bende bir ablayim namus benim ve ailem icin cok onemli bir kavram kiz kardesim boyle bisey yapmaya kalksa ki imkansiz cunku biz sizin gibi sevgiliye izin ver eve gelsin sohbet et cinsel muhasebet yasasinsin onu kabullen yok orda dur namusu kirlenmis bir kizin yapmasi gereken sey namusunu temizlemek onunla ya evlenmeli yada ayrilip onu kiz olmadigini bilerek kabullenecek brini bulmali tutup elin oglunun basinida yakar sonra hop bala evligin ilk haftasi baban evine benim soylediklerim zoruna gidebilir ama bunu emin ol kizdirmak iicin degil olmasi gerektigi icin yaziyorum bende bir ablayim kardesimin tirnagina zarar gelse kendimi ssorumlu tutarim onunla ilgilenmeliydim diye ama onun bir anne ve babasi var onlara ilgilenmek duser sen onun sirrini saklayarak bu suca goz yummus onun isbirlikcisi oluyorsun yariin birgun ailen ogrendiginde senin ustune atar bu piskinlikle biliyodu basindan beri size soylemedi diye kotu sen olursun anne babanna soyle bu yuku ustunden at derim bence o kadarda kotu davranmazlar bir iki tokat kabulleniler sende hersey ortaya cikinca rahatlamisolursun bilmiyorum soyledinmi sonunu okumadim ne oldu bilmiyorum
bende bir ablayim namus benim ve ailem icin cok onemli bir kavram kiz kardesim boyle bisey yapmaya kalksa ki imkansiz cunku biz sizin gibi sevgiliye izin ver eve gelsin sohbet et cinsel muhasebet yasasinsin onu kabullen yok orda dur namusu kirlenmis bir kizin yapmasi gereken sey namusunu temizlemek onunla ya evlenmeli yada ayrilip onu kiz olmadigini bilerek kabullenecek brini bulmali tutup elin oglunun basinida yakar sonra hop bala evligin ilk haftasi baban evine benim soylediklerim zoruna gidebilir ama bunu emin ol kizdirmak iicin degil olmasi gerektigi icin yaziyorum bende bir ablayim kardesimin tirnagina zarar gelse kendimi ssorumlu tutarim onunla ilgilenmeliydim diye ama onun bir anne ve babasi var onlara ilgilenmek duser sen onun sirrini saklayarak bu suca goz yummus onun isbirlikcisi oluyorsun yariin birgun ailen ogrendiginde senin ustune atar bu piskinlikle biliyodu basindan beri size soylemedi diye kotu sen olursun anne babanna soyle bu yuku ustunden at derim bence o kadarda kotu davranmazlar bir iki tokat kabulleniler sende hersey ortaya cikinca rahatlamisolursun bilmiyorum soyledinmi sonunu okumadim ne oldu bilmiyorum
İmkansız diyerek büyük konuşmamanı tavsiye ederim. Çünkü insan bişeyi büyük konuşunca mutlaka başına geliyor. Ayrıca en son annesiyle konuşmuştu diye biliyorum yazılanlardan ama konuyu açan arkadaş bu akşam hiç görünmedi ortada umarım kötü bişey yoktur
namusunu temizlemek????? neçabuk kirlettiniz kızı bu konuya yorum yazmamak için çabaladım ama buna dayanamadım. o sizin yaşam tarzınız sizin aile yapınız nasıl bukadar genele yararak konuşuyosunuz aklım almıyo.. namus insanın beynindedir bayan beyninde namusu başka yerde aramayın....
