Valla şekerim ozaman yarın öbür gün oğlun karısını aldatsa, yine oğlunda suç bulmayacaksın demek ki bütün suçu karşıdaki kadına yükleyeceksin.. Yok açık giyinmiştir oğlum dayanamamıştır yok makyaj yapmıştır saçları yapılıdır oğlum dayanamamıştır.. Yapmayın böyle şeyler, tekrar tekrar söylüyorum döner dolaşır bu ettiğiniz laflar bulur sizi, bir arkadaş tavsiyesi olarak kabul edin, ne söylediklerinize dikkat edin Allah'ın sopası yok.. Sizin başınıza gelmese bile ilerde evladınızdan torununuzdan çıkar..
ben oyle bır sey dedım mı?
kusura bakmayın ama sizin yaptığınız ne kadar doğru? kardeşinize bu kadar tepkili yaklaşmasaydınız size kendisi anlatabilirdi böyle bi olayı, hem 16 yaşında bi genç kızın mesajlarını karıştırmak ne demek? bu hakkı kendinizde nasıl görebiliyosunuz anlamış değilim. kardeşinizin bu yaşlarda cinsel isteklerinin olması kadar doğal bişey yok yalnız cinsellik yaşamasının ne kadar doğru olduğu tartışılır. bu konuda kendini baskılaması ne kadar doğru o da tartışılır. vücut ve hayat kendisinin, bu kadar tepki göstermeyin bence.
açık saçık giyinene herşey müstehak demişsin onun için dedim yarın birgün başına birşey gelmesinden korktuğun oğlunun başına bile gelebilir mesela...
ya da hiç açık saçık giyinmediğin eteğini kıvırmadığın bir anda hiç müstehak olmayan bir anda yani,sen de yaşayabilirsin onu diyorum ben...
onun için müstehak kavramın bana garip geldi...ne müstehak mesela ?
açık giyinen birisine ne yapılabilir?
ne yapmak haktır onu bi açıklasaydın keşke...
yazılanları nasıl okuyub algılıyorsunuz anlamadım dogrusu.benım oglum ne alaka şimdi yaa.son kez soyluyorum oglumu kımse burda hedef gostererek konuşmasın.buldunuz bışey saldırın oh hayat ne guzel.oldumu şimdi.
ha bıde sankı acık sacık gıyerek fazlasıyla aşırı halında soyluyorum bununla ellerıne ne gecıyor acaba fıkın varmı.egosumu tatmın oluyo acaba?bırısı laf atınca elıne ne gecıyorkı alayıcı bakışlarla ınsanlar baktıgında cokmu cok mutlu oluyor
kızlar arkadas ole demek ıstemedı çook ustune gıttınız ..gecen sayfalarda bende yorum yaptım hatta oyle kızlar varkı sevgılı dahı olmadıgın normal arkadas oldugu sınıf arkadaslarının ustlerıne atlıyolar akla hayale gelmıcek şeyler yapıyolar dıkkat cekmek ıcın ...bu tur kız çocuklarıda var tv de ınternette gorduklerı nı uygulamaya calısan ..tabıkı toplumdakı butun kız cocukları bunu yapıyoruz demıyoruz ama varmı var.arkadas bunu kastettı bence tabı erkektede hata vardır bayandada ama tüm yükü tüm hatayıda erkeğe mal etmemek lazım ..olay bu bunu demek istedi kanımca...
yuh diyorum... ne demek cinsel istekleri olabilir daha çocuk yaşta bir insan 16 yaş ne demek ya... mesajlarını karıştırması çok normal bende bir ablayım 16 yaşnda bir kız kardeşim var facesindeki msjlar olsn mailleri olsun cep teli olsun sürekli karıştırırım.. o yaştaki insanlar hataya eğilimlilerdir nereye çekersen oraya gider kontrolü elde tutmak gerekir bu illa cinsellik olucak die bir şey yok bin bir türlü bela var ve kontrol etmek kdr normal bişi yok. ben bir ablayım ve kardeşimin mesajlarını karıştırırm buna kimsede engel olamaz kimsenin laf sölemeyede hakkı olmaz benim görewim ona arkadaş olmak onu korumak bu amaçla elimden ne geliorsa yaparım. vücut kendisinin olabilir ne demek sizin bir kızınız olduğunda allah korusun böle bir hataya düşerse vücut senin kızım diebilcekmisiniz acaba
yapmayın allah aşkına bundan 20 sene öncesinde o yaşta çocuklar bırakın evlenmeyi çocuk doğuruyolardı. ben de bi ablayım, kız kardeşimin mesajlarını asla karıştırmam çünkü özel hayatına saygım var. oturtursunuz karşınıza adam akıllı tehlikelerden bahsedersiniz, olmadı tutarsınız kolundan hata yaparsa başına neler geleceğininin canlı örneklerini gösterirsiniz. o yaşta bi insanı bu kadar korumak doğru değil, kendi görmeli, öğrenmeli, bilinç sahibi olmalı. siz her zaman yanında olamazsınız, doğruları gösterin gerisini ona bırakın. ergenlikteki bi çocuğu baskıyla koruyarak ona hayatı öğretemezsiniz.
yuh diyorum... ne demek cinsel istekleri olabilir daha çocuk yaşta bir insan 16 yaş ne demek ya... mesajlarını karıştırması çok normal bende bir ablayım 16 yaşnda bir kız kardeşim var facesindeki msjlar olsn mailleri olsun cep teli olsun sürekli karıştırırım.. o yaştaki insanlar hataya eğilimlilerdir nereye çekersen oraya gider kontrolü elde tutmak gerekir bu illa cinsellik olucak die bir şey yok bin bir türlü bela var ve kontrol etmek kdr normal bişi yok. ben bir ablayım ve kardeşimin mesajlarını karıştırırm buna kimsede engel olamaz kimsenin laf sölemeyede hakkı olmaz benim görewim ona arkadaş olmak onu korumak bu amaçla elimden ne geliorsa yaparım. vücut kendisinin olabilir ne demek sizin bir kızınız olduğunda allah korusun böle bir hataya düşerse vücut senin kızım diebilcekmisiniz acaba
İsteyen beni kınayabilir ama ben ilerde ( kızım ve oğlum var ) mesajlarını,pc kayıtlarını didik didik edecek olan bir anneyim... Bunu hissettirmeden yapacağım..Ama yapacağım muhakkak..Bilmeliyim kimlerle konuşuyor,arkadaşları kim..vs vs....Yanlış bir durum görürsem gerekirse de duruma müdahale edeceğim....
İsteyen beni kınayabilir ama ben ilerde ( kızım ve oğlum var ) mesajlarını,pc kayıtlarını didik didik edecek olan bir anneyim... Bunu hissettirmeden yapacağım..Ama yapacağım muhakkak..Bilmeliyim kimlerle konuşuyor,arkadaşları kim..vs vs....Yanlış bir durum görürsem gerekirse de duruma müdahale edeceğim....
Aynen.merak icersnndeymeve geldi mi acaba kýz? anne ne konuþtu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?