Annemde benim herşeyimi karıştırırmış geçen günlerde itiraf etti bana daSen okuldayken kitaplarının arasını,eşyalarını her şeyini karıştırırdım, sen gece yatınca da odana girer çantanı alıp iyice bakardım dedi Kitaplarımın arasına kadar karıştırmasının sebebi de acaba uyuşturucu madde filan kullanıyor muyum diye bakıyormuş İleride bende yapabilirim böyle şeyler valla. Annemin dediği tek laf ise; bir işi en başından öğrenip önlem almak var, bir de iş işten geçikten sonra dedi.. İyimi yaptı eşyalarımı karıştırmakla; evet iyi yaptı
valla tatlım benim annem de öyle,allem etti kallem etti sevgilimi öğrendi bi şekilde..Facesi twitteri iyice takip etmiş çocuğu,geçen de bana onun bi akrabasının siciliyle ilgili birşey söyledi Yuh artık dedim.Aralarında otobüsle 20 saat var,nerden araştırmış bulmuşsa...
Hee böyle yapıyo da ne oluyo??
hiç birşey...Kendini strese sokuyo boşu boşuna üzülüyo,aklı bizde kalıyo...Ama elinden birşey gelmiyo.
Annemi çoook seviyorum,cidden hep kendini geliştirmek daha iyi bi anne olmak için çabalayan bi kadın,ama bu hayatı yaşayan benim..Onun bu araştırmacı tavrı yüzünden bazı şeyleri gizleme konusunda uzman oldum,nefret ettiğim halde yalanlar söyler oldum.Ayrıca paranoyak oldum.Telefonda özel bi konu konuşmuşsam o gece yatakta döner oldum ya dinleme cihazı koymuşsa diye :))
Benim durumumda olan pekçok arkadaş var,aşırı korumacı anneleri yüzünden yurda başka numaralar veren,gece dışarda telefon çaldığında sessiz bi yer bulmak için koşturup duran...
Yani benden size çocuk tavsiyesi,o kadar korumacı olmayın,lütfen...Zaten siz anlayışlı ve sakin olursanız o telefonları didik didik yapmadan anlatılması gerekenleri paylaşır sizle
valla tatlım benim annem de öyle,allem etti kallem etti sevgilimi öğrendi bi şekilde..Facesi twitteri iyice takip etmiş çocuğu,geçen de bana onun bi akrabasının siciliyle ilgili birşey söyledi Yuh artık dedim.Aralarında otobüsle 20 saat var,nerden araştırmış bulmuşsa...
Hee böyle yapıyo da ne oluyo??
hiç birşey...Kendini strese sokuyo boşu boşuna üzülüyo,aklı bizde kalıyo...Ama elinden birşey gelmiyo.
Annemi çoook seviyorum,cidden hep kendini geliştirmek daha iyi bi anne olmak için çabalayan bi kadın,ama bu hayatı yaşayan benim..Onun bu araştırmacı tavrı yüzünden bazı şeyleri gizleme konusunda uzman oldum,nefret ettiğim halde yalanlar söyler oldum.Ayrıca paranoyak oldum.Telefonda özel bi konu konuşmuşsam o gece yatakta döner oldum ya dinleme cihazı koymuşsa diye :))
Benim durumumda olan pekçok arkadaş var,aşırı korumacı anneleri yüzünden yurda başka numaralar veren,gece dışarda telefon çaldığında sessiz bi yer bulmak için koşturup duran...
Yani benden size çocuk tavsiyesi,o kadar korumacı olmayın,lütfen...Zaten siz anlayışlı ve sakin olursanız o telefonları didik didik yapmadan anlatılması gerekenleri paylaşır sizle
Arkadaşlar konuştum kız kardeşimle ilk önce telaş yaptı nerden öğrendin abla dedi inkar ettii..Ablacım korkma ben senin dostun en yanınınım aramızda sır olarak kalacak ama eğer ki tekrarlanırsa sana güvenim kalmayacak dedim.ağlamaya başladı korkmaması gerektiğini bi hata yaptığını telafi edeceğini benim gözümde hala çok değerli bitanecik kardeşim olduğunu söyledim.Sakinleştikten sonra anlatmaya başladı çok seviyormuş çocuğu güveniyormuş nolur birşey söyleme ona kızma ben istedim dedi..sabrettim dinledim sadece bu çok zor oldu..Bundan sonra nasıl bi süreç izlemeliyim çocukla görüşmek istiyor? birdaha olmayacağına söz verdi ama devamı gelir diye çok korkuyorum..
Acaba neden herkes yaptığının doğru olduğunu sölüyoda bi siz yanlış çok yanlış eyvah niye söyledin.. gibi tepkiler veriyosunuz anlamadım doğrusu. Konu sahibi yapabilceği en mantıklı şeyi yapmış. Sizde bi mesajınızda kızım olduğunda ona ruhen ve bedenen kendini hazır hissettiği zaman istediğini yapmasını sölicem ha bide benimlede bunları paylaşmasını söylicem demişsiniz. Siz daha kız anne olmadan bunu istemişsiniz bide o anneyi düşünün ve lütfen daha fazla konu sahibinin kafasını karıştırmayın..
valla şiştim yapılan yorumlardan.
arkadaş sizden yardım istemiş nasıl davranıyım diye siz birbirinizle laf dalaşına girmişsiniz her zaman olduğu gibi.
bir elin beş parmağı nasıl bir olmuyosa her insanın da düşünceleri farklı oluyor.
niye düşüncenizden ötürü birbirinizi ağır suçlamalara maruz bırakıyosunuz ki.
herkes düşüncesini söylesin olsun bitsin, illa dayatma mı uygulamak lazım.
-benim düşündüğüm çok mantıklı, sen nasıl böyle bir şeyi düşünemezsin..
+benim düşündüğüm asıl daha mantıklı, senin böyle düşünmen lazım..
-yok ya saçma saçma düşünmüşsün
+sen akıllısın ben salağım ben de böyle düşünüyorum var mı.
konuşma stilinizden açığa çıkan bu. kim kimi düşüncesinden ötürü yargılayabilir ki.
16 yaşındaki bi kızın cinsel birliktelikte buulunması bana göre yanlıştır. bunu hissetmek için anne olmaya da gerek yok, anne olmadan söylüyorum kızımı bi güzel pataklardım.
16 yaşında yaşaması gereken şey cinsellik değildir çünkü.
hadi yaşadı, aman psikolojisi bozulmasın diye itinalar bilmem neler..ilerde zaten psikolojisi bozulacak bu kızın yaşadıklarından dolayı.
benim düşünce tarzım bu. böyle düşünmeyen de vardır. ama tutupta kimse bana böyle düşünüyorum diye suçlamalarda bulunamaz. aynı şekilde ben de kimseye bulunamam.
yapmayın. kendinizi basitleştirmeyin.
bıcıgı durumunuzu merak ettim, kardeşinin düşünceleri hala aynı mı. annenin tutumu nasıl oldu.
allah kolaylık versin.
Bicigi yazmadı bir şey.. İnşallah bir aile faciası olmamıştır bu akşam
Bir şekilde gelip yazıyordu daha ciddi birşey olduğunu düşünüyorum gelmediği için :/
çok özür dilerim ama ben konuyu anlamadım galiba kendinden büyük bi kızla ilişkiye girmiş yoksa hemcinsiylemi anlayamadım
nasl bunu ckarabldnz anlayamadm ilk sayfayi ble okusaniz anlarsnzçok özür dilerim ama ben konuyu anlamadým galiba kendinden büyük bi kýzla iliþkiye girmiþ yoksa hemcinsiylemi anlayamadým
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?