16 kilom var ve 5 ay vaktim kaldi

Kahvalti öncesi 1 elma yedim
Kahvaltim ise
4 bardak su
2 zeytin
1.5 dilim tam buğday ekmeği
Domates
Salatalik peynir
Kiymali yumurta
2 sekersiz cay
Doydum cok şükür kahvaltiyi hiç kisamiyorum yaaaa

Evet yedim canim afiyetlee hemde...
Ara olarakta saat 16 da
10 kuru dut
10 kuru üzüm
8 çiğ badem
Aksam yemegi de hazırlanıyor

Akşam yemeğim saat 18.30 da bitti
4-5 yemek kaşığı makarna
Biraz hamsi ve bir kaç dilim patates
Veeee
Brokoli- karnabahar-ıspanak ve 1 domates ten yapilmis salata

Bugün spor yapmadim ama gündüz eşimle evde top oynadik bayağı terledim yani yatarken süt içer yatarım. ... herkese iyi geceler

Bende de kacamak yok cok şükür. ..
.Sabah erkenden kahvaltimi yaptım
3 sekersiz cay
Peynir
7 zeytin
Yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği.
Bugun erkenciyiz esimin çalışma saatleri ne göre ayarliyorum bende kendimi napalim

günaydın saat 7de uyandım daha hiç bir şey yemedim sadece su içtim 2 bardak. bugün itibariyle 74.8 boyumda 172cm

Senin de boyun uzun aynıyız yani ama ben senden kilo olarak cok fazlayim tabi...
Emzirme de cok acikiyorsundur... ben emzirmede kendimi hiç kontrol edemiyordum...
Bebeğin ne kadarlık bu arada ben tam 2 yil emzirdim ve emzirmem bitince istahim kesildi ve ondan sonra kilo vermeye basladim

evet çok acıkıyorum bazen buraya yazmaya utanıyorum yedi,klerimi :) bebeğim daha 6 aylık, tatlı çok tüketiyorum kilo almıyorum çok ama veremiyorum da. sabah 13 tane zeytin 2 yumurta iki dilim ekmek yedim ve bir dilim pasta 3 bardak su içtim.belki buraya yazarsa utanırım diye düşünüyorum arkdaşım yaza kadar vermek istiyorum bende yaza iyi bir moralle girmek istiyorum.

Benim kizim daha 4 aylikti ve ben tam yarim tepsi kadayif yedigimi hatırlıyorum... ama insanin dur demesi lazim kendine
Mesela medine hurmasi süt yapiyor hemde cok tatli niyetine yenir yani
Ama moralini bozma kendine gunde 1 tane tatli yeme ödülü ver. En azindan fazlasinin onune gecersin.
Ara öğün olarak cerezlerimi yiyecegim
Aksamida hic bilmiyorum ne yesem

Bu arada oglen 12 de 1 kase Yogurt un icine
1 mandalina
1 dilim ayva
1 dilimden az elma koydum ustune de tarçın ekledim yedim
Ama akşam yemeği için çok acıktım umarim tutabilirim kendimi

Akşam yemeğini yedim ama sanki dünyayı yemiş kadar doluyum
Brokoli. Karnabahar. Lahana dan olusan bir kase kocaman ama salata
3 tane haşlama tavuk butu
4 kasik yoğurt
1 dilim bugday ekmeği
Turşu acı

Aranıza katılmak çok isterim..
Önce kendimden bahsedeyim :) 39 yaşındayım 9 yaşın da ve 4 aylık bir kızım var.
Doğuma 80 ile girdim en son 68'dim ama bu ara kaçamaklarım çok oldu yarın sabah aç karnına tartılıp benden bundan sonra bu topikte yazacağım..

Umarım faydalı ve istikrarlı bir topik olur..

Şenay

Evet bu hafta ki kaçamağı mi yaptim yemekten sonra 5 tane lahana dolması kaçtı ama iyiki yemekte 2 dilim ekmek yemedim 1 tane yedim lahana onun yerine gecer insallah

Tabiki aramiza katilabilirsin memnun olurum birileri olunca tatli bir rekabet oluyor
Bakalim ben bu hafta gram da versem cok ama cok sevinecegim

Evet 1 haftayı geride bıraktık ve benden giden 600 gram ama ben buna cok sevindim
Yani 82.900 e düştüm.... 82 leri gördüm ya cok mutluyum... haftaya pazartesiye kadar 82.0 olmak istiyorum.
Gecen hafta hiç aç kalmadim bilakis hep toktum

Sabah kahvaltim
Kahvaltıdan once 4 bardak su
Melemen
1.5 dilim tam buğday ekmeği
7 zeytin
1 kase yoğurt
Cok az peynir

kahvaltımı öğlen yaptım
1 yumurta
14 zeytin
2 dilim ekmek
kibrit kutusunun 1/4 i peynir yedim.
4 bardak su içtim ara öğün yemiyorum vaktim olmuyo çocukla ilgilenmekten sonrada çok yiyorum bi seferde ara öğün ayarlamam lazım kendime.

Ara öğün ler büyük bir kurtarıcı inan ki ana öğüne kadar tok tutuyor ve daha az yememizi sağlıyor... emzirmene ragmen iyi az yemissin ve bu saate kadar dayanmissin....

Evet bugün oturmaya davetli idim
Saat 15 te
4 kuru dolma
Mercimekli Köfte ama ne kadar oldugunu bilmiyorum 10 taneden az değildir ama...
Ve sekersiz çay
1catal da tatli
Ama iyiydi benim için akşam yemek yemem saat7-8 gibi cerezimi yerim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…