siz cinsel iliskiye beyninizlemi giriyorsunuz namus kavraminiz anlasildi sizinde bu olay bir ayip bir namusun elden gitmesidir turkiye cumhuriyeti vatandasiyiz ve muslumaniz bir muslumanin namusunu korumasi gerekir allah kattinda kari koca sayilmadigi surece bir kadinla bir erkegin yakinlasmasi cok buyuk gunahtir nasil kapilmis gidiyorsunuz anlamiyorum bu rahatliga bittip tukendimi artik namuslu yasayan insanlar nasil bu kadar basit geliyo size bekar birinin evlenmedigi kisiyle cinsel birliktelige girmesi elbette insan namusunu korumayi bilmiycek bir hata yaptiysa buyukleri bu hatayi duzeltecek
burada insanlar 16 yaşında ergenlik çağında bir İNSAN için akılcı çözümler bulabilmek adına DESTEK olabilmek adına tartışıyorlar?
peki siz neyden bahsediyorsunuz ?
herkes gibi tavsiye verip normalde olmasi gerektigini soyluyorum bunu anlamiycak ne varda usteleyip duruyorsunuz tutupta kizi vurun namus cinayeti isleyin demiyorum tovbe tovbe insani zorla zivanadan cikarirsiniz
hayır canım 16 yaşındaki kız kardeşi 18 yaşındaki sevgilisiyle cinsel birliktelik yaşamış.. Bicigi de bunu öğrenmiş ve kardeşiyle konuştu.. Kardeşi de geri vites yapacağına bicigi ye saldırdı kızın kaşını filan kanattı, bazı edepsizce cümleler kurdu.. Bicigi annesine olan biteni anlattı, en son annesini biraz olsun sakinleştirdiğini yazmıştı ama akşamdan beri bir şey yazmadı..
Konunun kısaca özeti bu canım..
okudum ilk sayfayı tabiki ama bu kadar abartıldığına göre abes bişey var sandım.nasl bunu ckarabldnz anlayamadm ilk sayfayi ble okusaniz anlarsnz
Safça soruyor ve merak ediyorum tatlım. Algılama özürlü olabilmem muhtemel.
Yorumun topyekün yargılamak olmuyor mu? :44:
teşekkür ederim :)))
Kötü düşünmemek istiyorum ama engel olamıyorum buna. Biciği ' gecede olsa gelip yazıyodu. Neler oldu çok merak ediyoruz. Baba öğrendi sanırım. :26:
bir anne çocuklarıyla arkadaş gibi olacak. kız okdr rahat olacak ki gelecek herşeyi annesine anlatacak. ama sevgilisiyle sınırlı şeyler yaşayacak öyle cinsellikmiş, bilmem neymiş onları yok sayacak. benimm annem benii sıkı tutuyorda ne oluyor ben yine inada bindirip gene aynısını yapıyorum. annem sevgilim oldugunu bilmez ki öğrenmiştikızdıı feci şekilde kavga ettik. ama yine beni kısıtladı kısıtladıda ne oldu ? hiç bişey gene aynısını yapıyorum. eğer annem benimle arkadaşça konuşsaydı. ben annemle sevgilimi bile tanıştırırdım. eminim ki çoğu aileler kızlarının sevgilisi olmadığını sanıyor ama vardır, ya da olmuştur. çoğu arkadaşımın ailesi ben de dahill bizim sevgililerimiz olmadığını sanıyor ama var. olmayacak mı illa ki olacak onlar da yaşamışlardır. olacak ama sınırlı bir düzeyde olacak. bir erkek bir kızıı kllanıp kullanıp atmayacak. Adam gibi adam olacak. yeri geldiğinde abisi yeri geldiğinde sevgilisi olacak. sahip çıkacak öyle bir sahip çıkacak ki kız onun yanında mini etekle gezse bile sıkı sıkı elinden tutup "millet sıkıyorsa sana baksın" diyecek. öyle bir sahiplencek ki imrenerek bakacak millet onların yaşadıkları gerçekk aşkk diyecek. kızda kız olmasını bilecek sevgilisi varken bile erkeklerle konuşmayacak kuzenleriyle bile. Allah hepimizin karşına en hayırlısını çıkartsın ama en hayırlımızda sevdiğimiz olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?