Canm ben kilo ve boyunu ilk öğrendiğimde 21 haftalıktı sanırım.22 cm e 350 gram demişti.Seninki de böyle bakınca normal gözüküyor bence.Mrb anneler anne aday aları benim dün dr kntrolüm vardı ve .
17.6 da bebeğim
Cm 17
Gram 190
Sizde nasıldı? Normal mi ?
Birde çevremdeki herkes vitamin kullanma sana kilodan başka bi katkısı yok diyorken dr ma sorduğumda ısrarla kullan diyor kafam karışıl siz kullanıyormusunuz.
Canim biz sana gore çok kucuguz ama bende folik asit
Kan sulandirici
Balik yagi
Fitil kullaniyorum ama iste kafama görece birakamiyorum ki doktor kullan dedi bi bildiği vardır DİE kullanıyorum kullanmadan Allah korusun birşey olsa kendimden bilirim ve bunu kaldiramam mecbur kullaniyorum
Herkes doktor olmuş maşallah.
Bunları diyenlerin bir de diplomalarını rica edin lütfen.
Hamilelikte kullanılan haplar bebek için değil, sizin için.
Çünkü bebeğiniz 6.ayın sonuna kadar sizin depolarınızı sömürecek ve vücudunuzda size yetecek bir şey kalmayacak.
Bu sebeple demir, vitamin ve balık hapı veriliyor.
Ben bütün haplarımı aksatmadan kullandım, 13 kilo aldım.
Son 4 kilosunu da bilinçli şekilde homini gırtlak yiyerek aldım (çünkü bebeğim kilo olarak küçüktü ve doğum yaklaşmıştı).
Siz lütfen sadece doktorunuzu dinleyin.
Canm ben kilo ve boyunu ilk öğrendiğimde 21 haftalıktı sanırım.22 cm e 350 gram demişti.Seninki de böyle bakınca normal gözüküyor bence.
Bir de vitamin kilo yapmaz vücut fazlasını atar diye öğrenmiştik.Ben de devit3 ve demir ilacı kullanıyorum
16 hafta 16 cm 160 gr dı Dr gayet iyi dedi bence bebeğin iyi canım
Suan da 7 civarı kilo aldim. Bu haftaya gore normal sayiliyormus. Ama 3kilo alarak hamileligi bitirenlerde var.
Peki kaç haftalıksn cnm
17 haftamda 3 kilo falan almiştım
Maşallah iyi ideal kilo ben ben 6 kg aldm şimdiden frene basmam gerek sanırum
Saol canim. Zayıfsan seninki de ideal. Ben biraz baliketli hamile kaldim. 63le
Eee bende 66 kg ile canım sen düşün artık.
Amaan olsun ya bence dogumdan sonra veririz. Bilmiyorum suan da kilo stresi yasamayalim rahat olalim : )
Ay öylede canım tombiş bi anne olmak var fit bi anne olmak var.
Kendimi biliyorum biraz takıntılıyım tabiki herşeyden önce dörtgözle dua ile beklediğim bebeğimin sağlığı ama ona daha iyi yetebilmk adına psikolojide sağlam olması gerek diye dşnyrum
Peki birsey sorucam hareketlilik durumun ne yuruyus yapabiliyor musun birde ilk zamanlarda bulantin olduu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?