Arkadaşlar elim ayağım boşaldı annem uyuduktan sonra kardeşimi odama çağırdım konuşmaya başladım.Bak ablacım tamam sen cahillik yaptın fakat görüyorum ki hala sürdürüyorsun.senin yaşında olan bi insan için doğal olmayan şeyler bunlar.Çevreyi boşver ama dinimizde ne kadar günah dedim.kendi için bakireliğin bi önemi olmadığını gerikafalı olduğumu savundu.kardeşimmin bu kadar saf olmadı çok acı dedim.eğer bu ilişki devam ederse çok üzgünüm ama annemle payllaşacağım dedim.Gözü döndü bi anda eline ne geçtiyse fırlattı.kaşımın üstüne denk geldi attığı heykel böyle yaparak hatanı örtemezsin yaptığıın ayıpla kal artık dedim.bana ne söylese beğenirsiniz o an kardeşim değildi sanki karşımdaki sen sevgilinle yaşayamadığın nasıl bi his olduğunu bilmediğin için böle davranıyorsun beni herzaman kıskandın güzelliğimi,ailemin benimle daha çok ilglenmesini.hem biliyor musn sen sevgilini haketmyyorsun senin gibi gerikafalı ,çirkin,cahil vs bi insana katlanıyor ne kadar yazık dedi.Bunlar canımı yakan sözler değil asıl önemlisi bana korkuyorsun değil mi sevgilini baştan çıkarırım benimle birlikte olur diye .oan malesef kendimi tutamayıp tokat attım..ama sabreedemedim artık çok pişman oldum vurdum kardeşime..annem uyandı seslere geçiştirdim ders çalışmıyor diye kızdım dedim.Kaşımı gördü ne oldu orana doğru söyle dedi.Kapıya çarptım sinirliyken görmedim dedim..elimden hiçbirşey gelmiyor kızlar..kardeşim göz göre göre uzaklaşıyor nefret ediyor benden..
Bence hemen bir psikiyatristten yardım almalısın, hiç vakit kaybetme.. Gerçekten şuanda yaptığı hatanın farkında değil, yoksa böyle davranmazdı belli ki hayatından memnun..Baktın olaylar çözüme kavuşmuyor, hala devam ediyor o zaman annene söylemelisin.. Şunu yazmıştım bir önceki sayfalarda;
Şuanda fevri davranma canım.. Annene bu durumu anlatırsan babana söyleme olasılığı nedir? Kızı kurtarmaya çalışalım derken daha fena batağa sürükleme... Kesinlikle ilk önce bir psikiyatristle görüş, hatta annenin tepkisinden emin değilsen ve annene bu durumuda anlatmak istiyorsan yine bir prikiyatristle birlikte söylemen uygun olur.. Onlar daha doğru ve uygun yönlendirirler..
Şunu da unutma şuandan itibaren, sen artık kardeşinin gözünde kıskanç, korkak bir insan oldun.. Kardeşinin aklının başına gelmesi biraz zaman alacaktır, sabırlı ve anlayışlı ol.. Bunları korkudan da söylüyor olabilir..
Kızlar ne yapacağımı bilmiyorum elim ayağım titriyor bunları yazarken.Kardeşimi evire çevire dövmek istiyorum ! bunu ailemize kendine nasıl yapabildi bilmiyorum..daha 16 yaşında küçücük boyundan büyük yanlış yapmış.Bu sabah kalktım face hesabımı açacaktım oda sabah okula gitmeden önce facesine girmiş çıkış yapmamış karşıma onun facesi çıktı.Bende msjlara baktım başımdan aşağı kaynar sular döküldü sevgilisiyle konuşmaları vardı.Lanet olsun şok oldum kaldım öyle.Kendinden 2 yaş büyük olan sevgilisiyle cinsel ilişkiye girmiş.küçücük bedenini nasıl yaptı hiç mi saygısı yok kendine.Annemle konuşmak istiyorum ama çok korkuyorum.Ne yapmalıyım kızlar ne olur bana akıl verin çok kötüyüm
bu saatte çıkacak?
erkek arkadaşıyla rahat konusmak için bahane olmasın?
sen bilirsin arkadaşım.
