- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Gülmek kilo verdirmiyormuydu yaa.. Dünden beri maşallahımız var
Ne kadar barışığız kendimizle, kimseye fırsat vermeyip kendi kendimizle dalga geçiyoruzPinkoyla yilbasinda gostericez size.
Ee hani bende değişen birşey olmamışSanki bir kahkaha 1 pirzola 2 dilim ekmeğe eş değerdi
Sanki bir kahkaha 1 pirzola 2 dilim ekmeğe eş değerdi
Tesekkur ederim canimSen verdin de ben aldim .Bir aydir ayni kilodayim nerdeyse beratti , ben de yapmiycam kustum.
Tebrik ederim.
Benim her zamanki halim oSüslenmiş ki kiloyu fark etmeyelim :)
Arzumcum tekrar yapilmayacak, istersen sen ac burdan devam etmek isteyen arkadaslar olur belki.Ne zaman bitecek bu yarışma,yenisine ne zaman geçeceğiz
Duydum ÖyleymişBenim her zamanki halim o
Yarışma bitti :) Yılbaşı zamanlarında olacak sanırım. Karar verilmedi henüz. Bayramı atlatalım da :)Ne zaman bitecek bu yarışma,yenisine ne zaman geçeceğiz
Tamam,Lucky konu açmazsa ben açarımArzumcum tekrar yapilmayacak, istersen sen ac burdan devam etmek isteyen arkadaslar olur belki.
Tamam,Lucky konu açmazsa ben açarımNe zaman bitiyor bu yarışma peki?
Ok.Bayramdan sonra yeni kilolarla başlarız o zamanYarışma bitti :) Yılbaşı zamanlarında olacak sanırım. Karar verilmedi henüz. Bayramı atlatalım da :)
Yarışma süresince iki kilo verdim . Gecen ayda 5 kılo verdigim icin artık diyet yapmayacağım . Ideal kiloma ulaştım boyum 1.68 56 kılo ideal bence .Darısı sizlerin basına
Evett bol bol et yicem bayağı bir alırım heralde :)Ok.Bayramdan sonra yeni kilolarla başlarız o zaman
Ok.Bayramdan sonra yeni kilolarla başlarız o zaman
Haydi ac arzum.. Ben katilirim.
Bizim geyiğede gelin kızlar :) Burası kapanırsa ordan organize oluruzOk.Bayramdan sonra yeni kilolarla başlarız o zaman
Evet uzunHadi ya ne güzel :) Boyu uzun mu?
Az bile duymussundurDuydum Öyleymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?