15 yaş farkı lütfen akıl verin

Sen 40 o 55 olsa bile 15 yaş fazla iken
Sen 15 iken 30 yaşındaki adamla işin ne be kuzum, derslerine odaklan sen...

Bazen hiç düşünmediğin şeyler de gelir başına, dikkatli ol, çünkü sapık zihniyet li biri ile beraber sin,kullan at yapmaya çalışacaktır mutlaka.

Saçmalama canım ne işin var koca adamla kend dengin birini bulursun çooook gençsin sakın kanma pişman olursun

30 yasindaki bir beyin 15 yasinda ki bir beyinle ortusemez, asik olamaz. İhtiyaclarinu giderir o kadar. 2 gun sonra da "gonlu vardi" der. Kafan karisik olmasin. Daha kacinci sinifsin sen Allah askina?

Ah kuzum sen daha çok küçüksün. Aklı başında bir çocuk olabilirsin ama tam mantığın oturmamış yaşın gereği. 30 yaşındaki adamın sana öyle yaklaşmaması gerekirdi. Bunun tek tanımı var malesef: pedofili. 5-10 yıl sonra çok daha farklı düşüneceksin. Burada bir sürü ablan var, hepsi aynı şeyi söylüyorsa bir bildikleri vardır di mi? Uzak dur lütfen o adamdan.

Okuyan okumuştur siz rahat olun durum nornal zaten . Vermek isteyen bu yaşta da verir . Bakın ben kendimi korumayı bilen biriyim . Kendimi kullandırmam yani .
Kızım sana kullandırıyorsun diyen Yok. Karşındaki insan pedofili ve sen şuan ergenlikten dolayı hoşlanıyorsun bu durumdan belli ki.

Sen 25 yaşınageldğinde o yine bi 15 lik çocuk bulacak.

Yapma evladım sakın uzak dur.

Haklı olabilirsin ama daha henuz bişey yokken bu tepkiler fazla değil mi ?

Ah kuzum sen daha çok küçüksün. Aklı başında bir çocuk olabilirsin ama tam mantığın oturmamış yaşın gereği. 30 yaşındaki adamın sana öyle yaklaşmaması gerekirdi. Bunun tek tanımı var malesef: pedofili. 5-10 yıl sonra çok daha farklı düşüneceksin. Burada bir sürü ablan var, hepsi aynı şeyi söylüyorsa bir bildikleri vardır di mi? Uzak dur lütfen o adamdan.

Şayet 29 yaşındaki bir adam 15 yaşındaki bir çocuğa duygusal yakınlık duyabiliyorsa o kişi açık ve net sapıktır. Aklını başına al derim. Evlenmeseniz dahi en basitinden öpüşseniz dahi bunun adı "çocuğun cinsel istismarıdır". Yol yakınken bu sapık ruhlu adamdan kurtar kendini.

İlişkim yok ! Yorum yapmayın diyen yok ! Ama yapış tarzınız önemli. Şu tepkilere bı bak hele yaa sinirlerimi bozdunuz valla

Hadi canım sütünü iç, dersini çalış, hangi sınavlara gireceğine karar ver, hangi meslek sahibi olmak istediğini netleştir ve bu yolda ilerle. İnan 10 sene sonra karşına daha müthiş insanlar çıkacak ve kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadın olarak karar vermen kolaylaşacak. 15 yaşında hayatını ilişki düşünerek zehir etme. Bir hedef belirle ve bu hedef için ilerle. Bolca kitap oku ve yaşıtlarınla arkadaşlık kur.

İlişkim yok ! Yorum yapmayın diyen yok ! Ama yapış tarzınız önemli. Şu tepkilere bı bak hele yaa sinirlerimi bozdunuz valla
Asıl sen kendi tepkilerine bak hele tam ergenliktesin bu yaştaki adam seninle gönül eyler iki gün sonra da sen kendini kullandırtmasan da belki zorla kullanır! Aklını başına al, bu kadar kişi sana aynı şeyi diyor. Hala sen mi doğrusun? O yaştaki bir adamla ilişkin olmasın yazık edersin kendine.

Buraya yazıyorum, çok üzülür acı çekersin. Bu yaşlarda evlilik düşünüyorsun bir pedofili ile. Demek ki mesleğin olmayacak. Eğitimin olmayacak. Ve sübyancı koca. İnan mideme kramp girdi. Madem sordun dinle bizi!

Güzelim sen buradaki kadınların tepkisine kızıyorsun ama biraz anlamaya çalış. Sen ne kadar kendini olgun hissetsen de reşit değilsin. Dolayısıyla bu yaştaki adamın sana bu şekilde yaklaşması bile suç. Zaten o yaşa gelip olgunluk sağlayamamış olması da karakteriyle ilgili ciddi bir ipucu. Şu an tepki gösteriyorsun kızıyorsun anlıyorum ama böyle bir ilişki şeklinin doğru olmadığını aslında sen de biliyorsun. Yoksa buradaki tecrübeli hanımlara sormazdın değil mi? daha önüne hoşlanıp seveceğin ne insanlar çıkacak. Uzun bir ömür var önünde. Böyle birine bağlanıp hayatını karartmamanı tavsiye ederim.
Hanımlar siz de bu kadar tepkisel yaklaşmayın bence güzellikle anlatın biraz konunun yanlışlığını.

ben sizin yorumlarına bişey demiyorum . Bakın söylemek var söylemek var . Birazdan toplanıp beni dövmeye falan gelevek gibisiniz sakın olun

ben sizin yorumlarına bişey demiyorum . Bakın söylemek var söylemek var . Birazdan toplanıp beni dövmeye falan gelevek gibisiniz sakın olun

Kesinlikle doğru ve sağlıklı bir durum değil
Daha normal arkadaşlıklar ilişkiler tercih etmelisin
29 yaşındaki biri 15 yaşında biri ile ilişki planlıyorsa bunu masum bir ilişki bir duygu olarak değerlendiremeyiz
Öğretmenine mi aşık oldun ne yaptın be kuzum
Senin yaşlarında bende aşık olmuştum ingilizce öğretmenime şuan sadece gülüyorum o haline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…