16 kilom var ve 5 ay vaktim kaldi

Insulin direnciniz var ise diyetisyene gidip ona gore bir diuet programi almalisiniz. Insulin direnci olanlara farkli bir sistem uygulanıyor. Cunku vermeniz cok zor normal bir programla. Mesela bende de seker dusuklugu ve kansizlik var diyetisyene gidicem ve ona gore program hazirlanicak

Aksam yemegimi erken yedim. Birazdan evden cikicam acikcasi falza yedim ama bugunku son yemegim. Gece 1de 2de yatiyorum o zamana kafar da ders calisicam. O yuzden bayaa yedim ki beni epey tok tutsun derste etkilemesin. Xaten disari cikicam git gel falan eritik bayaasini insallah

1 tabak ispanak
1.tabak makarna ama dolu dolu
1 kase yoğurt yedim..

Akşam yemeği yemek istemedi canım...
Hiç iştahım yoktu.. ama kızıma yaptığım corbadan 1 kase içtim

Normalde ders calisirken mutlaka birseyler yerdim. 14.30da ogle yemegimi yedim vee aksam 1 elma ve 3 mandalina haric birsey yemedim. Kendimiiiiiii kutluyorum :)

Normalde ders calisirken mutlaka birseyler yerdim. 14.30da ogle yemegimi yedim vee aksam 1 elma ve 3 mandalina haric birsey yemedim. Kendimiiiiiii kutluyorum :)

Bende kutluyorum canim...
Bende misafirlikte idim 2 çatal kek yedim kizimdan artan işte. Bir dilim elma ve 1 dilim ayva yedim. Simdi 2 bardak su içip yatacağım.... iyi geceler canım

Kalori hesaplamaya karar verdim boykece daha kolay kilo verebilirim. Bugun yediklerim 447 kalori. Gunluk 1000 kalori alsam cabuk bir sekilde veririm insallah. Pilateslede konuştum. Bu hafata degil bir dahaki pazartesi baslicam insallah. Sikilasmayi ve 4-5 kilo vermeyi garantiliyorlar insallah bakalim :)

Ben bugün yine kahvaltiya komsuya gittim
Simdi evdeyim.
Orada kendimi cok sıkmadım hatta 1 aydır en guzel yediğim kahvaltımdi.
Akşamları canim istemiyor zaten...

Simdi evdeyim.

Simdi evdeyim.

Evet kahvaltı için eşimi bekliyorum uyuyor ama kahvaltıya oturmamiz saat13.30 u bulacağı için ben saat 10.30 gibi
1 elma
1 dilim ekmekle biraz melemen
2-3 yemek kaşığı sütlaç yedim

merhabalar sıze basarılar dılıyoruma rkadaslar ben 80 kılodan 57 dustum cok mutluyum darısı basınızaa inşallaaaaaaaahhhhh

Evet kahvaltı için eşimi bekliyorum uyuyor ama kahvaltıya oturmamiz saat13.30 u bulacağı için ben saat 10.30 gibi
1 elma
1 dilim ekmekle biraz melemen
2-3 yemek kaşığı sütlaç yedim

merhabalar sıze basarılar dılıyoruma rkadaslar ben 80 kılodan 57 dustum cok mutluyum darısı basınızaa inşallaaaaaaaahhhhh

Tum gun 2 poğaça 1 kupa cay 1 elma ve 1 icli kofte yedim. 694 kalori bugunum bitti :) yeterince tokum. Ama kotu olan sadece 1 barsak su ictim

Suyu cok az içmiş sin evet. Ama aldığın kalori cok az. Eger vucudun az kalori ye alışırsa daha sonra biraz fazla kalori alsan o aldıkların hep depolanacak sana kilo olarak gelece tekrar.... bence duzenli ve herseyden ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…