- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
16 yaşındaki kızkardeşinin cinsellik yaşadığını öğreniyorsun,üstüne kaşını yarıyor sen tokat atıyorsun,üstüne abla yukarı komşuya gideyim mi yoksa güvenmiyor musun diyor????????saçma geldi bana... ne komşusu Allahaşkına?
16 yaşındaki kızkardeşinin cinsellik yaşadığını öğreniyorsun,üstüne kaşını yarıyor sen tokat atıyorsun,üstüne abla yukarı komşuya gideyim mi yoksa güvenmiyor musun diyor????????saçma geldi bana... bu konu gerçek mi arkadaşım yada sen dengesizleştin?ne komşusu Allahaşkına?
Arkadaşım şuan iyi olmadığım mantıklı karar veremediğim için sizlere danışmak istedim..ona güvenmediğimi düşünürse ki açıkcası güvenmiyorum kendie duyduğum güven kaybını hissederse daha kötü olur diye korkuyorum
gittimi kardesin komsuya ???
göndermis olsaniz komsularinizda sabaha kadar oturuyor mu?
saat 1 de yazdiniz..
ilk basta hersey olagandi
ama sonradan normal akisindan cikti...
tamam hepimizde vardir bazen üste cikmak icin sacma seyler söylenir..
ama bu olay farkli kim ister 16 yasinda cocugunun biriyle birlikte oldugunu ögrenmeyi, siz ona bunu söylediginizde(annenize demekten bahsediyorsunuz)
oda beni kiskaniyorsun diyip kafa göz yariyor mu?
bu kadar kavgada anneniz zaten uyanir ve bunun sadece beni dinliyor dinlemiyor olayi
olmadigini anlar..hepimiz insaniz hangimiz o arbede de birden annesini görünce hala mantikli davranabilir..
o kardesinzle konustugunuzu yazdiginiz yazidan sonra benim gercekten kafamda soru isareteri kaldi
dmekki tek soru işareti bende değilmiş sevindim.
Bana sadece arkadaşına daha önceden söz verdiğini gitmek istediğini söyledi bende saatin çok geç olduğunu uygun olmayacağını ve gitse bile o saatte evlerini arayıp rahatsız edecek olmam çok saygıısızca olur diye düşündüm ve izin vermedimgöndermis olsaniz komsularinizda sabaha kadar oturuyor mu?
saat 1 de yazdiniz..
ilk basta hersey olagandi
ama sonradan normal akisindan cikti...
tamam hepimizde vardir bazen üste cikmak icin sacma seyler söylenir..
ama bu olay farkli kim ister 16 yasinda cocugunun biriyle birlikte oldugunu ögrenmeyi, siz ona bunu söylediginizde(annenize demekten bahsediyorsunuz)
oda beni kiskaniyorsun diyip kafa göz yariyor mu?
bu kadar kavgada anneniz zaten uyanir ve bunun sadece beni dinliyor dinlemiyor olayi
olmadigini anlar..hepimiz insaniz hangimiz o arbede de birden annesini görünce hala mantikli davranabilir..
o kardesinzle konustugunuzu yazdiginiz yazidan sonra benim gercekten kafamda soru isareteri kaldi
Arkadaşım aklında olan soru işaretleri nedir söyler misin.Sabahtan beri moralim alt üst olmuş durumda birde siz böyle yapıyorsunuz.ben ruh hastasıyım senaryo kuracağım ve bu şekilde.Günahımı almayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?