anlasamamazlik yaşamıyoruz bu yüzden . Sadece dışardan görüş almak istedim .
Evladım senin yaşında kızım var benim.
Olgunummuş
Sen kimi kandırıyosun?
Yanındaki adam bozuntusu düpedüz su katılmamış Pedofili!!!

Aaa konu sahibi çocuk yaştaymış!!!!! Çok yanlış canım. Bu durumda seninle ilgilenen kişi sapık. Olmaz. İki yetişkin arasındaki yaş darkı sandım ben.

Diğer üyeler biraz bu uyeden birşeyler alın yaa bence de bende size katılıyorum . Sirf yorum yazmak için yazanlar var onlardan olmadığınız için teşekkür ederim .

Allahaşkına şu durumu normalleştirmeyin lütfen
Kız 15 bakın 15 yaşındayım diyor daha çocuk yani adam 29 !!

Edit:Konu sahibinin yaşını okumadan yorum yapmışsınız.
Şimdi gördüm.

Aaa konu sahibi çocuk yaştaymış!!!!! Çok yanlış canım. Bu durumda seninle ilgilenen kişi sapık. Olmaz. İki yetişkin arasındaki yaş darkı sandım ben.
Ya benim anlamadigimda bu ya zaten yirmi yaşında birinin 15 yaş büyük biriyle birlikte olması no problem de niye bu problem oluyor ? Yazmak için yazmayın lütfen . Mantık biraz olsun mabtikk

15 yaş çocuktur bunu okuyan hakim svcı fln olsada adama suç duyurusunda bulunsa bildiğiniz pedofili sapıklık 15 yasımda olgunum sanardım 27 yaşımda bakıyorumda o yaşta çocukmuşum. Yanınızdaki adam normal biri olsa kendine uygun birini bulur

Allahaşkına şu durumu normalleştirmeyin lütfen
Kız 15 bakın 15 yaşındayım diyor daha çocuk yani adam 29 !!

Edit:Konu sahibinin yaşını okumadan yorum yapmışsınız.
Şimdi gördüm.
Okuyan okumuştur siz rahat olun durum nornal zaten . Vermek isteyen bu yaşta da verir . Bakın ben kendimi korumayı bilen biriyim . Kendimi kullandırmam yani .

Akil almak degilde kendi istedigini duymak icin yazan sensin. Madem cok eminsin iliskinde. niye bize danisiyorsun?

Git ananin babanin fikrini al bi de. Ya da kendini onlarin yerine koy. 15 yasinda kizin 30 yasinda bir herifle flört etsin istermiydin. Biz 15 iken 30 lulara amca diyorduk.

Adamin sana o gozle babakilmesi bile onu sapik olarak damgalamak icin yeterli.

YUH ya yuh. Olgunmuş, diğeri yaşından küçükmüş. Aklını başına al hemen, okuluna geleceğine odlan 29 yaşında kazık kadar adamla sevgili olsam mı acaba diye düşüneceğine. Uzun süreli ilişki istiyorum nedir hem? Kime özendin böyle? Erken yaşta evlensem senin kadar çocuğum olurdu ve resmen kahroldum anne baban için.

Ya benim anlamadigimda bu ya zaten yirmi yaşında birinin 15 yaş büyük biriyle birlikte olması no problem de niye bu problem oluyor ? Yazmak için yazmayın lütfen . Mantık biraz olsun mabtikk
Çok genç, ergenlikten yeni çıkmış. 20 yaşındaki kız için değil, 15 yaş büyük erkeğin yakışıksızlığı.

Evleniyorum daha sakin olun sadece evlenmeden önce uzun bir ilişkim olsun istiyorum. İyice tanımadan evlilik bana göre değil
Senle o yaşta "ilişki" düşünen adam pedofildir.

Bir gün 25 olursan 40 yaşındakiyle düşünürsün illa o yaş farkını arıyorsan.

Tatlım çok gençsin ama, yaşını görmemiştim. Ben yetişkin insanlar için yazdım bu yorumu. En az 27 olmalısın bu yaş aralığı için. Sen üzülme...

Aranızdaki yaş farkı çok. Hayattan beklentileriniz de farklı olacaktır. Mesela 3 sene sonra evlendiniz diyelim.
Sen 18 o 33 falan olacak
Diyecek ki benim yaşım geçiyor çocuk isterim
Sen diyeceksin gezeyim hayatımı yaşayayım daha ne yaşadın ki
Sonra sen 30 olduğunda o 45 olacak
Sen daha gencecik enerjin yerinde olduğunda o hayattan yorulmuş olacak yanında yaşlı duracak
Bunu anne babası arasında sizinki kadar yaş farkı olan biri söylüyor. Dinle bence.

Hem o kadar yaşı olan biri seni kolay lokma olarak görebilir. Düşünsene o 90 larda çocukluğunu yaşamış biri sen o yıllarda hayatta bile yoktun. Bi düşün bunları.

Neden okuldan yaşıtlarınla flört etmiyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…