- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Sen benim kakaoyu kaşık kaşık yediğimi biliyor musun? :) Çikolataya değil kakaoya bağımlıyım sanırım, acı acıda çok güzel oluyor :)
Aynen napim onsuz birşey değişmeyecekse onla mutlu olayım
Vayy o da iyimiş :) Bitteride bıraktım, hasta olana kadar çikolata yok bana :)O zaman bitter cikolata ye. Sen benim nutellayi helvayla birlikte yedigimi biliyor musun.Isin kotusu, o zamanlar daha zayiftim beeaaa.
Vayy o da iyimiş :) Bitteride bıraktım, hasta olana kadar çikolata yok bana :)
Doğru diyosun :) Seni bekliyorum kilonu paylaşınca bende paylaşcam :)En iyisi kokunden kesmek. Az az birakilmiyor o meret.
Sen daha paylasmadin mi hayin. Benim evde adam gibi bir tarti olsa paylasirdim ama telin sarji tam dolmadan cikamam. Ordan alisverise giderim belki ama raad ol.Doğru diyosun :) Seni bekliyorum kilonu paylaşınca bende paylaşcam :)
Ye de mesela 15 tane değil 3 tane ye, ben 3 senede o kadar zeytin yememişimdir heraldeSen daha paylasmadin mi hayin. Benim evde adam gibi bir tarti olsa paylasirdim ama telin sarji tam dolmadan cikamam. Ordan alisverise giderim belki ama raad ol.Cok vermis sayilmam hatta aldim bile diyebilirim. O zeytinler yakti beni. Hic bir sey yemeyecek miyiz ya.
Tekrar yapın o zamanNe olurki,benide alsanız aranıza
Ye de mesela 15 tane değil 3 tane ye, ben 3 senede o kadar zeytin yememişimdir heraldeTartılcam da kaç gram az çıksam kar diye bekliyorum öyle, hatta markete gidip geleyim öyle koycam :) belki yürüyünce bi kaç gr daha gider
Hmm 1. Benim :) Gerisini kurcalamayayımArzum 15 kisiyle basladik , 10 kisiye dustuk. Bildirim yapmaya merakli degil bizim millet .Durtuyorum hep. Bazilari var cok sadiklar, ama onlar da 3-5 kisiyi gecmez.
Halime bak ya3 taneyle hic baslamasam daha iyi.Tartilirken nefes alma , cok farkediyor.
Halime bak yaBen bu hallere düşecek kadın mıydım kilomun kıymetini bilememişim, ne vardı 9 kilo alacak
Hmm 1. Benim :) Gerisini kurcalamayayım
O zaman fark etmez farkındayımBende 48 kiloydum ya. 9 kilo alsam yine iyi ben 30 kilo almistim nerdeyse.
Onemli olan birinci olmak degil onemli olan farkinda olmak. Simdi bu yarisma olmasa ben okuldan donerken doner yermiydim yerdim.Onun yerine zeytin yedim ama olsun daha saglikli en azindan.
O zaman fark etmez farkındayım
Gevrek mi yiyordun sabahları? Hazır markete gidiyorken onu da alayım. Birde hazım olaylaştırı içecek lazım bana Meyve suyu içemiyorum midemi yakıyo nedense.
Tekrar yaparsanız ben varmın valla..Hem Sadık kalırım,Arzum 15 kisiyle basladik , 10 kisiye dustuk. Bildirim yapmaya merakli degil bizim millet .Durtuyorum hep. Bazilari var cok sadiklar, ama onlar da 3-5 kisiyi gecmez.
İçebilsem içcem de midem başkaldırıyor :) Ayran sevmem süt iyi miş. İnek mi alsak hem gevrekte hem içmede süt kullanacaksam epey masraflı olcamSutlu gevrek, hem vitaminli hem doyurucu(bu yalan ama vitaminlidir dogrudur). Meyve suyu icme zararli. Asitli icecek icme zararli. Bol ayran , bol sut, yumurta ve corba turu yemekler.
İçebilsem içcem de midem başkaldırıyor :) Ayran sevmem süt iyi miş. İnek mi alsak hem gevrekte hem içmede süt kullanacaksam epey masraflı olcamBoş odamızda var nasılsa :)
Seninle herşeye varım ben28 gunluk bir surede, haftada bir kez bildirimle ve tarti resimleriyle olabilir ama ben artik kimseyi durtmem.Olursa daha kati olacagim kesin. Bakalim yarisma nasil bitecek, kimler katilmak isteyecek.
Kolaya gelince pahali degil, sute gelince pahali. Organik yasa biraz, bahane bulma.
Canım hoşgeldin
Seninle herşeye varım ben
Gidip alcam kızz... :) Bahane uydurmuyorum canım alcam alcam soruyorum işte ne yapayım diye ben sen miyim önce sorup sonra karışma bana deyim, söz laf dinlerim ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?