- 14 Haziran 2010
- 1.271
- 398
- 363
önceden söz vermiş lütfen abla diyor.bu saatte gitmen doğru olmaz ayıp olur dedim güvenmediğin için böyle yapıyorsun diyor
Kızlar bana üst kattaki komşumuzda kalmak istediğini söyledi bende size danışayım dedim izin vermelimiyim sizce kendim evine bırakıcam saat başı ev telefonundan arayıp sesini duyacağım hep belki düşünüp hatasını anlar hemde annemle konuşma fırsatı bulurum
kardesinle birlikte olan cocukla konusup korkutsan cocugu seni sikayet ederiz filan desen kardesim kucuk 18 yasindan yaptigin suc filan diyip korkutsan belki birakir kardesini...
arkadaşım abartarak yazıyorum ama insanın abisi olunca en gerçek yüzünü görüyosun erkek beyni nasıl çalışır benim için o bi fazlalık çok özür dilerim açık konuştuğum için
aBu konu seni çok sinirlendirmiş olabilir. Malum Türk toplumunda bu tür şeyler büyük önem taşır. Ama öncelikle sakin olmalısın ve kesinlikle bu konuyla ilgili baskı yapıp, onu tehdit etmemelisin. Al karşına konuş, neden böyle bir şey yaptığını sor. Büyük ihtimalle cevabı seviyorum, dayanamadım gibi bi şey olacaktır. Çünkü ergenlik yaşları genellikle böyledir. Üstüne gitmeden yaptığının yanlış bir şey olduğunu söyle. Ama tatlı dille, unutma.
Bende ondan korktum zaten gelip anlatmaz birdaha ters bi tepki verirsem .Allah korusun erkek arkaddaşı tehtit etse kardeşim benden yardım isteyemez korkar.Canim arkadaşlar sağolsunlar beni sakinleştiremeselerdi bizde öyle olurduk herhalde ama ben böyle davranarak doğru yaptığıma inanıyorum.Sadece canımı sıkan kardeşimin konuştuktan sonra pişman olmadığını görmek ve hala tekrarlayacağını söylemesi oldu.Zor tuttum kendimi kıyamadım.Sevgili olmasına hiççbir zaman ailem ve ben en ufak birşey söylemesedik fakat görüyorum ki çok yanlış yapmışız ölücem vicdan azabından kendimi suçluyorum..
Arkadaşlar kesinlikle psikoloğa götürmeyi düşünüyorum.Tek başıma halledemeyeceğim çünkü zerre kadar pişman değil ve mutluluk duyuyor.En doğrusu bu.
hamile kalmaması konusunda uyarmaktan başka ne yapabilirsin? bence annene söyleme annen ne yapabilir ki? 16 yaşında daha evlenmelerine çoook var ayrılırlar büyük ihtimal.. o zaman kızlık zarını diktirirsiniz :S ama bir daha yapmam dese bile yapar karşı koyamaz ki artık o duyguyu tadmış bir kere.. ama bu erkek son olsun başka erkekle yapmasın söyle adın çıkar herkes duyar de :S
Bir anne olarak kızardım...Hem de çok kızardım kendisine ama asla babasına söylemezdim canım..Onun her hareketini kontrol altına alır gerekirse benden izinsiz nefes almasına dahi izin vermezdim bir müddet ta ki tekrar ona olan guvenimi kazanıncaya dek..Bizler anneyiz babalar gibi değiliz kendi doğurduklarımıza karşı merhametli olabilecek tek şeyiz biz..
O çocukla direk konuşmazdım önce kızımla baktım ki durum kötüye gidiyor çocugun ailesine ve sonra da derhal polise gidip şikayet ederdim..
Ama şu bir gerçek ki suratına birkaç tane de patlatırdım kızımın..
Bizim duyacağımız öğrenebileceğimiz ihtimalinden korkuyormuş.Çocukta zorlama yok
Kardeşim o kadar kararlı ve dikbaşlı ki sıkılmadan asla bırakmaz..bu olaydan sonra daha fazla bağlanmış bunu farkettim.Bedeninne saygısı kalmamış kendini onun malı gibi görüyor
Kızlar bana üst kattaki komşumuzda kalmak istediğini söyledi bende size danışayım dedim izin vermelimiyim sizce kendim evine bırakıcam saat başı ev telefonundan arayıp sesini duyacağım hep belki düşünüp hatasını anlar hemde annemle konuşma fırsatı bulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?