16 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Buarada nasil verdin Kilolarini 6 kg giti diyorsun ve daha 2 kg gitsin diyorsun? Nasil giti bunlar söyle bakayim?? Yoksa kasla göz arasi Lipo mi yaptin?
Yok canim ya ne liposu:) ekmek yemedim bir sure . Daha cok protein tukettim. Turkiye deydim orada verdim . Cok sicaklarda bol bol su ictim , fazla yemek yiyemedim. Bol bol meyva ve yesil cay ictim. Bu sekilde gitti darisi basina canim

Son düzenleme:
Dün bildirim yapamadım luckycim Midem kötüydü öğlenden sonra hastaneye şehire indim gitmişkende gezip geldik geç vardım eve ösür dilerim kilom 55,5 hastanedeyken tartıldım dün kilo vermitorum alıyorum sonum hayır olsun

Gecmis olsun dilara. Senin normal sartlarda bildirim yaptigini biliyorum.

---------------------------------------------------
Liste eklenmistir.

Son bildirim Eylul 29 , pazartesidir.

ben varım
Canım hoşgeldin
Hoşbulduk birtanemm
Arzum a kefil olurum tabi basladigi isi yarim birakmaz , en iyisini yapmaya calisir:) en buyuk rakiplerinizden biri olur

Evet,bende şimdi baktım diğer konuya kapatılmış Konuyu açan sensin,konu ismini değiştir arkadaşım devam edelim

Isim degistirip bu konudan devam etmek istemiyorum cunku kurallar farkli, o yarisma biraz daha kati, uyeler farkli. Bunun suresi doluyor . Bundan devam etmek bana sacmalik gibi geliyor.

Kızlar,telefondan buraya foto eklemek istedim ama yapamadım Nereden nasıl yapıyorsunuz? Sistem değişmiş..Sabah tartılmıştım ben,ziyan olmasın ekliyim yine demiştim ama yapamadım

Kızlar,telefondan buraya foto eklemek istedim ama yapamadım Nereden nasıl yapıyorsunuz? Sistem değişmiş..Sabah tartılmıştım ben,ziyan olmasın ekliyim yine demiştim ama yapamadım
Ya iyi konuya değindin bende resim ekliyemiyordum baya bi kurcaladım da mesaj yazarken dosya yükle kısmı çıkıyor ordan ekliyorsun önceki gibi ikonların olduğu yerden diil yani

Bu arada sabah sabah tartılıp hemen foto çekmiştim.Ziyan olmasın fotolar baareee..
Benim tartım yağ,kas oranınıda ölçüyor aslında.Ama ben pek anlamam.Anlayan olursa onlarıda eklemek isterim
Teşekkürler Dilaraginosss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…