- 17 Aralık 2012
- 1.349
- 950
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Yok canim ya ne liposu:) ekmek yemedim bir sure . Daha cok protein tukettim. Turkiye deydim orada verdim . Cok sicaklarda bol bol su ictim , fazla yemek yiyemedim. Bol bol meyva ve yesil cay ictim. Bu sekilde gitti darisi basina canim
Ne demek yardımcı olabildiysem ne mutluEki Görüntüle 1252796 Bu arada sabah sabah tartılıp hemen foto çekmiştim.Ziyan olmasın fotolar baareee..
Benim tartım yağ,kas oranınıda ölçüyor aslında.Ama ben pek anlamam.Anlayan olursa onlarıda eklemek isterim
TeşekkürlerDilaraginosss
Konu sahibi sayın A AklinYolu1 nin hazırladığı bizi de gaza getirip zayıflamamıza yardımcı olduğu 16 günlük paket program bubu nasıl bir yarışma
Konu sahibi sayın A AklinYolu1 nin hazırladığı bizi de gaza getirip zayıflamamıza yardımcı olduğu 16 günlük paket program buYanlız işler biraz ters gidiyo ben ve benim gibi bi kaç baayan kilo vermiyor alıyoruz
Valla ben dönemi de atlattım ama baya baya şişiyorum benO bizimle alakali degil ama donemsel.
En azindan bazilari verdi. Ona da sukur.
Valla ben dönemi de atlattım ama baya baya şişiyorum ben
Slm kızlar bende + 400 çıktım bugün moralim yerlerde kaçamakta yok regl dönemim geçti anlam veremedim bu duruma
Mantıklı olan bu evet ama ben su içip tartılanlardanım ;(Aslinda haftada bir tartilmak lazim. Boyle benim de cok oynuyor.
İlk bildirim benden gelsinGünaydınlar ... Şu an kilom tam 55, 4 Yani özetle benden bi tırrrrt olmaz 16 gün sürdü dikkat ettim tabii arada kaçırdım birşeyler ama Kilolarıyla vedalaşan hatunları çok öpüyorum tebrikler
Yarışma süresince iki kilo verdim . Gecen ayda 5 kılo verdigim icin artık diyet yapmayacağım . Ideal kiloma ulaştım boyum 1.68 56 kılo ideal bence .Darısı sizlerin basına
Süslenmiş ki kiloyu fark etmeyelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?