- 27 Haziran 2007
- 3.061
- 5.224
- 773
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Yeni yarışmada verirsin :) ciddi bir fazlalığın yok zaten . Aynı sekilde Arzumun da . O senden daha ince tabi .56,7 ltf düz hesap yapma, o kadar giciklik yeter
Yaa sizin kg görünce aranizda en tobisi benimUff....
Bugun bitiyor bu yarışma .Tamam,Lucky konu açmazsa ben açarımNe zaman bitiyor bu yarışma peki?
Biz gönüllerin birincisiyiz :)30 gram vermisim.Gelirken bir kopruye ugrayayim dedim sonra vazgectim. Herkes yukledikten sonra birinciyi aciklayabiliriz.
Biz gönüllerin birincisiyiz :)
Bildirim yapanları yaz bakayım kimler kalmış görmüş müyüm :)Ben zaten Turkiye'den geldikten sonra 10 kilo vermistim. Kotlarim uzerimden dusuyor ama senin icin ayni seyi soyleyemiycem.
Kilo vermeye bir iki ay ara veriyorum cunku bir aydir ayni kilodayim ama yilbasina dogru dusunebilirim.
Uc kisi daha var bildirim yapmayan. Onlari bekliyoruz.
Bildirim yapanları yaz bakayım kimler kalmış görmüş müyüm :)
Harbi ye söyledim lavin bdv deydi heralde.Ilk sayfada:)
Harbi ye söyledim lavin bdv deydi heralde.
Sen bile derkenBenim sonunculugum kesinlenmis. Sen bile gecmissin beni, artik umrumda degil.
Oranje 1 haftadır girmiyormuş. En son Çarşamba girmişBenim sonunculugum kesinlenmis. Sen bile gecmissin beni, artik umrumda degil.
Sen bile derken
Yok artık pizzayı hamburgerli yiyorsun sen be65 i gormustum o pazartesi ne oldu sonra sarhostum hatirlamiyorum.
Evet sen bile.Nutella yiyen sen, ac kalan ben.
Yok artık pizzayı hamburgerli yiyorsun sen beben yemekten kısıyorum ben enazından
İçli köfte ye ben 3 gün içli köfte yedim banamısın demedi :)Bir haftada bir onu yedim iste baska ne yedim.Gozum donmustu artik , pisman degilim.
İçli köfte ye ben 3 gün içli köfte yedim banamısın demedi :)
Kızlarrr pink bana haber verdi, unutuvermişim ben tartılmayı.
Kafa kalmadı bende, hayırlı olsun
Zaten diyeti de bozdum, reglim geldi, kilo da aldım gibi.
Napayım, şimdi mi tartılayım, sabah falan mı yazayım?
Hiç yani :) Hazır yarışma bitmişken gidip yemek yiyeyim :)Benim vucut artik kasiyordu farkettim. O pizzayi da ondan yedim , sonraki gun de regl oldum.
Aman bosver ben zaten vermisim 10 kilomu ara verdikten sonra tekrar baslarim.
Simdi canim artik acikliyoruz ve yarisma bitiyor.
Benim vucut artik kasiyordu farkettim. O pizzayi da ondan yedim , sonraki gun de regl oldum.
Aman bosver ben zaten vermisim 10 kilomu ara verdikten sonra tekrar baslarim.
Simdi canim artik acikliyoruz ve yarisma bitiyor.
Hiç yani :) Hazır yarışma bitmişken gidip yemek yiyeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?