bence de annenin tutumu çocukta kafa karışıklığı yaratmıştır olumsuz davranışa hiç olumsuz bir tepki vermeden yanındayım demesi ve sarılması yanlış olmuş
davranışının yanlışlığını açıklamadan pekiştirmiş kızı ister istemez..
Ayy evet yaSabah okudum şok oldum yemin ediyorum.. Tövbe tövbe neler var yaa, insan artık kime güvenecek, kendi ailesine güvenemeyecekse
Allah'ım ıslah etsin böyle insanları, kendi kızıyla, birde okulunu bıraktırıyor "seni çok özledim" diye.. Allah'ım Yarabbim.. Geberteceksin böyle insanları
Peki sürekli aile kutsal evlilik kutsal batı ahlakı kötü diyenler bu habere ne diyecek? m.milliyet.com.tr
alıntı yaptığınız arkadaş net anlatamamış olabilir.
inancımıza göre kadın ve erkek nikahsız birliktelik yaşayamaz. ister bekar olsun, isterse 10 kez evlenip boşanmış olsun. nikahsız birliktelikler zinadır.
bu arada konu mutlaka imam nikahına gelecektir. islam'a göre gizli nikah olamaz adı ne olursa olsun. nikahın ilk şartlarından bazıları şunlardır: aileler bilecek ve izin verecek, herkese duyurulacak ve nikah için davet verilecek.
iki kişi bir de imamla olana nikah değil, kendini kandırarak zina yapma denir. böyle sahte nikahlarla kişiler kendilerini ve çevrelerindekini kandırabilirler ama kimse Allah'ı kandırdığını düşünmesin.
anlaşılan batı ahlakını çok seviyorsunbatı bulunduğu durumun vehameti içerisinde kıvrınırken o ahlaksız ahlakdan mutlu olabilmeyi beceren insanların olması ne kadar ilginççç
evliliği basit,gereksiz diye düşünüyorsan evlenmessin olur biter arkadaşım,kendini strese sokma.haklarının olmadığı illegal yaşantıyı kendine düstur edin emi...
Önce linki açıp haberi okusaydın, adam kendi kızı ile ilişkiye giriyor annede göz yumuyor.. İkisi de müslüman ve türk yanlış ırk dil din ayırmıyor demek istemiştim.. Eğer dediğiniz gibi sadece batıda ahlaksızlık yaşansaydı ve nikah temizlik olsaydı bu rezillik olmazdı.. Haa ayrıca size göre normal demek ki bu tür iğrençlikler..
Peki tecavüze uğrayan kadın zina mı yapmış oluyor? Bunu iğneleme olarak sormuyorum cidden merak ediyorum.. Ya da mesala 10 yaşında bir kızla ilişkiye girildi , kızda zina yapmış oluyor mu? Malum henüz aklı selim bir yaşta değil..
Birde elele tutuşmak öpüşmek yakınlaşmak zina değilmi? Sadece birleşmemi zina oluyor?
Önce linki açıp haberi okusaydın, adam kendi kızı ile ilişkiye giriyor annede göz yumuyor.. İkisi de müslüman ve türk yanlış ırk dil din ayırmıyor demek istemiştim.. Eğer dediğiniz gibi sadece batıda ahlaksızlık yaşansaydı ve nikah temizlik olsaydı bu rezillik olmazdı.. Haa ayrıca size göre normal demek ki bu tür iğrençlikler..
Aaa yeni konu mu açmış ??? :44:
bu sorun içinde bir zahmet kitap oku ve araştırma yap ne oldugunu kavramış olursun.zinanın ne oldugunu bile bilmiyorsun...
bu tarz şeyleri meşru görmenden belli..
Onlar zaten dediğiniz gibi müslümanlığın yada ırki olarak türklüğün gereklerini yerine getirmiş olsalardı böyle bi haber ortaya çıkmazdı...Babada psikolojik problem olduğu ortada bu habere göre.. Ayrıca eer illa kıyas için örnek haberler gerekiyorsa aramadan bulunabilecek kadar çok emin olabilirsiniz..
Aslında bu konunun altında neyi savunduğunuzu da anlamış değilim sadece bana ters gelen 2 yorumunuzu görüp cvp vermek istedim...
Yaklaşık 70 sayfa herkes yazdı çizdi...
Herkes aileleri sorguladı gencecik bedenlerin erken yaşta cinselliği tanımasını konuştu durdu.
Konu ilerlemiş mi diye sorarsanız bu linke bakıp da devam etmenizi öneririm...
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...y-danisacagim-bakar-misiniz.html#post24257259
Konu sahibi hala 'kızlık zarı'nın derdinde.
Zaten kan da gelmemiş. Büyük ihtimalle esnek olduğunu düşündüm.
Ama kızlık zarından daha derin bir konu var ortada.
Onu görebildiniz umuyorum...
Ortada gencecik bir hayat ve cinsel istismar var.
Kızlık zarından daha önemli bu durum.
Diyelim ki bilmiyorum o zaman bir hayır işe öğret sende.. Tabi biliyorsan
Bu konuyu açan arkadaş derdini anlatıp yardım istemiş ama olay namus din ahlak vss diye uzayıp gitti.. Kısaca konu sahibinin kardeşi dolaylı yollardan kınanıyor ayıplanıyor.. Bu mu yardım anlayışınız ?
tecavüz nasıl zina olabilir?bunun için aslında çokda bilgiye gerek yok,mantıklı düşünmek bile kafi gelebilir....
Madem zina değil o zaman toplum tecavüze uğrayan kadını neden dışlıyor kirlenmiş muamelesi yapıyor? Demek ki problem din de değil problem insanların bakış açısında değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?