Kızlar bana üst kattaki komşumuzda kalmak istediğini söyledi bende size danışayım dedim izin vermelimiyim sizce kendim evine bırakıcam saat başı ev telefonundan arayıp sesini duyacağım hep belki düşünüp hatasını anlar hemde annemle konuşma fırsatı bulurum
Bicigi, sana inanamiyorum yaaa sen burda butun gun bu kiz icin kafayi ye, uzul dur edepsizin yaptgina bak, hala da bi de annene yok bir sey diyorsun, kardesin hic normal degil canim bunu soylemek aci belki ama cocuklugunun yaninda ergenligi asan prblemleri var baksana senin sevgilinle olmasindan korkuyormussun bilmem ne, fena bir sey cikti bu.. nasil da korkmadan cvp veriyo allahim sen koru ya, annene hemen anlat artik.. bu kiz iyicene cigirindan cikmis, sen burda ne fenaliklar gecirdin kusura bakma ama o cahilin haberi yok.. sen yapman gerekeni fazlasiyla yapmissin artika nnen soyle ve bu kizi cidden bi uzmana goturun.. once annesinden bi gorsun hanyayi konyayi ama yarin obur gun dizini dovmesinden iyidir annesinin onu dovmesi canim..
Onun iyiliğini istemem kıskançlıkmış..kendime duyduğum ,bedenime duyduğum saygıdan ötürü korkakmışım.. erkek arkadaşımı elimden alıp onnla birliktte olacakmış o çok yakışıklı erkek gibi erkekmiş ben haketmiyormuşum onu çok çirkinmişim..Çok canımı yaktı bu sözler belkide söylediğiniz gibi korktuğundan söyledi ama çok acı
arkadaşım pardon ben kardeşini erkek zannettim dikkatli okumamışım kız kardeşinin sevdiği saydığı biri var mı ağzı sıkı olan ,ona sölesen kardeşine ispatlayıcı şekilde konuşsa onu durdursa
Konuşacaktır eminim zaten telefon elinden düşmüyor evdeykende engelleyemiyorum..kızın ailesine tembihlesem kesinlikle ne olursa olsun dışarı çıkmasına izin vermeyin lütfen diye nasıl olur
Konuşacaktır eminim zaten telefon elinden düşmüyor evdeykende engelleyemiyorum..kızın ailesine tembihlesem kesinlikle ne olursa olsun dışarı çıkmasına izin vermeyin lütfen diye nasıl olur
tabii ki vermee.. bu kiz coook rahada alismis, ben bile butun gun safligina uzulmustum ama bu senden benden akilli cikti canim valla ac gozunu senin iyi niyetinden yararlaniyo araniza girmek icin demiyorum ben de ablami cooook severim ama sac bas kavga etsek bile boyle bi durumda gikimi cikaramazdim heralde Rabbim yasatmasin sinamasin.. senin ve onun mutlulugu icind iyorum biraz korksun,,
Önemli değil arkadaşım.. hayır bana herşeyini anlatırdı sadece .. anneme bile anlatmazdı
izin verme canım, gözünün önünde olsun..
önceden söz vermiş lütfen abla diyor.bu saatte gitmen doğru olmaz ayıp olur dedim güvenmediğin için böyle yapıyorsun diyor
Annene söyle , ne diye sakliyorsun, böyle bi durum ortaya cikarsa ilk suclu sen olursun. Annen baska bir sekilde ögrenir senin zaten bildigini de ögrenirse daha kötü olmaz mi ?
Kardesin bence senin basedecegin yola getirecegin bir karakter degil.
Ama kardesin yapi itibariyle anneyi bile dinleyemeyeck bir karakter gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?