- Konu Sahibi tatlitambak
-
kızlar banada yardım edin 92 den 73 e düşmüştüm şimdi gene aldım 80kiloyum ve durmuyo dogru dürüst yemedgım halde alıyorum.büroda çok oturmaktan galiba birde insülin direnci var glifor içiyorum. daha öncede rejımle beraber içiyordum kilo vermiştim ama şimdi etki etmıyo nedense. napcam bilmiyorum en azından 65 olmam lazım( 14:
Cok sagol abla iyi dileklerin icin. Hadi basaricsz biz bu isi!!!! :))))Cok sevindim canım kilo vermene... bende haftaya 81 leri gormek istiyorum....
Sinavlainda guzel geçer inşallah... sabah kahvalida arkadaşta idim
Az yedim herseyden ama sıkma yapmışti yarim tane yedim... aksama da davetliyiz bakalim...
Normalde ders calisirken mutlaka birseyler yerdim. 14.30da ogle yemegimi yedim vee aksam 1 elma ve 3 mandalina haric birsey yemedim. Kendimiiiiiii kutluyorum :)
Oglen 3 kasik pilav yedim sadece. 730 kalori oldu.
Oglen 3 kasik pilav yedim sadece. 730 kalori oldu.
Evet kahvaltı için eşimi bekliyorum uyuyor ama kahvaltıya oturmamiz saat13.30 u bulacağı için ben saat 10.30 gibi
1 elma
1 dilim ekmekle biraz melemen
2-3 yemek kaşığı sütlaç yedim
Evet kahvaltı için eşimi bekliyorum uyuyor ama kahvaltıya oturmamiz saat13.30 u bulacağı için ben saat 10.30 gibi
1 elma
1 dilim ekmekle biraz melemen
2-3 yemek kaşığı sütlaç yedim
Bütün gün sadece 730 kalori mi aldın yani....
tum gun 2 poğaça 1 kupa cay 1 elma ve 1 icli kofte yedim. 694 kalori bugunum bitti :) yeterince tokum. Ama kotu olan sadece 1 barsak su ictim
Tum gun 2 poğaça 1 kupa cay 1 elma ve 1 icli kofte yedim. 694 kalori bugunum bitti :) yeterince tokum. Ama kotu olan sadece 1 barsak su ictim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?