- 30 Aralık 2009
- 24.059
- 97.408
- 1.123
bu kıza anlayışlı olmak çok yanlış,annenizle paylaşın ve erkek arkadaşına da şikayetçi olacağınızı söyleyin ki peşinden ayrılsın kızın
bu kıza anlayışlı olmak çok yanlış,annenizle paylaşın ve erkek arkadaşına da şikayetçi olacağınızı söyleyin ki peşinden ayrılsın kızın
tehdit etmesin, gerçekten şikayetçi olsunlar ki bir daha yaşı küçük kızlar için tehlike olmasın.
Şokların şokunu yaşadım okurken.. Benimde kız kardeşim var ve o da çok problemli bir ergenlik dönemi geçirdi. Babam yok annemle ben sahip çıkıyorduk erkeğe ihtiyaç olduğunda da Dayıcım.. Allah korusun ki başıma böyle birşey gelseydi sizin gibi karşıma alıp konuşabileceğimi zannetmiyorum.. Bir sopa alır kemiklerini kırardım heralde. Kaldı ki sevgilisi vardı saçma sapan serseri biri. Telefonlarını saklamalar bilgisayarda saklı konuşmalar. Telefonu alınca msjlara bakıcam diye korkudan ağlamalar.. Anneme söylememiştm ilk ama devam edince hastanelik ettim telefonda kullanmadı. O da benden nefret ettiğini söylüyordu sevmiyorum seni diyordu. Ama şimdi çok çok iyi aramız..
Afedersiniz ama sizin kardeşiniz durumu arsızlığa vurmuş Bu zihniyetteki kızın ( pardon artık 16 yaşındaki KADININ ) o çocuktan ayrılsa bile yeni sevgilisiyle beraber olacağını düşünüyorum.. Çok acı.. Yapmanız gereken şey bir daha o çocukla görüşeceği takdirde polise gideceğinizi söylemek. Yine kar etmiyorsa kardeşinizi bir güzel pataklamak tabi annenize şuan bile söylemiş olmanız lazım onu saymıyorum hiç.. Telefon bilgisayar fln kullandrmayın. Bu ne canım böyle.. Çocukların göz göre göre "yarın hangi şekilde deneyelim aşkım" şeklinde mesajlaşarak fantazi yapmalarını mı izleyeceksiniz..
Allahım kınamak istemiyorum.. Bu devirde kız çocuğu olanlara Allah kolaylık versin..
evlendirdiniz mi peki yegenınızı?benimde şu an 19 yaşında olan bir erkek yeğenim var.. geçen sene bu zamanlar 1-1.5 senedir birlikte olduğu 17 yaşındaki kız arkadaşının 4,5 aylık hamile olduğunu öğrendik.. ailecek büyük şok yaşadık ve bunun sıkıntısı hala geçmedi.. tabi şimdi yeğenim ve eşi çocukla birlikte teyzemin yanında yaşıyorlar falan o ayrı mesele de, yani demek istediğim inşallah hamile değildir bu bir. ikincisi bizimde sonradan öğrendiğimiz, bizimkilerin sadece 1 kez birlikte olmadıkları ve bunu sık sık tekrarladıkları.. bütün konuyu okudum sayılır, arkadaşlarımız gerçekten çok ön yargılı davranmışlar.. benim size tavsiyem bunu en yakın zamanda babanıza değil, annenize anlatmanız. annenizle bu konuyu bir şekilde çözmeye çalışın. ilk önce o çocuktan uzaklaştırın ve test yaptırın. bundan sonrası size kalmış, kardeşinizi en iyi siz tanıyorsunuz... eğer iş içinden çıkılmayacak bir hale gelirse bu konuyu babanıza açıklayın.. Allah yardımcınız olsun..
Afferim iyi yapmışsınız...Kınamışsınız zaten kınayacağınız kadar. Dayak çözüm değil dün akşamdan beri söylüyorum acilen psikolojik yardım alınmalı, bende bu yaştaki bir KIZIN cinsellik yaşamasını savunmuyorum elbette ki ama bunu dayakla değil iyi bir hekim yardımıyla çözüme kavuşturmalı. Dayaktan daha mantıklı ve ikna edici olabilir..
Onun iyiliğini istemem kıskançlıkmış..kendime duyduğum ,bedenime duyduğum saygıdan ötürü korkakmışım.. erkek arkadaşımı elimden alıp onnla birliktte olacakmış o çok yakışıklı erkek gibi erkekmiş ben haketmiyormuşum onu çok çirkinmişim..Çok canımı yaktı bu sözler belkide söylediğiniz gibi korktuğundan söyledi ama çok acı
bence bu laftan sonra sen kardeşinin bu lafını kulağına bi küpe etmelisin arkadaşım bu kız nıyetı bozmuş erkek arkadaşı ayartmak demek ne demek?
utanmıyor...bence annenle bırlıkte çocuğun ailesiyle konuşun kızımızı rahat bırakmazsa şikayetçi olacağız deyin artık bu suç olduğu için sıkar biraz...başka bır çözüm yok iyi niyet yok çünkü ortada, sız ne kadar iyi yaklaşırsanız o kadar enayi yerine koyulup çiğneneceksiniz...
Yemin ederim şok oldum.Sakin kalamıyorum kalbim sıkışmaya başladı.Hiçbir zaman büyükte konuşmadık neden başımıza geldi böyle birşey..Kardeşimle konuşamam elimden kaza çıkar.Çok korkuyorum babam duyarsa neler olur kalamaz bu evde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?