157 siyasetçinin çocuğu yararlandı, bir tek Kılıçdaroğlu'nun oğlu reddetti'

dogru. yipratmaya gerek yok.
kullan oyunu olsun bitsin. Hakkimizda hayirlisi.
 

demek konyalısın buluşma yapıcaz 3.buluşmamız olucak özele yazayım burada olmaz buda yasak mesela ...:)

valla canım herkesin kendi seçimi kendi hayatı ve herkes kendinden sorumlu o aile öyle yetiştirir diğeri bambaşka kimseye bir şey diyemezsin ki

şuda var evet din inanç önemli hemde çok önemli ama bunu kullanmak yersiz dini alet etmek gereksiz çünkü inanç gizlidir öylede kalmalıdır.

toplum içine çıktığın zaman orda kişinin terbiyesi ve insanlıgı önde tutulur.insan olan terbiyeli olan daha önemlidir.evinde inancını yapsın dışarda da insan olma değerini bilsin.
 
bakın din neden yok biliyo
benim ne demek istediğim yine tamamiyleyanlış anlaşılmış neyse alıştım artık kendi siyasi fikirlerimi savunmak için çok ugrastım ama alayla hakaretle ve seviyesizlikle karşılaştım o yüzden mecbur hissetmedikçe siyasi yorum yapmıyorum neyse beni kimsenin inancı yada seçimi baglamaz ben baska bişey anlatmak istemiştim neyse
 
benimde su yazım anlaşılmamışsa bende artık size birşey demek istemiyorum. iyi günler
 

ben hiç bir yorumumda hakaret ve seviyesizlik yapmadım yapan olduysa bilemem sadece kişilerin kendi seçimi dedim o yüzden kimseye bir şey diyemezsin

senin demek istediğini anladım keşke herşey güllük gülistanlık olsan çocuklar güzel yetişse ve kötülükler olmasa ama oluyor kötülükler olucak ki doğru nedir bilelim dedim.

maalesef bunu ne sen ne ben nede kimse düzeltemez ki çünkü farkli kişilikler krakterler var.bazı kadınlar erkelerle pazarlık yapar bazıları konuşmaya utanır bunlara bir dünya örnek verileblir.

kötülük günah iyilik doğruluk bütün kavramları yaşadığımız sürece görücek ve tanık olucagız yeterki biz iyi olalım insan olalım yeter.
 
ben seni kastetmedim canım yandı bi kaçkere onu belirttim ama dediğin doğru insanları degiştiremeyiz
 

Tanga ve şifondan şalvar mı?

Yaa kusura bakma hayal ettim de, yani derste Kuran okuyoruz falan kafayı bir kaldırıyoruz tangalı şalvarlı bir hoca. Yani ben derse odaklanamazdım. Giydiğine karışsalarmış keşke.
 

Muzik hocasiydi, kim ne diyebilirdi ki sonucta? O hocamiz belki de inadina giyiyordu bilmiyorum ama cok cesaretli seyler giyerdi
 

Bacım, canım, ciğerim seni başörtünü siyasete alet edenler ilk kimlerdir bilir misin? Kime neye kızıyorsun bilir misin sen? Bu kadar sinirlendiğin kimler? Tarihi aç bak bakalım kim din üzerinden rant sağlamış, başörtüsünü kullanmış, mitinglerinde bunu alet etmiş?

Hani solcular, asker tü kaka, başörtüsünü istememiş, yasaklatmış ama kazın ayağı öyle değil. Cumhuriyeti tehdit eden mitingler (en bilineni Kudüs Mitingi), söylemler söyleyen dini kullananların tarihini okuyup gerçek suçluları siz de bulabilirsiniz...

Hakkınızı aradığını sandıklarınız aslında sizin cellatlarınız da çıkabilir..



Konuyu başörtüsüne getiren kim ilk sayfaya bakın, başörtüsünü savunacağım diye Ecevit'in eski videosunu getirip olayı kızıştıran kim?

Bence de yeter!!!
 
Son düzenleme:
Ama işte ablacım, burda hiçbirimiz ehil değiliz, böyle olunca da bir ayet senin Tarafından başka, benim tarafımdan başka yorumlanabiliyor ve herkes kendi anladığı Şekline inandığından epey kavga ediliyor, hani normal polemik olsa gam yemeyeceğim, çok özür dileyerek söylüyorum örtülüysen yobaz, açıksan yollu yakıştırmalarına kadar gelen kavgalar var burda, Peygamberlere dahi hakaret edilebiliyor, diğer söylediklerinse siteyi aşan konular, haklısın zamanında öğrenmiyor, öğretmiyorlar ya da bilip işlerine gelmiyor, ne diyelim Allah Islah etsin hepimizi, bir rüzgâra kapıldık gidiyoruz, bakalım sonumuz ne olacak.

