dogru. yipratmaya gerek yok.evet Konya da oturuyorum mesele 40 yasındaki abla degil ki 12 13 yasındaki çocugu kuran kursa göndermeyip daha yası küçük diyen anne ve babaya çocugunu yetişkin gibi giydirip eline telefon cebine para koyup sokaga gönderiyor daha çocuk büyünce ögrenir diye dini ögrenmeyen çocuk ögrenmemesi gereken bi çok şeyi ögreniyor ama neyse mesele din yada siyaset degil yarın seçim zamanı oyumu veririm gerisi beni millet iradesi der geçerim
evet Konya da oturuyorum mesele 40 yasındaki abla degil ki 12 13 yasındaki çocugu kuran kursa göndermeyip daha yası küçük diyen anne ve babaya çocugunu yetişkin gibi giydirip eline telefon cebine para koyup sokaga gönderiyor daha çocuk büyünce ögrenir diye dini ögrenmeyen çocuk ögrenmemesi gereken bi çok şeyi ögreniyor ama neyse mesele din yada siyaset degil yarın seçim zamanı oyumu veririp gerisi beni baglamaz yıpratmaya gerek yok yani
bakın din neden yok biliyo
benim ne demek istediğim yine tamamiyleyanlış anlaşılmış neyse alıştım artık kendi siyasi fikirlerimi savunmak için çok ugrastım ama alayla hakaretle ve seviyesizlikle karşılaştım o yüzden mecbur hissetmedikçe siyasi yorum yapmıyorum neyse beni kimsenin inancı yada seçimi baglamaz ben baska bişey anlatmak istemiştim neysedemek konyalısın buluşma yapıcaz 3.buluşmamız olucak özele yazayım burada olmaz buda yasak mesela ...:)
valla canım herkesin kendi seçimi kendi hayatı ve herkes kendinden sorumlu o aile öyle yetiştirir diğeri bambaşka kimseye bir şey diyemezsin ki
şuda var evet din inanç önemli hemde çok önemli ama bunu kullanmak yersiz dini alet etmek gereksiz çünkü inanç gizlidir öylede kalmalıdır.
toplum içine çıktığın zaman orda kişinin terbiyesi ve insanlıgı önde tutulur.insan olan terbiyeli olan daha önemlidir.evinde inancını yapsın dışarda da insan olma değerini bilsin.
benimde su yazım anlaşılmamışsa bende artık size birşey demek istemiyorum. iyi günlerbenim ne demek istediğim yine tamamiyleyanlış anlaşılmış neyse alıştım artık kendi siyasi fikirlerimi savunmak için çok ugrastım ama alayla hakaretle ve seviyesizlikle karşılaştım o yüzden mecbur hissetmedikçe siyasi yorum yapmıyorum neyse beni kimsenin inancı yada seçimi baglamaz ben baska bişey anlatmak istemiştim neyse
benim ne demek istediğim yine tamamiyleyanlış anlaşılmış neyse alıştım artık kendi siyasi fikirlerimi savunmak için çok ugrastım ama alayla hakaretle ve seviyesizlikle karşılaştım o yüzden mecbur hissetmedikçe siyasi yorum yapmıyorum neyse beni kimsenin inancı yada seçimi baglamaz ben baska bişey anlatmak istemiştim neyse
ben seni kastetmedim canım yandı bi kaçkere onu belirttim ama dediğin doğru insanları degiştiremeyizben hiç bir yorumumda hakaret ve seviyesizlik yapmadım yapan olduysa bilemem sadece kişilerin kendi seçimi dedim o yüzden kimseye bir şey diyemezsin
senin demek istediğini anladım keşke herşey güllük gülistanlık olsan çocuklar güzel yetişse ve kötülükler olmasa ama oluyor kötülükler olucak ki doğru nedir bilelim dedim.
maalesef bunu ne sen ne ben nede kimse düzeltemez ki çünkü farkli kişilikler krakterler var.bazı kadınlar erkelerle pazarlık yapar bazıları konuşmaya utanır bunlara bir dünya örnek verileblir.
kötülük günah iyilik doğruluk bütün kavramları yaşadığımız sürece görücek ve tanık olucagız yeterki biz iyi olalım insan olalım yeter.
Tartışmaya girmek istemem ama ben imam hatip mezunuyum ve okulumda mini giyen vardi. Kur'an dersinde kapanirdi. Kimse de ona gikini cikarmazdi. Bir hocamiz vardi tanga giyer ustune de sifondan salvar giyerdi, her yeri belli olurdu.. Yani isteyen istedigini giyiyordu, sorun yoktu...
