- 25 Mart 2023
- 18
- -2
- 1
- 35
- Konu Sahibi Prenses3481
-
17 yıllık evlilikte hep mi böyleydi ? Hamilelik ve doğumla mi başladı ?Kızlar sizlerden fikir almam lazım yeni doğum yaptım 1 ay 21 günlük bebeğim var 8 aylık doğum yaptım sıkıntılı bir süreçti hamileligim zor geçti eşimle ilişki yaşayamadım şuan doğum yaptım yine aynı hiç beni arzulamiyo bendemi sorrun onda mi bilemedim tatile gidelim dedim birbirimizle ilgilenelim dedim bizi annemlere bıraktı is yerinden izin alamadı birbirimiz le ilgilenmemizz gerektiğini söyledim ama nafile yapacak bir şey yok diyo sizcee bu doğru mu
Sorun sizde. 40'niz cikali daha 11 gun olmus. Beni arzulamiyor istemiyor demek icin erken degil mi? 50 gunluk bebek varken de birbirimizle ilgilenelim, tatile gidelim demek icin fazla acelecisiniz. Tabi ki birbirinizle ilgilenin ama bana fazla aceleci geldiniz.Kızlar sizlerden fikir almam lazım yeni doğum yaptım 1 ay 21 günlük bebeğim var 8 aylık doğum yaptım sıkıntılı bir süreçti hamileligim zor geçti eşimle ilişki yaşayamadım şuan doğum yaptım yine aynı hiç beni arzulamiyo bendemi sorrun onda mi bilemedim tatile gidelim dedim birbirimizle ilgilenelim dedim bizi annemlere bıraktı is yerinden izin alamadı birbirimiz le ilgilenmemizz gerektiğini söyledim ama nafile yapacak bir şey yok diyo sizcee bu doğru mu
Çocuk olunca masraflar artacak haliyle, eşiniz iş yeriyle sorun yaşamak istemiyor olabilir. Ayrıca tatil Eylül ayında çok daha konforlu ve yerinde olurdu 51 günlük bebekle şu sıcak günlerde tatil değil perişanlık yaşayabilirsiniz. Ama sizi annenize bırakmasını pek anlayamadım, bakarken zorlandığınız için mi yoksa eşiniz mi alışamadı ,bebekle vakit geçirmekten hoşlanması gerekir normalde, bunu biraz garipsedim ben.Kızlar sizlerden fikir almam lazım yeni doğum yaptım 1 ay 21 günlük bebeğim var 8 aylık doğum yaptım sıkıntılı bir süreçti hamileligim zor geçti eşimle ilişki yaşayamadım şuan doğum yaptım yine aynı hiç beni arzulamiyo bendemi sorrun onda mi bilemedim tatile gidelim dedim birbirimizle ilgilenelim dedim bizi annemlere bıraktı is yerinden izin alamadı birbirimiz le ilgilenmemizz gerektiğini söyledim ama nafile yapacak bir şey yok diyo sizcee bu doğru mu
Bebekle ilgilenmiyor kendisiDur bismillah ya 17 senedir birbirinizle ilgilenmişsinizdir zaten
Şimdi biraz bebekle ilgilenin
Ne hoslanmasi adam bizle bile ilgilenmek istemiyor ben bebeğime çok iyi bakıyorum masallh kimseye ihtiyacım yokÇocuk olunca masraflar artacak haliyle, eşiniz iş yeriyle sorun yaşamak istemiyor olabilir. Ayrıca tatil Eylül ayında çok daha konforlu ve yerinde olurdu 51 günlük bebekle şu sıcak günlerde tatil değil perişanlık yaşayabilirsiniz. Ama sizi annenize bırakmasını pek anlayamadım, bakarken zorlandığınız için mi yoksa eşiniz mi alışamadı ,bebekle vakit geçirmekten hoşlanması gerekir normalde, bunu biraz garipsedim ben.
Ne hoslanmasi adam bizle bile ilgilenmek istemiyor ben bebeğime çok iyi bakıyorum masallh kimseye ihtiyacım yok fiyorumÇocuk olunca masraflar artacak haliyle, eşiniz iş yeriyle sorun yaşamak istemiyor olabilir. Ayrıca tatil Eylül ayında çok daha konforlu ve yerinde olurdu 51 günlük bebekle şu sıcak günlerde tatil değil perişanlık yaşayabilirsiniz. Ama sizi annenize bırakmasını pek anlayamadım, bakarken zorlandığınız için mi yoksa eşiniz mi alışamadı ,bebekle vakit geçirmekten hoşlanması gerekir normalde, bunu biraz garipsedim ben.
Söylüyorum çocukla ilgilenmek istiyorum sadece ddiye ama nafileBu ne acelelik. Bekle bi. Vücudun rahatlasın, bebişinle ilgilen. Vallahi ben doğumdan 3 ay sonra anca eşimle birlikte oldum. Bırak tatile gitmeyi, bebisle uğraşmaktan helak oluyordum.
Yoruluyor Muş ev işYapacak bi şey yok derken ne demek istiyor eşiniz? Problem ne yani, neden sizinle ilgilenmek istemiyor? Normal değil bence.
Hep böyle idi sürekli ailesi ve Kendi istekleri ablasına anlatmış herşeyi yoruldum istekleri bitmiyor di ye çok zoruma gitti17 yıllık evlilikte hep mi böyleydi ? Hamilelik ve doğumla mi başladı ?
Bebek ne ara uyuyo da siz sevisme derdine dusuyosunuz yaKızlar sizlerden fikir almam lazım yeni doğum yaptım 1 ay 21 günlük bebeğim var 8 aylık doğum yaptım sıkıntılı bir süreçti hamileligim zor geçti eşimle ilişki yaşayamadım şuan doğum yaptım yine aynı hiç beni arzulamiyo bendemi sorrun onda mi bilemedim tatile gidelim dedim birbirimizle ilgilenelim dedim bizi annemlere bıraktı is yerinden izin alamadı birbirimiz le ilgilenmemizz gerektiğini söyledim ama nafile yapacak bir şey yok diyo sizcee bu doğru mu
Konuda bahsettiginizle su yazdiklariniz arasinda hic bag yok. Adam sizi mi arzulamiyo bebekle mi ilgilenmiyo hic mi ilgi gistermedi 17 yilda hic bisi anlamadimHep böyle idi sürekli ailesi ve Kendi istekleri ablasına anlatmış herşeyi yoruldum istekleri bitmiyor di ye çok zoruma gitti
Ne benimle ne bebekle ilgilenmiyor ben Zonguldakntayim o İstanbul'da bu 17 yıldır böyleydiKonuda bahsettiginizle su yazdiklariniz arasinda hic bag yok. Adam sizi mi arzulamiyo bebekle mi ilgilenmiyo hic mi ilgi gistermedi 17 yilda hic bisi anlamadim
Neden yaptınız o zaman çocuk? Yada 17yıldır böyleydi adam madem 17 yıldır aklınız nerdeydi ?Ne benimle ne bebekle ilgilenmiyor ben Zonguldakntayim o İstanbul'da bu 17 yıldır böyleydi
17 boyleydi de niye bu adamla evli kaldiniz. Hadi kaldiniz bebek neden? Cocuk olunca degisir mi sandiniz. Kendi kadrinizr bi de cocuk.ortak etmissiniz. 17 yilda degismeyen degisir mi smdiNe benimle ne bebekle ilgilenmiyor ben Zonguldakntayim o İstanbul'da bu 17 yıldır böyleydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?