16 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Yok canim ya ne liposu:) ekmek yemedim bir sure . Daha cok protein tukettim. Turkiye deydim orada verdim . Cok sicaklarda bol bol su ictim , fazla yemek yiyemedim. Bol bol meyva ve yesil cay ictim. Bu sekilde gitti darisi basina canim

Kahvaltida ne yedin? ekemksiz olmuyor kahvaltida ....
Amin Canim INSALLAHHHH.... gerci sana yetisememde ama 64 kg göreyim bana yeter

Ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu Ben de iyi bi tartı almak istiyorum ama hiç bi bilgim yok bu konuda Konşumda tartılıyom hep

O bizimle alakali degil ama donemsel.

En azindan bazilari verdi. Ona da sukur.

Slm kızlar bende + 400 çıktım bugün moralim yerlerde kaçamakta yok regl dönemim geçti anlam veremedim bu duruma

Sona geliyoruz artik, yarismamiz pazartesi gunu bitiyor. Son bildirimimiz pazartesi gunudur. Unutmayin.

Yarını iple çekiyorum umarım mutlu rakamlar görürüz herkese iyi pazarlar :)

İlk bildirim benden gelsin Günaydınlar ... Şu an kilom tam 55, 4 Yani özetle benden bi tırrrrt olmaz 16 gün sürdü dikkat ettim tabii arada kaçırdım birşeyler ama Kilolarıyla vedalaşan hatunları çok öpüyorum tebrikler

Gunaydin,

Benim de durum kotu. Ben bu yarismadan once 10 kilo verdigim icin bu yarisma benim icin duraksamali gecti. Ben artik diyete bir sure ara veriyorum.

Ama guzel oldu, eglenceli oldu. Kilo verenler var. Onlar icin seviniyoruz ve bugun son gundu artik mezun oluyoruz.

Yarışma süresince iki kilo verdim . Gecen ayda 5 kılo verdigim icin artık diyet yapmayacağım . Ideal kiloma ulaştım boyum 1.68 56 kılo ideal bence .Darısı sizlerin basına

Sen verdin de ben aldim . Bir aydir ayni kilodayim nerdeyse beratti , ben de yapmiycam kustum.

Tebrik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…