Tanga ve şifondan şalvar mı?
Yaa kusura bakma hayal ettim de, yani derste Kuran okuyoruz falan kafayı bir kaldırıyoruz tangalı şalvarlı bir hoca. Yani ben derse odaklanamazdım. Giydiğine karışsalarmış keşke.
bizim de tarih hocası öyleydiMuzik hocasiydi, kim ne diyebilirdi ki sonucta? O hocamiz belki de inadina giyiyordu bilmiyorum ama cok cesaretli seyler giyerdi
eee benim dinimin kurallarına baş kaldırmak nedir pekii
eee hani kadına saygı
eeee hanii kadınlara çalışma hakkı
eee hanii verilen değer
ee hani terbiye
eee hani kadına saygı
eeee neden kadının örtüsü siyasete alet
eeeeeeee kasın neden siyasete alet
eeee neden dinimizi dilediğimiz gibi yaşayıp hemde çalışamıyoruz
ortaokulum imamhatip lisem kml merakın gidereyim
Allah rızası için artık şu konularımıza başımızdaki örtüyü inancalarımızı dinimizi alet etmeyin zaten alet edile edile bir haller oldu lütfen
Başımızdaki örtünün ne suçu var ben anlamıyorum yeter ya yeter başörtüsünü tartışacak zamanda durumda değiliz baş örtüsüne gelene kadar daha büyük sorunlarımız var bu memlekette yapmayın artık
Baş örtülü dayımın hanımı vardı millet yıllarca dayıma karını evden çıkarma aman mesleğinden olursun falan filan ne oldu hiç de görevinden falan olmadı bu arada dayım polis 20 yıldır falan sorun yoktu zaten milletin abartması
Ama işte ablacım, burda hiçbirimiz ehil değiliz, böyle olunca da bir ayet senin Tarafından başka, benim tarafımdan başka yorumlanabiliyor ve herkes kendi anladığı Şekline inandığından epey kavga ediliyor, hani normal polemik olsa gam yemeyeceğim, çok özür dileyerek söylüyorum örtülüysen yobaz, açıksan yollu yakıştırmalarına kadar gelen kavgalar var burda, Peygamberlere dahi hakaret edilebiliyor, diğer söylediklerinse siteyi aşan konular, haklısın zamanında öğrenmiyor, öğretmiyorlar ya da bilip işlerine gelmiyor, ne diyelim Allah Islah etsin hepimizi, bir rüzgâra kapıldık gidiyoruz, bakalım sonumuz ne olacak.abla bazen öyle bişey oluyor ki buna cevap vermek için dini ayetleri hadisi dile getirmek gerekiyor ben kimseye benim inandıgıma inanacaksın benim gibi düşüneceksin demem ama abla ben dahil çogu insan dini konusamadıgı için zamanında din doğru ve berrak ögretilmediği için kadımn kız çocuk öyle bi edepsizleşiyor ki küçücük çocuklar öyle küfürler ediyor 12 13 yasındaki kızlar oglanlar ortalık yerde öyle şeyler yapıyor ki aklım duruyor kadınlarımız da erkeklerimiz de edebi elden bırakmışlar dün mevlananın orda güzel giyinmli aşırı makyajlı 40 45 yaslarında bi kadın 20 25 yaslarında çocukların insanların gözüönübde pazarlık yaptı sonrada anlaştılar fiyatta arabaya binip gitti mahallede bi komşumuz var 30 lu yaslarda çarsaflı bi abla evli çoluk çocuk sahibi ve ben bunu kaçkere diğer mahalleden baska adamla buluşurken gördüm otele girerlerken hiç yüzü bile kızarmıyor vs vs keşke zamanında daha çocuk o deyip dini ögretmekten korkmayıp dini evlatlarımıza ögretseydik dini ehil olmayan hocalardan degilde gerçek hocalardan dinleyebilseydik çogu yabancı ülkelerde din en ince ayrıntıya kadar ögretilirken ülkemizde dinden hep kaçtık
