- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Ben bugün sanıyordum uyku sersemi kalktım tartıldım resmi çektim sonra baktım yarınmış :)Ucuncu bildirimiz yarin, unutmayin arkadaslar.
Ben bugün sanıyordum uyku sersemi kalktım tartıldım resmi çektim sonra baktım yarınmış :)
Olmaz yarına kadar zayıflayıp söylüycem, şimdi ki kiloma sevinirsin senBize de soyle bize de.
Hayir yarin ama soyleyebilirsin.
Olmaz yarına kadar zayıflayıp söylüycem, şimdi ki kiloma sevinirsin sen
Yarına kadar vermeyi düşünüyorum muhtemelen değişir oran diyorum vee şu an ki orana göre kilo almışım azıcık :)Sevindirseydin ne var.Bende bugun disarda yiycem. Belki chips yerim bak. Esitleniriz.
Yarına kadar vermeyi düşünüyorum muhtemelen değişir oran diyorum vee şu an ki orana göre kilo almışım azıcık :)
Şekerin düşüktür nerden bilecek başkaEee o kadar yersen nutellalari.Bugun ac kal bende oyle yapicam. Isin komigi dun doktor benim bir testime bakarken ac misin dedi. Aaa nerden belli oluyor dedim soylemedi, vucudum ac ac sinyaller veriyor.
Şekerin düşüktür nerden bilecek başkaAman aman 28 ine birşey kalmadı.
Artık nasıl aç aç baktıysan adama :) YakışıklımıydıO her zaman dusuk bu aralar ama direk ac misin dedi ya.
Artık nasıl aç aç baktıysan adama :) Yakışıklımıydı
Uyumadın bildirimi mi bekledin :)Kilo bildirimi ilk benden; 59.4
Gözümde ki en güçlü rakiplerden biriydinGünaydın
Ne almışım ne de verebilmişim. Hala 50.00
Gözümde ki en güçlü rakiplerden biriydin
yok kız çok erken kalktım bugun. aklıma gelmişken tartıldım,yazdım. :)Uyumadın bildirimi mi bekledin :)
İyi yapmışsın :)yok kız çok erken kalktım bugun. aklıma gelmişken tartıldım,yazdım. :)
Az da olsa, İstikrarlı bir şekilde veriyorsun o da birşeyGünaydın kızlar kilo bildirimi 60.2 -400
Yine bu kez. Daha umut verici rakamlar bekliyordum olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?