- 26 Ağustos 2017
- 35
- 11
- 3
- 22
- Konu Sahibi miraninhalasi
-
Ben terslemiyorum. Yazmak için yazanlara soylemem gerekeni söylüyorum . Tepkilere bi bakar mısınız ?? Ben sadece fikir danistim . Azarlamak hatlerini aşmaları oluyor . Yazmak var yazmak var . Lütfen anlayın yaniE canim sen karar vermissin bide yetmemis ablan annen yaştaki insanlari terslemişsin... yani suan ergensin hala farkinda misin ? Karsinda ki adam pedofili ve senin bu fevri ergenliginden faydalanmak istiyor bunu lütfen bi gör. Kör ve aptal değilim demissin ya o kullanildim diyenlerin hic biri kör ve aptal degillerdi ama oldular hersey insanlar için.
Anlamamkta neden direniyorsunuz ???Bu konu yorum yazmalık bir konu değil polise falan haber vermelik bir konu. Ortada bir suç var resmen derhal ilgililer müdahale etmeli.
Anlamamkta neden direniyorsunuz ???Bu konu yorum yazmalık bir konu değil polise falan haber vermelik bir konu. Ortada bir suç var resmen derhal ilgililer müdahale etmeli.
Anlamamkta neden direniyorsunuz ???
Onun benle bir ilgisi yok belki de ! Benim hoşuma giden biri ve ben sordum . Okey misiniz ? Ya lütfen saçmalamaya devam edeceksiniz yazmayın!!!!
Siz yazmayin esas burasi kadinlar kulubu ergenler kulubu degilAnlamamkta neden direniyorsunuz ???
Onun benle bir ilgisi yok belki de ! Benim hoşuma giden biri ve ben sordum . Okey misiniz ? Ya lütfen saçmalamaya devam edeceksiniz yazmayın!!!!
Siz yazmayin esas burasi kadinlar kulubu ergenler kulubu degilAnlamamkta neden direniyorsunuz ???
Olabiliri düşündürdükten sonra yanaşmış demek oluyor illa fiziksel olması gerekmiyor yani..Sadece bir kaç kez konuştuk yanaşması mi gerekiyor yani ??
Bakın hala ilişki diyorsunuz yaaaa. İlişki yok ! Ben gördüm evet beğendim olabilir mi acaba çok mu büyük diye düşünürken konu açıp size sormak istedim . Ama pişmanım . Herkes istediği yere çekti olayiSiz yazmayin esas burasi kadinlar kulubu ergenler kulubu degil
15 yasindasiniz resit degilsiniz kanunen cocuksunuz daha
Ne demek 29 yasinda biriyle iliski yasamak ?
Ben bu sitenin admini olsam sizi bulur ailenize durumu bildirirdim
Hayır bir yerde gördüm . Beğendim . Adını soy adını da bu şekilde duydum öğrendim . Sosyal medyadan da buldum . Bu kadarOlabiliri düşündürdükten sonra yanaşmış demek oluyor illa fiziksel olması gerekmiyor yani..
Tanıdık mı, internetten mi buldu, yanlış numaradan mı onu merak ettim??
Adam sapık kaç hemen ..senin yaşlarında büyüklerden hoşlanmak normal ama o insan görünümlü bir hayvannn bu kadarEvleniyorum daha sakin olun sadece evlenmeden önce uzun bir ilişkim olsun istiyorum. İyice tanımadan evlilik bana göre değil
Pedofoli galiba15 - 29
Hepimiz ayrı şeylerden bahsediyoruz neyse ben bişey demiyorum artık !siz anlamak istediğiniz gibi anlayıp saçmalamaya devam edebilirsinizOlgunluğu çocuk yaşta evlilik planı yapmak sanırsınız... her şeyi bilirsiniz, çok olgunsunuzdur, 15 yaşında her şeyi görmüş geçirmiş, artık insan sarrafı olmuşsunuzdur. Çünkü ergen olmak bunu gerektirir.
Tipik 15 yaş bu, olgunluk falan değil. Olgunluğu bir yana bırak, kendi yaşıtların arasında bile uçarı, kullanılmaya, hayatını mahvetmeye, kandırılmaya açık, çok tehlikeli kesimdensin. Üstünden göz ayırmaya gelmeyen çocuklardan. Allah ailene sabır versin, işleri var seninle belli ki.
Görücü falan yok !!! Ben bir yerde bu yaşta birini gördüm . Ve hoşuma gitti . Yaş farkı çok mu diye konu açtım . Olaylar olaylar . Guluyorum yani artık yazılanlaraaranizda bisey yoksa neden boyle birsey soruyin ?
gorucu falan mi geldi
boyle biseyi dusunme bile cok zitlasirsiniz kavga edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?