16 Gunluk Zayiflama Yarismasi

kilom 55,500 geçen 4 güne göre giden kilo -900 gr üç gün dür jillian level 1 yapıyorum bitki çayları kayısı baya işe yaradı adetimde bitince o yüzden böyle düşme oldu biyik ihtimalle

Canım ya , aklıma gelmedi . Bilseydim söylerdim yarışma başlarken . Katılım cok olursa belki tekrarını yapar lucky . Olmazsa sen ac , bizim kızlardan katılım olur belki .
Evet mantıklı benim kilomda değişen birşey olmadı zaten ben gelirim öbürünede

benim hedefim 56 dı . Az kaldı hedefe Devam etmek isteyenler olur herhalde. Ben kenardan izlerim sizi
Şeklimi de yaptım diyosunBen yarışmadayım da diyette değilim Zaten yemiyordum yine yemiyorum, Benim yememde değişen tek şey nutellayı bırakmak oldu onunda pek bi faydası olmadı yani:

Şeklimi de yaptım diyosunBen yarışmadayım da diyette değilim Zaten yemiyordum yine yemiyorum, Benim yememde değişen tek şey nutellayı bırakmak oldu onunda pek bi faydası olmadı yani:
Aynen ,
Bir sure sonra görürsün farkı , bazen vücut direnç gösteriyor . Sen nutellasız hayata devam et

bir sure sonra pek aklına gelmez zaten , bak lucky bile tatlı yemiyor artık .

Yani ben bile yemiyorsam sen hayda hayda birakirsin. Tatli manyaklari diye topigim var pinko, dusun yani.

Onsuz hayat çekilmiyor... bdv lik oldum Bi süre deneyeyim bakalım faydasını görmezsem ona dönüşüm çok pis olacak

Batti balik hesabi. Cikamadim hala , telin sarji bitmis onu bekliyorum dolsun.

Yani ben bile yemiyorsam sen hayda hayda birakirsin. Tatli manyaklari diye topigim var pinko, dusun yani.

Batti balik hesabi. Cikamadim hala , telin sarji bitmis onu bekliyorum dolsun.
Sen benim kakaoyu kaşık kaşık yediğimi biliyor musun? :) Çikolataya değil kakaoya bağımlıyım sanırım, acı acıda çok güzel oluyor :)
Aynen napim onsuz birşey değişmeyecekse onla mutlu olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…