16 Gunluk Zayiflama Yarismasi

O zaman bitter cikolata ye. Sen benim nutellayi helvayla birlikte yedigimi biliyor musun. Isin kotusu, o zamanlar daha zayiftim beeaaa.

Doğru diyosun :) Seni bekliyorum kilonu paylaşınca bende paylaşcam :)
Sen daha paylasmadin mi hayin. Benim evde adam gibi bir tarti olsa paylasirdim ama telin sarji tam dolmadan cikamam. Ordan alisverise giderim belki ama raad ol. Cok vermis sayilmam hatta aldim bile diyebilirim. O zeytinler yakti beni. Hic bir sey yemeyecek miyiz ya.

Ye de mesela 15 tane değil 3 tane ye, ben 3 senede o kadar zeytin yememişimdir heralde Tartılcam da kaç gram az çıksam kar diye bekliyorum öyle, hatta markete gidip geleyim öyle koycam :) belki yürüyünce bi kaç gr daha gider

3 taneyle hic baslamasam daha iyi. Tartilirken nefes alma , cok farkediyor.

Halime bak yaBen bu hallere düşecek kadın mıydım kilomun kıymetini bilememişim, ne vardı 9 kilo alacak

Bende 48 kiloydum ya. 9 kilo alsam yine iyi ben 30 kilo almistim nerdeyse.

Hmm 1. Benim :) Gerisini kurcalamayayım

Onemli olan birinci olmak degil onemli olan farkinda olmak. Simdi bu yarisma olmasa ben okuldan donerken doner yermiydim yerdim. Onun yerine zeytin yedim ama olsun daha saglikli en azindan.

O zaman fark etmez farkındayım
Gevrek mi yiyordun sabahları? Hazır markete gidiyorken onu da alayım. Birde hazım olaylaştırı içecek lazım bana Meyve suyu içemiyorum midemi yakıyo nedense.

O zaman fark etmez farkındayım
Gevrek mi yiyordun sabahları? Hazır markete gidiyorken onu da alayım. Birde hazım olaylaştırı içecek lazım bana Meyve suyu içemiyorum midemi yakıyo nedense.

Sutlu gevrek, hem vitaminli hem doyurucu(bu yalan ama vitaminlidir dogrudur). Meyve suyu icme zararli. Asitli icecek icme zararli. Bol ayran , bol sut, yumurta ve corba turu yemekler.

Sutlu gevrek, hem vitaminli hem doyurucu(bu yalan ama vitaminlidir dogrudur). Meyve suyu icme zararli. Asitli icecek icme zararli. Bol ayran , bol sut, yumurta ve corba turu yemekler.
İçebilsem içcem de midem başkaldırıyor :) Ayran sevmem süt iyi miş. İnek mi alsak hem gevrekte hem içmede süt kullanacaksam epey masraflı olcamBoş odamızda var nasılsa :)

Tekrar yaparsanız ben varmın valla..Hem Sadık kalırım, beratti kefil olur bana

28 gunluk bir surede, haftada bir kez bildirimle ve tarti resimleriyle olabilir ama ben artik kimseyi durtmem. Olursa daha kati olacagim kesin. Bakalim yarisma nasil bitecek, kimler katilmak isteyecek.
İçebilsem içcem de midem başkaldırıyor :) Ayran sevmem süt iyi miş. İnek mi alsak hem gevrekte hem içmede süt kullanacaksam epey masraflı olcamBoş odamızda var nasılsa :)

Kolaya gelince pahali degil, sute gelince pahali. Organik yasa biraz, bahane bulma.

Seninle herşeye varım ben
Gidip alcam kızz... :) Bahane uydurmuyorum canım alcam alcam soruyorum işte ne yapayım diye ben sen miyim önce sorup sonra karışma bana deyim, söz laf dinlerim ben :)

Seninle herşeye varım ben
Gidip alcam kızz... :) Bahane uydurmuyorum canım alcam alcam soruyorum işte ne yapayım diye ben sen miyim önce sorup sonra karışma bana deyim, söz laf dinlerim ben :)

Haha bunu kocan duymasin.

Yarismaya niyetimiz varsa topigi bugun - yarin acicam ama 29 Eylulde baslayacak. Sonradan katilim olmayacak. 3-4 gun dusunsunler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…