16 yaşındaki kardeşimin yaptığı çok büyük yanlış !

Bicigi, sana inanamiyorum yaaa sen burda butun gun bu kiz icin kafayi ye, uzul dur edepsizin yaptgina bak, hala da bi de annene yok bir sey diyorsun, kardesin hic normal degil canim bunu soylemek aci belki ama cocuklugunun yaninda ergenligi asan prblemleri var baksana senin sevgilinle olmasindan korkuyormussun bilmem ne, fena bir sey cikti bu.. nasil da korkmadan cvp veriyo allahim sen koru ya, annene hemen anlat artik.. bu kiz iyicene cigirindan cikmis, sen burda ne fenaliklar gecirdin kusura bakma ama o cahilin haberi yok.. sen yapman gerekeni fazlasiyla yapmissin artika nnen soyle ve bu kizi cidden bi uzmana goturun.. once annesinden bi gorsun hanyayi konyayi ama yarin obur gun dizini dovmesinden iyidir annesinin onu dovmesi canim..

Onun iyiliğini istemem kıskançlıkmış..kendime duyduğum ,bedenime duyduğum saygıdan ötürü korkakmışım.. erkek arkadaşımı elimden alıp onnla birliktte olacakmış o çok yakışıklı erkek gibi erkekmiş ben haketmiyormuşum onu çok çirkinmişim..Çok canımı yaktı bu sözler belkide söylediğiniz gibi korktuğundan söyledi ama çok acı

arkadaşım pardon ben kardeşini erkek zannettim dikkatli okumamışım kız kardeşinin sevdiği saydığı biri var mı ağzı sıkı olan ,ona sölesen kardeşine ispatlayıcı şekilde konuşsa onu durdursa

bu saatte çıkacak?
erkek arkadaşıyla rahat konusmak için bahane olmasın?
sen bilirsin arkadaşım.

Konuşacaktır eminim zaten telefon elinden düşmüyor evdeykende engelleyemiyorum..kızın ailesine tembihlesem kesinlikle ne olursa olsun dışarı çıkmasına izin vermeyin lütfen diye nasıl olur

tabii ki vermee.. bu kiz coook rahada alismis, ben bile butun gun safligina uzulmustum ama bu senden benden akilli cikti canim valla ac gozunu senin iyi niyetinden yararlaniyo araniza girmek icin demiyorum ben de ablami cooook severim ama sac bas kavga etsek bile boyle bi durumda gikimi cikaramazdim heralde Rabbim yasatmasin sinamasin.. senin ve onun mutlulugu icind iyorum biraz korksun,,

Hiçbirşeyin farkında değil ki ... toz pembe görüyor dünyayı..ya bana ailene saygı duymuyorsun kendine duy.kardeşim gitti yerine başka biri geldi sanki.

Haklısın canım ama ben hala ilk önce bir psikiyatristle görüşmen taraftarıyım.. Annene söylemeden önce biriyle görüşmen iyi olur..

Önemli değil arkadaşım.. hayır bana herşeyini anlatırdı sadece .. anneme bile anlatmazdı

Konuşacaktır eminim zaten telefon elinden düşmüyor evdeykende engelleyemiyorum..kızın ailesine tembihlesem kesinlikle ne olursa olsun dışarı çıkmasına izin vermeyin lütfen diye nasıl olur

Bu saatten sonra nereye gidecek zaten.. Eğer dışarıya çıkma gibi bir eğilimi varsa gönderme komşuna, gözünün önünde kalsın..

bak sana bişey söyleyeyim.
kız kardeşine güvenmediğini asla ama asla hicbir arkadaşının ailesine belli etme. hiç bir konuya komşuya kimseye.
bunu kardeşin için kullanabilirler.
bu kardeşin için çok çok kötü olur. saygınlığını yitirir. unutma, o şimdi ergenlik döneminde.

amin arkadaşım allah kimsenin başına vermesin.. bu arada lütfen yanlış anlamayın beni evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim fakat kardeşim çok ama çok küçük. doğru kararlar verebilecek yaşta değil . ve karşında ki değmeyecek bi insan.

Son düzenleme:
Önemli değil arkadaşım.. hayır bana herşeyini anlatırdı sadece .. anneme bile anlatmazdı

ailen dışındakiler hep eldir yabancıdır yaşın kaç olursa olsun hiçbir zman bence insanlar beni sevsin diye beklenti içine girmek yanlıştır inş Allah yar ve yardımcısı olsun kardeşinin ama annene söylesen ii olur sana çok yüklenebilir duygu krizleri er ya da geç olacak malesef

Annene söyle , ne diye sakliyorsun, böyle bi durum ortaya cikarsa ilk suclu sen olursun. Annen baska bir sekilde ögrenir senin zaten bildigini de ögrenirse daha kötü olmaz mi ?
Kardesin bence senin basedecegin yola getirecegin bir karakter degil.

Ama kardesin yapi itibariyle anneyi bile dinleyemeyeck bir karakter gibi

kardesinle birlikte olan cocukla konusup korkutsan cocugu seni sikayet ederiz filan desen kardesim kucuk 18 yasindan yaptigin suc filan diyip korkutsan belki birakir kardesini...

Annem bana çok kızacak biliyorum belki de aylarca konuşmayacak.. ama kardeşim en doğru yolu bulmaya çalışıyorum.annem de bu işi halledemezse ne yaparız bilmiyorum

Son düzenleme:
arkadaşım abartarak yazıyorum ama insanın abisi olunca en gerçek yüzünü görüyosun erkek beyni nasıl çalışır benim için o bi fazlalık çok özür dilerim açık konuştuğum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…