- 26 Ağustos 2017
- 35
- 11
- 3
- 22
- Konu Sahibi miraninhalasi
-
Diğer üyeler biraz bu uyeden birşeyler alın yaa bence de bende size katılıyorum . Sirf yorum yazmak için yazanlar var onlardan olmadığınız için teşekkür ederim .Yaşı değil insanın, kaç yaşındaymış gibi davrandığı önemli. Bazı insanlar hiç yaşlanmaz mesela ben. 53 yaşındayım ama ruhum genç bile diyemiyeceğim, ruhum çocuk. Tabi bu davranışlarıma, fiziğime, yaşam tarzıma yansıyor. Ufacık şeylerle mutlu olup, hayattan çok şey bekliyorum. Hayallerim var. Hepsi çocukca. Atraksiyonlu. Ormanda kamp, ayılarla dans, ağaç evlerde yaşamak.. ama eşim yaşca benden küçük. İçi geçmiş. Öylesine yaşıyor. Onu bir türlü şarj edemiyorum. Yaş önemli değil kısacası önemli olan frekansı yakalamak.
Evladım senin yaşında kızım var benim.O yaşından çocuk . Ve ben yasimdan olgunum . Biz bu anlasamamazlik yaşamıyoruz bu yüzden . Sadece dışardan görüş almak istedim .
Diğer üyeler biraz bu uyeden birşeyler alın yaa bence de bende size katılıyorum . Sirf yorum yazmak için yazanlar var onlardan olmadığınız için teşekkür ederim .Yaşı değil insanın, kaç yaşındaymış gibi davrandığı önemli. Bazı insanlar hiç yaşlanmaz mesela ben. 53 yaşındayım ama ruhum genç bile diyemiyeceğim, ruhum çocuk. Tabi bu davranışlarıma, fiziğime, yaşam tarzıma yansıyor. Ufacık şeylerle mutlu olup, hayattan çok şey bekliyorum. Hayallerim var. Hepsi çocukca. Atraksiyonlu. Ormanda kamp, ayılarla dans, ağaç evlerde yaşamak.. ama eşim yaşca benden küçük. İçi geçmiş. Öylesine yaşıyor. Onu bir türlü şarj edemiyorum. Yaş önemli değil kısacası önemli olan frekansı yakalamak.
Allahaşkına şu durumu normalleştirmeyin lütfenYaşı değil insanın, kaç yaşındaymış gibi davrandığı önemli. Bazı insanlar hiç yaşlanmaz mesela ben. 53 yaşındayım ama ruhum genç bile diyemiyeceğim, ruhum çocuk. Tabi bu davranışlarıma, fiziğime, yaşam tarzıma yansıyor. Ufacık şeylerle mutlu olup, hayattan çok şey bekliyorum. Hayallerim var. Hepsi çocukca. Atraksiyonlu. Ormanda kamp, ayılarla dans, ağaç evlerde yaşamak.. ama eşim yaşca benden küçük. İçi geçmiş. Öylesine yaşıyor. Onu bir türlü şarj edemiyorum. Yaş önemli değil kısacası önemli olan frekansı yakalamak.
Ya benim anlamadigimda bu ya zaten yirmi yaşında birinin 15 yaş büyük biriyle birlikte olması no problem de niye bu problem oluyor ? Yazmak için yazmayın lütfen . Mantık biraz olsun mabtikkAaa konu sahibi çocuk yaştaymış!!!!! Çok yanlış canım. Bu durumda seninle ilgilenen kişi sapık. Olmaz. İki yetişkin arasındaki yaş darkı sandım ben.
Okuyan okumuştur siz rahat olun durum nornal zaten . Vermek isteyen bu yaşta da verir . Bakın ben kendimi korumayı bilen biriyim . Kendimi kullandırmam yani .Allahaşkına şu durumu normalleştirmeyin lütfen
Kız 15 bakın 15 yaşındayım diyor daha çocuk yani adam 29 !!
Edit:Konu sahibinin yaşını okumadan yorum yapmışsınız.
Şimdi gördüm.
Akil almak degilde kendi istedigini duymak icin yazan sensin. Madem cok eminsin iliskinde. niye bize danisiyorsun?Diğer üyeler biraz bu uyeden birşeyler alın yaa bence de bende size katılıyorum . Sirf yorum yazmak için yazanlar var onlardan olmadığınız için teşekkür ederim .
Çok genç, ergenlikten yeni çıkmış. 20 yaşındaki kız için değil, 15 yaş büyük erkeğin yakışıksızlığı.Ya benim anlamadigimda bu ya zaten yirmi yaşında birinin 15 yaş büyük biriyle birlikte olması no problem de niye bu problem oluyor ? Yazmak için yazmayın lütfen . Mantık biraz olsun mabtikk
Tamamdır. Bende yaşını görünce şok oldum.Allahaşkına şu durumu normalleştirmeyin lütfen
Kız 15 bakın 15 yaşındayım diyor daha çocuk yani adam 29 !!
Edit:Konu sahibinin yaşını okumadan yorum yapmışsınız.
Şimdi gördüm.
Üzgünüm ama 15 yaş fark var aranızda bence gayet de körsün...Kendimi kullandıracak kadar salak ve kör değilim . .
Senle o yaşta "ilişki" düşünen adam pedofildir.Evleniyorum daha sakin olun sadece evlenmeden önce uzun bir ilişkim olsun istiyorum. İyice tanımadan evlilik bana göre değil
Tatlım çok gençsin ama, yaşını görmemiştim. Ben yetişkin insanlar için yazdım bu yorumu. En az 27 olmalısın bu yaş aralığı için. Sen üzülme...Diğer üyeler biraz bu uyeden birşeyler alın yaa bence de bende size katılıyorum . Sirf yorum yazmak için yazanlar var onlardan olmadığınız için teşekkür ederim .
İyice tanımadan evlilik bana göre değil
Şu an ki durum anormal ama o anki durum niye normal ??Senle o yaşta "ilişki" düşünen adam pedofildir.
Bir gün 25 olursan 40 yaşındakiyle düşünürsün illa o yaş farkını arıyorsan.
Çünkü 25 yaşında bir kadın ergenlikten çıkıp sağlıklı düşünebilir kendi ayakları üstünde durabilir. Sen daha ÇOCUKSUN.Şu an ki durum anormal ama o anki durum niye normal ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?