- 21 Eylül 2009
- 9.864
- 10.314
- 773
- Konu Sahibi miraninhalasi
-
Kızım sana kullandırıyorsun diyen Yok. Karşındaki insan pedofili ve sen şuan ergenlikten dolayı hoşlanıyorsun bu durumdan belli ki.Okuyan okumuştur siz rahat olun durum nornal zaten . Vermek isteyen bu yaşta da verir . Bakın ben kendimi korumayı bilen biriyim . Kendimi kullandırmam yani .
Haklı olabilirsin ama daha henuz bişey yokken bu tepkiler fazla değil mi ?Aranızdaki yaş farkı çok. Hayattan beklentileriniz de farklı olacaktır. Mesela 3 sene sonra evlendiniz diyelim.
Sen 18 o 33 falan olacak
Diyecek ki benim yaşım geçiyor çocuk isterim
Sen diyeceksin gezeyim hayatımı yaşayayım daha ne yaşadın ki
Sonra sen 30 olduğunda o 45 olacak
Sen daha gencecik enerjin yerinde olduğunda o hayattan yorulmuş olacak yanında yaşlı duracak
Bunu anne babası arasında sizinki kadar yaş farkı olan biri söylüyor. Dinle bence.
Hem o kadar yaşı olan biri seni kolay lokma olarak görebilir. Düşünsene o 90 larda çocukluğunu yaşamış biri sen o yıllarda hayatta bile yoktun. Bi düşün bunları.
Neden okuldan yaşıtlarınla flört etmiyosun?
Çünkü sorun yaş farkınız değil, eşşşşşeeekk kadar herifin daha reşit bile olmayan "kanunlara göre çocuk" sayılan biriyle ilişki düşünmesi.Şu an ki durum anormal ama o anki durum niye normal ??
İlişkim yok ! Yorum yapmayın diyen yok ! Ama yapış tarzınız önemli. Şu tepkilere bı bak hele yaa sinirlerimi bozdunuz vallaAkil almak degilde kendi istedigini duymak icin yazan sensin. Madem cok eminsin iliskinde. niye bize danisiyorsun?
Git ananin babanin fikrini al bi de. Ya da kendini onlarin yerine koy. 15 yasinda kizin 30 yasinda bir herifle flört etsin istermiydin. Biz 15 iken 30 lulara amca diyorduk.
Adamin sana o gozle babakilmesi bile onu sapik olarak damgalamak icin yeterli.
Asıl sen kendi tepkilerine bak hele tam ergenliktesin bu yaştaki adam seninle gönül eyler iki gün sonra da sen kendini kullandırtmasan da belki zorla kullanır! Aklını başına al, bu kadar kişi sana aynı şeyi diyor. Hala sen mi doğrusun? O yaştaki bir adamla ilişkin olmasın yazık edersin kendine.İlişkim yok ! Yorum yapmayın diyen yok ! Ama yapış tarzınız önemli. Şu tepkilere bı bak hele yaa sinirlerimi bozdunuz valla
ben sizin yorumlarına bişey demiyorum . Bakın söylemek var söylemek var . Birazdan toplanıp beni dövmeye falan gelevek gibisiniz sakın olunGüzelim sen buradaki kadınların tepkisine kızıyorsun ama biraz anlamaya çalış. Sen ne kadar kendini olgun hissetsen de reşit değilsin. Dolayısıyla bu yaştaki adamın sana bu şekilde yaklaşması bile suç. Zaten o yaşa gelip olgunluk sağlayamamış olması da karakteriyle ilgili ciddi bir ipucu. Şu an tepki gösteriyorsun kızıyorsun anlıyorum ama böyle bir ilişki şeklinin doğru olmadığını aslında sen de biliyorsun. Yoksa buradaki tecrübeli hanımlara sormazdın değil mi? daha önüne hoşlanıp seveceğin ne insanlar çıkacak. Uzun bir ömür var önünde. Böyle birine bağlanıp hayatını karartmamanı tavsiye ederim.
Hanımlar siz de bu kadar tepkisel yaklaşmayın bence güzellikle anlatın biraz konunun yanlışlığını.
ben sizin yorumlarına bişey demiyorum . Bakın söylemek var söylemek var . Birazdan toplanıp beni dövmeye falan gelevek gibisiniz sakın olunGüzelim sen buradaki kadınların tepkisine kızıyorsun ama biraz anlamaya çalış. Sen ne kadar kendini olgun hissetsen de reşit değilsin. Dolayısıyla bu yaştaki adamın sana bu şekilde yaklaşması bile suç. Zaten o yaşa gelip olgunluk sağlayamamış olması da karakteriyle ilgili ciddi bir ipucu. Şu an tepki gösteriyorsun kızıyorsun anlıyorum ama böyle bir ilişki şeklinin doğru olmadığını aslında sen de biliyorsun. Yoksa buradaki tecrübeli hanımlara sormazdın değil mi? daha önüne hoşlanıp seveceğin ne insanlar çıkacak. Uzun bir ömür var önünde. Böyle birine bağlanıp hayatını karartmamanı tavsiye ederim.
Hanımlar siz de bu kadar tepkisel yaklaşmayın bence güzellikle anlatın biraz konunun yanlışlığını.
Kesinlikle doğru ve sağlıklı bir durum değilHerkese meraba . Konu başlığından da anladığınız gibi aramızda 14 yaş var . Sizce sorun olur mu?? Ya da çok mu büyük ?? Kafam çok karışık . Fikirlerinize ihtiyacım var ... ARAMIZDA BİSEY YOK ! SADECE İLERİDE OLABİLİR Mİ DİYE KONUYU AÇTIM TEKRAR DİYORUM ARAMIZDA HERHANGİ BİSEY YOOOOKKKK!!!!
Evt 29 yaşında biri de uzun süre seni tanır bekler ..haklısın evlilik sana göre değil. .15 yaş ne kiEvleniyorum daha sakin olun sadece evlenmeden önce uzun bir ilişkim olsun istiyorum. İyice tanımadan evlilik bana göre değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?