- 18 Temmuz 2014
- 1.788
- 824
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Herkes 16 günün acısını mı çıkarıyor :):)beratti kutlamak icin kek ve borek yemis. Nevreste bu hafta tatliya saldirir, sen de nutellaya . Yeni yarismada gorusuruz. Bu kez affetmem.
Çok fena utanıyorum, 51.2
Ama ben sabah ve aç değildim bu sayılmaz aslında kiEvet evet ben böyle düşüneceğim.
Herkes 16 günün acısını mı çıkarıyor :):)
Aslında ben geçen hafta ağlamasın diye ağlayan kek yemiştimberatti kutlamak icin kek ve borek yemis. Nevreste bu hafta tatliya saldirir, sen de nutellaya . Yeni yarismada gorusuruz. Bu kez affetmem.
Aslında ben geçen hafta ağlamasın diye ağlayan kek yemiştimYinede kilolar uçmuş
Ama sahiden çok yeniyorum
Bayram sonu ciddi olarak geliyorum korkun bendenberatti ve sen ugrama buraya fazla.
Yeni yarışmayı açacakmısın Lucky?Geleneksel 16 Gunluk Yarismamizin sona ulasmis bulunmaktayiz. Ilk uc u acikliyorum.
1.Nevreste
2.YaKaMoZz-z
3.beratti
Tebriklerkutlariz. Bir dahaki yarismaya (olursa eger) siz gelmeyin.
Teşekkür ederim keyifli bir yarışmaydıGeleneksel 16 Gunluk Yarismamizin sona ulasmis bulunmaktayiz. Ilk uc u acikliyorum.
1.Nevreste
2.YaKaMoZz-z
3.beratti
Yeni yarışmayı açacakmısın Lucky?
Bende geçen yıl öyle uzun süre duraksamıştım diyeti bırakınca iki kilo vermiştim bazen vücut aynı beslenme şekline alışıyor o yüzden direniyorHayir canim bir aydir asagi yukari ayni kiloda oldugum icin bir-iki ay diyetten uzak kalmak istiyorum.
Tebrik edelim bizde bariArkadaslari tebrik ederim :) bu kadar kalabalikve cok basarili iddiali yarismacilar arasinda 3. oldugum icin cok mutluyum
Geleneksel 16 Gunluk Yarismamizin sona ulasmis bulunmaktayiz. Ilk uc u acikliyorum.
1.Nevreste
2.YaKaMoZz-z
3.beratti
Güreşe dolmayan yenilen değilmiydi ya bizde herşey mi tersine olur1. olacağımı hiç düşünmemiştim
Teşekkür ederim
Yeni yarışma ne zaman
Teşekkür ederimGüreşe dolmayan yenilen değilmiydi ya bizde herşey mi tersine olur
Tebrik ederim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?