- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Hayırlı işlerGunaydin :) kilo bildirimi 57.200
Kayısının kurusunu mu yedin?kilom 55,500 geçen 4 güne göre giden kilo -900 gr üç gün dür jillian level 1 yapıyorum bitki çayları kayısı baya işe yaradı adetimde bitince o yüzden böyle düşme oldu biyik ihtimalle
Doğru söylüyorsun ama 59 u görmek için çok sabırsızlanıyorum pazar günü ki bildirime inşallahAz da olsa, İstikrarlı bir şekilde veriyorsun o da birşey
İnşallah :)Doğru söylüyorsun ama 59 u görmek için çok sabırsızlanıyorum pazar günü ki bildirime inşallah
Ne zaman bitiyor bu 16 günlük yarışma..Bende katılmak istiyorum amaGunaydin :) kilo bildirimi 57.200
Almıycaz seniNe zaman bitiyor bu 16 günlük yarışma..Bende katılmak istiyorum ama
Tekrar yapın o zamanAlmıycaz seni
Son 4 günü kaldı geç kaldın biraz
Az vaktimiz vardı, en müsait zaman dilimi bu kadarcıktı :) olmadı Sen kendi kendine gel kilonu söyleTekrar yapın o zamanNe olurki,benide alsanız aranıza
Az vaktimiz vardı, en müsait zaman dilimi bu kadarcıktı :) olmadı Sen kendi kendine gel kilonu söyle
Bir daha yaparsak önce sana haber veririz. Özel davetiye yollarız :)
Canım ya , aklıma gelmedi . Bilseydim söylerdim yarışma başlarken . Katılım cok olursa belki tekrarını yapar lucky . Olmazsa sen ac , bizim kızlardan katılım olur belki .Tekrar yapın o zamanNe olurki,benide alsanız aranıza
Evet mantıklı benim kilomda değişen birşey olmadı zaten ben gelirim öbürünedeCanım ya , aklıma gelmedi . Bilseydim söylerdim yarışma başlarken . Katılım cok olursa belki tekrarını yapar lucky . Olmazsa sen ac , bizim kızlardan katılım olur belki .
benim hedefim 56 dı . Az kaldı hedefeEvet mantıklı benim kilomda değişen birşey olmadı zaten ben gelirim öbürünede
Şeklimi de yaptım diyosunbenim hedefim 56 dı . Az kaldı hedefeDevam etmek isteyenler olur herhalde. Ben kenardan izlerim sizi
Aynen ,Şeklimi de yaptım diyosunBen yarışmadayım da diyette değilim Zaten yemiyordum yine yemiyorum, Benim yememde değişen tek şey nutellayı bırakmak oldu onunda pek bi faydası olmadı yani:
Bir sure sonra görürsün farkı , bazen vücut direnç gösteriyor . Sen nutellasız hayata devam etŞeklimi de yaptım diyosunBen yarışmadayım da diyette değilim Zaten yemiyordum yine yemiyorum, Benim yememde değişen tek şey nutellayı bırakmak oldu onunda pek bi faydası olmadı yani:
Onsuz hayat çekilmiyor... bdv lik oldumAynen ,
Bir sure sonra görürsün farkı , bazen vücut direnç gösteriyor . Sen nutellasız hayata devam et
Onsuz hayat çekilmiyor... bdv lik oldumBi süre deneyeyim bakalım faydasını görmezsem ona dönüşüm çok pis olacak
bir sure sonra pek aklına gelmez zaten , bak lucky bile tatlı yemiyor artık .
Onsuz hayat çekilmiyor... bdv lik oldumBi süre deneyeyim bakalım faydasını görmezsem ona dönüşüm çok pis olacak
Sen benim kakaoyu kaşık kaşık yediğimi biliyor musun? :) Çikolataya değil kakaoya bağımlıyım sanırım, acı acıda çok güzel oluyor :)
Yani ben bile yemiyorsam sen hayda hayda birakirsin. Tatli manyaklari diye topigim var pinko, dusun yani.
Batti balik hesabi.Cikamadim hala , telin sarji bitmis onu bekliyorum dolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?