Evlerimize girilmedi belki ama sokakta okulda hep linc girişiminde bulunuldu ne cabuk unutuldu hayret ecevitin ve digerlerinin zulmü chp zaten dine balta vurmayi amac edinmiş bi partidir neyse siyaset başörtüsü bunlar karışık ama geçmiş silinemez ve yok sayilamaz bana dokunmaya n yilan bin yaşasın da dememek lazım simdi ki hükümet ten rahatsız lik diyan arkadaşlar Allah yada inandığınız sey icin ne olur ya objektif bakin 99 2000 oncesini ne çabuk unuttunuz Tayyip Erdoğan dogrusuyla yanlisiyla milletin oyuyla başa gelmiş ve halen ister sevin ister sevmeyin cumhurbaşkanı dir siyaset topiginde yapilan cogu yorum safece Rte ns degil onu seçen insanlara hakaret ve haksizliktir chp ye mhp ye oy verenler ve hatta pkk uzantisi olan bi partiye oy verenler secmen iken biz akpliler cahil ve koyun vs. gibi vasıflara ve yaftalara maruz kaliyoruz iki kelam ettik mi edeboyat yapma arastirda gel cocugunla ilgilen seviyen kültürün kadar konus sözlerine maruz kaliyor ve cogu zaman cetelesmis grup lar tarafindan alaya alınıyor uz bunlati yazdim polemik yada ksvga tartisma icin degil sadece özgür irademi kullandım madem özgür lük ten ve kişisel haklardan bahsediyoruz bide birseyi anlayamadim kk da neden hersey rahatca konuşulurken dini ve turbani konuşmuyoruz neden ALlah in ayet leri yasak neyse herkese iyi geceler
haklısın abla bazen bana bile renkli eşarp örtüyorum diye neler diyenler oldu normal hayatta tesettürü siyah çarsaftan yada kafayı örtmekte görenler var bu konu karısık konu en iyisi bende kaçayımAma işte ablacım, burda hiçbirimiz ehil değiliz, böyle olunca da bir ayet senin Tarafından başka, benim tarafımdan başka yorumlanabiliyor ve herkes kendi anladığı Şekline inandığından epey kavga ediliyor, hani normal polemik olsa gam yemeyeceğim, çok özür dileyerek söylüyorum örtülüysen yobaz, açıksan yollu yakıştırmalarına kadar gelen kavgalar var burda, Peygamberlere dahi hakaret edilebiliyor, diğer söylediklerinse siteyi aşan konular, haklısın zamanında öğrenmiyor, öğretmiyorlar ya da bilip işlerine gelmiyor, ne diyelim Allah Islah etsin hepimizi, bir rüzgâra kapıldık gidiyoruz, bakalım sonumuz ne olacak.
Neyse konuyu iyice rayından çıkarmadan kaçayım ben
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu, yandaş medya organlarında çıkan rezidans haberleri için “Yıllarca bir bankada çalıştım, şimdi avukatlık yapıyorum. Ailemin desteğiyle aldığım ev üzerinden algı yaratılmaya çalışılıyor. Evle ilgili tüm kayıtlar açık net” dedi.Bedelli yapmaması onun namuslu olduğunu mu gösteriyor. Bu haber binlerce bedelli askerlik yapana hakarettir. O kadar dürüst insanlarsa kızı zeynebinin memur maaşıyla nasıl rezidans aldığını da açıklasınlar.http://www.sabah.com.tr/gundem/2015/07/09/bu-da-zeynep-kilicdaroglunun-rezidansi
Bedelli yapmaması onun namuslu olduğunu mu gösteriyor. Bu haber binlerce bedelli askerlik yapana hakarettir. O kadar dürüst insanlarsa kızı zeynebinin memur maaşıyla nasıl rezidans aldığını da açıklasınlar.http://www.sabah.com.tr/gundem/2015/07/09/bu-da-zeynep-kilicdaroglunun-rezidansi
Okulda mini giyen ogrenci.. MEBde bile kiyafette dizustu kisitlamasi mevcutken kural ihlaline ses cikartmayan mudurunu savunamam, savunmamalisin. Okullar kurallarla, disiplinle tanistigimiz ilk yerlerdir ve bir ogrenci okulda sadece kitapla egitim gormemeli, kurallari uygulama da ogretilmeli. Daha ogrenci iken kural tanimamaya alistirilan adam iste boyle ilerde kanun da tanimaz, anayasa da..Tartışmaya girmek istemem ama ben imam hatip mezunuyum ve okulumda mini giyen vardi. Kur'an dersinde kapanirdi. Kimse de ona gikini cikarmazdi. Bir hocamiz vardi tanga giyer ustune de sifondan salvar giyerdi, her yeri belli olurdu.. Yani isteyen istedigini giyiyordu, sorun yoktu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?