Neyse konuyu iyice rayından çıkarmadan kaçayım ben
 

Sokaklarda ve okulda hep linç girişimi, öyle mi? "Baş örtülü bacımızın üzerine işediler" gibi bişey mi bu da?

Size soru soruyorum, başkanınız neden 12 yıldır bu yasağı kaldırmak yerine bundan nemalanmayı tercih etti? Soru basit.

Ayrıca 2008 de ege üniversitesinde baş örtüsü yasağına karşı eylem yapmış bir kadınım ben.
Sizin haklarınıza sizden fazla sahip çıktığımız dönemler oldu.
 
haklısın abla bazen bana bile renkli eşarp örtüyorum diye neler diyenler oldu normal hayatta tesettürü siyah çarsaftan yada kafayı örtmekte görenler var bu konu karısık konu en iyisi bende kaçayım
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu, yandaş medya organlarında çıkan rezidans haberleri için “Yıllarca bir bankada çalıştım, şimdi avukatlık yapıyorum. Ailemin desteğiyle aldığım ev üzerinden algı yaratılmaya çalışılıyor. Evle ilgili tüm kayıtlar açık net” dedi.

2007 yılında Vakıfbank’a giren Zeynep Kılıçdaroğlu bankada hukuk müşaviri olarak görev yapıyordu. Kılıçdaroğlu 29 Ocak 2014’te kuruma istifa mektubunu vermişti. Halen İstanbul’da avukatlık yapan Kılıçdaroğlu’na, Kartal Adliyesi’nde mesaisini sürdürürken ulaştık. Kılıçdaroğlu’na Vakit ve Güneş gazetelerinin manşetlerine taşıdıkları Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile eşi, İstanbul Milletvekili Gamze İlgezdi’nin dairelerinin bulunduğu rezidanstaki dairesini sorduk.

Söz konusu rezidansta bir dairesinin olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, “Sanki havadan gelmiş gibi yansıtılıyor ama kaynağı belli bir daire” dedi. Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:

konuştu: “Ev alınalı yaklaşık 1 sene oluyor. Koşa koşa gidip de yerleşmedim. Zaman zaman bu evi de kullanıyorum ama tam olarak yerleşmedim. Neticede kendi birikimim vardı. Tamamen alınteriyle ve ailemin desteğiyle alınmış bir ev üzerinden algı yaratılmak isteniyor. Çalıp çırpmadık. Sanki böyle ultra lüks bir daire almışım gibi milyon dolarların bahsi geçiyor. Yalan yanlış haberler yazılıyor. İlk haberde evin ablamın eşi üzerinde kayıtlı olduğu gibi bir bilgi verildi. Oysa açık, net kayıtlarda gözüküyor. Rakamla ilgili polemiğe girmek istemiyorum. Ama belirtilen meblağlar değil kesinlikle. Haberlerde daire numarasını bile yanlış yazmışlar oysa kayıtlarda bunlar da mevcut.”
 

Arkadaşım başbakan maaşıyla gemiler, elmas/altın mağazaları, özel hastahaneler, büyük marketler alınacağına inanıyorsun da avukat maaşıyla rezidans alınacağına mı inanmıyorsun???
 
Okulda mini giyen ogrenci.. MEBde bile kiyafette dizustu kisitlamasi mevcutken kural ihlaline ses cikartmayan mudurunu savunamam, savunmamalisin. Okullar kurallarla, disiplinle tanistigimiz ilk yerlerdir ve bir ogrenci okulda sadece kitapla egitim gormemeli, kurallari uygulama da ogretilmeli. Daha ogrenci iken kural tanimamaya alistirilan adam iste boyle ilerde kanun da tanimaz, anayasa da..

Bu arada ben 1980lerin Ticaret Lisesi mezunuyum. Hem de Izmir gibi, sokaklarinda her kadinin istedigi kiyafetle ozgurce dolasabildigi bir sehirdeki bir okuldan.. Bizim lisede dizustu etekle, mini demiyorum, degil sinifta oturmak, bahceden iceri giremezdin. Ben Imam Hatipleri daha disiplinli sanirdim, ama yanilmisim demek ki..
 
niye diger 156 vekilin çocukları konuşulmuyorda Rte nın ogulları suçlanıyor ki babalar ogulları ogullar babaları baglamaz bence herkesin kendi seçimi kişiliği karakteri
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…