- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Hırslı çok kişi var, bakalım onlar mı bizi kendine benzetecek? biz mi onlarıBu topik farkli olacak hissediyorum.
O zaman Adam etme zamani geldi
Haydi ARZUMM77 kolari siviliyalim....
Berrati senin ne isin var burda?? Catlatmaya mi geldin o tas göbeginle???
Hırslı çok kişi var, bakalım onlar mı bizi kendine benzetecek? biz mi onları
Biz sana heryerden cevap veririz rahat ol :) Azıcık daha kalsak dil olarak doğacakmışızkafam karisti bir buraya bir yeni sayfaya yaziyorum..
Benim neyim varmış daha yeni azıcık kilo aldım :) Ben markete gidip üstünde ligt yazan herşeyi alcamUyus o ya.Gecen gordum bir gram yagi yok, geliyor iste bizi catlatmaya.
Ben gelmeyen reglimin kurbani oldum sen kendine bak.
Ama o tekrar değil ki yeni birşey :)Ya aslinda soyle oldu. Ben bunu kapattirip 29 unda otekini acabilirdim. Normali de oydu, yalniz bu sekil bir gunde kimse duymuyor ve sonradan katilmak istiyorlar.
O yuzden 4 gun de dusunup tasinsinlar, sonra ben bunu kapattirip otekine gecerim dedim.
Amacim konu tekrari yapmak degildi. Gormeyenleri dusundugum icin oldu ama bosver kalsin.
Ben gideyim tartilip bugunku bildirimimi yapayim.
Ama o tekrar değil ki yeni birşey :)
Dilara yapmıştı sanki canım ya :)Kilo bildirimi yapmayan iki kisi var. Onlar kendilerini biliyor. En kisa zamanda bekliyorum , yarina kalmasin.
Dilara yapmıştı sanki canım ya :)
Geyiğe geldi de unutmuş demek ki hastahaneye gidecekti :)
Hosgeldin askkitabi
Ben yapmasam hemen çıkarırsın ama :)Evet normalde yapardi. Listeden cikaracak degilim , bir bildirim kaldi zaten.
Ben yapmasam hemen çıkarırsın ama :)
Son bildirimi yapmıycam peşimden koş azıcık :)Zaten bekliyorum bir yamuk yap hemen hemen...
Yok be zaten son yarisma ve devami yok diye. Kus kadar kaldik zaten.
Son bildirimi yapmıycam peşimden koş azıcık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?