dünden beri sabırla bu konuyu okuyorum da olay pek çabuk mutlu sona ulaştı bilmiyorum da bazı taşlar oturmadı gibi
çocuk yaşta cinsellik yaşayarak mı medeni olacağız
medeniyet buysa ben çağ dışı olayım
Arkadaşlar kusura bakmayın lütfen giremedim dün.Çok güzel gelişmeler oldu.Dün ilk defa rahat uyudum diyebilirim.Annemle kardeşimin konuşması beklediğim kadar kötü sonuçlanmadı.Hatta hiç beklemediğim kadar iyi şeyler oldu.Kardeşim okuldan geldiğinde annem yatıyordu ilaç vermiştim biliyorsunuz.Yemek hazırladım annem uyurken kardeşimle konuştum.Anneme olayı anlattığımı endişelenmemesi gerektiğini kendisine asla zarar gelmeyeceğini her ne olursa olsun bizim için çok değerli olduğunu söyledim.Annemin tepkisinden korktu.Ağlamaya başladı o sıra annem geldi kardeşime uzun uzun sarıldı öptü.Onu kesinlikle yargılamadığımızı yaşının yanlışa müsait olduğunu kendini affettirmek istiyorsa okumasını iyi yerlere gelmesini istedi.Çok sakin konuştu.Annem de biliyor ki hır gürle elimeze hiçbirşey geçmeyecek aksine kardeşim nbizden uzaklaşacak.Çocukla görüşmeyeceğine dair söz verdi.Tedbiri elden bırakmayacağız yine de okula ben götürüp getireceğim.En kısa süre de de psikoloğa gideceğiz.Hepinize yardımları için çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.Hepimizin hakkında en hayırlısını versin
Şimdiye kadar böyle yorumlara kulak asmadım arkadaşım bundan sonrada asmayacağım rica ediyorum.
dünden beri sabırla bu konuyu okuyorum da olay pek çabuk mutlu sona ulaştı bilmiyorum da bazı taşlar oturmadı gibi
Arkadaşlar kusura bakmayın lütfen giremedim dün.Çok güzel gelişmeler oldu.Dün ilk defa rahat uyudum diyebilirim.Annemle kardeşimin konuşması beklediğim kadar kötü sonuçlanmadı.Hatta hiç beklemediğim kadar iyi şeyler oldu.Kardeşim okuldan geldiğinde annem yatıyordu ilaç vermiştim biliyorsunuz.Yemek hazırladım annem uyurken kardeşimle konuştum.Anneme olayı anlattığımı endişelenmemesi gerektiğini kendisine asla zarar gelmeyeceğini her ne olursa olsun bizim için çok değerli olduğunu söyledim.Annemin tepkisinden korktu.Ağlamaya başladı o sıra annem geldi kardeşime uzun uzun sarıldı öptü.Onu kesinlikle yargılamadığımızı yaşının yanlışa müsait olduğunu kendini affettirmek istiyorsa okumasını iyi yerlere gelmesini istedi.Çok sakin konuştu.Annem de biliyor ki hır gürle elimeze hiçbirşey geçmeyecek aksine kardeşim nbizden uzaklaşacak.Çocukla görüşmeyeceğine dair söz verdi.Tedbiri elden bırakmayacağız yine de okula ben götürüp getireceğim.En kısa süre de de psikoloğa gideceğiz.Hepinize yardımları için çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.Hepimizin hakkında en hayırlısını versin
Ne güzel. Demek ki soğukkanlı ve sakin olmak kadar güzel birşey yokmuş. Demek ki dün "sakin ol" deyince afaroz edilmesi gereken birşey söylemiyormuşum. Bazılarının "bir tek sen kafa karıştırıyorsun" diyerek aşağıladığı önerilerim en güzel sonucu veriyormuş demek ki! Annenizin sağduyusunu tebrik ederim. Baştan beri olması gereken buydu.
yaptığı yanlışlığı fark edecek ve seni anneni anlayacak durumda olduğunu sanmıyorum canım.muhtemelen hayatındaki adamın bulunamaz bir cevher olduğunu ve ona deli gibi aşık olduğunu düşünüyor ve vazgeçilmez tabiki.eğerr sen şuan onun üstüne gidersen baskı ,şiddet uygularsan kardeşini ALLAH korusun ama belki br daha göremezsin bile.çok hassas bir okadarda tehlikeli bir durum içindesin.sakin ol ve kardeşinle iletişim kurmaya ve hatalarını yinelememesi ve farklı işlere ortamlara sürüklenmemesi için o farketmeden kontroln altına almalısın.yaptğı yanlıştan dönme gibi bir şansı yok artık , sakin ol ve çok kızgında olsan arkasında olduğunu hissettir.ALLAH yardımcın olsun,umarım çok pişman olmaz dicem ama mümkün değl sevse evlense bile bunun pişmanlığını yaşayacaktır.. bir anlık zevk sonrası ....Kızlar ne yapacağımı bilmiyorum elim ayağım titriyor bunları yazarken.Kardeşimi evire çevire dövmek istiyorum ! bunu ailemize kendine nasıl yapabildi bilmiyorum..daha 16 yaşında küçücük boyundan büyük yanlış yapmış.Bu sabah kalktım face hesabımı açacaktım oda sabah okula gitmeden önce facesine girmiş çıkış yapmamış karşıma onun facesi çıktı.Bende msjlara baktım başımdan aşağı kaynar sular döküldü sevgilisiyle konuşmaları vardı.Lanet olsun şok oldum kaldım öyle.Kendinden 2 yaş büyük olan sevgilisiyle cinsel ilişkiye girmiş.küçücük bedenini nasıl yaptı hiç mi saygısı yok kendine.Annemle konuşmak istiyorum ama çok korkuyorum.Ne yapmalıyım kızlar ne olur bana akıl verin çok kötüyüm
şakamısın arkadaşım sen?senin medeniyet algın bu kadar dar kalıpmı?pardon ama medeniyeti cinselliğin meşru olmasıyla kıyaslayan tek toplumda bu türk toplumunun batılılaşma özentisinde olan kısmıdır.o batı dediğimiz topluluk size bir yerleriyle gülüyorlar ama siz onların yaptığı her haltı medeni görecek kadar dar kafalısınız.onlar medeniyeti çağdaşlığı ekonomi,kültür vs..diye adlandırırken bizim t.c % 99 müslüman olan bir ülke ancak böyle bir pencereden bakabiliyor...
bu kadar batı özentisi olmayın kendiniz olun,bu milletin değer yargılarını tek kalemde nasıl siliyorsunuz aklım almıyor.beğensenizde beğenmesinizde bu topraklarda bu toplumda ve bu kültürdesiniz...avrupada yaşıyormuşuz gibi nutuk atmayın komik oluyorsunuz...
Acaba bir iki de tokat sallasaydı,taşlar daha iyi oturur muydu ??
ben dünden beri sadece bu konuyu okudum başka konu okumadım üzüntünüzü içimde hissettim. yalan demiyorum konunuza, ancak bazı taşlar yerine oturmadı derken ailenin verdiği tepki acaba caydırıcı oldu mu emekler yerini buldu mu bunu kestiremiyorum.
çünkü dün kaş yaran kızımız bir anda meleğe dönüştü sözler verdi, acaba gerçekten dönüşümü olumlu mu ?? anneniz desek keza herşey yoluna girmiş gibi bir tutum içinde benimkiler olsaydı belki dayak dövme sövme olmazdı ama epeyi bir durumun vahametinin farkında olurdum bunu hissettirirlerdi ve etkileri de sürüyor olurdu onlar tarafından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?