kendimi hiç bir rejime başlarken bu kadar enerjik hissetmemiştim bu gün dukan ve benim ilk günümüz sabah tartıldığımda
KİLOM:78
BOYUM:1.65 bakalım 5 gün sonra nasıl olacak ? bu arada tartılmayı beş günde bir yapacağım :):):)
merhabalar
ben de pazartesi başladım kendi programıma.. bu tesadüfle aranıza katılmak isterim
ben de 1 ay kadar Dukan yaptım yaklaşık 9 kilo verdim fakat eşim desteklemediği için bırakmak zorunda kaldım daha öncede yapıp 4,5 kilo vermiştim yani Dukanla toplamda 13.5 kilo verdim.. Benim çok çok beğendiğim kendimle özleştirdiğim ve yapabildiğim tek diyet eşim istemediği için yapamıyorum. bi ara eşimden gizle yapayım dedim ama bu seferde sınırsız yiyemediğim için kaçamaklarım olmaya başladı en sonunda bıraktım.. yoruldum.. şimdi başka bir yönteme başladım pazartesi günü işte.. onu da yazayım birazdan, günlüğümden kopyalayım da
.
kızlar bide regl döneminde şişlik oluyo ya onu hissedebiliyomuyuz yanii benim bildiginiz elime geliyo yanlarımda fazlalıklar :s bende yoktu normalde gecen hafta dıyetı bozdum 2 gunde 1 kılo aldım sonra tekrar dıyete basladım attım o 1 kıloyu bu arada hastada oldum ama elime fazlalıklar gelıyo dedıgım gıbı pırtlıyo yaglarım yanımdan bunun sebebi hastalık şişligimidir bu kadar belli olurmu yardımcı olurmusunuz lutfen valla moralm sıfır.
valla hastalıktan olduğunu sanmıyorum canım ya sen yine kilo alıyorsun yada tuzlu yiyorsun ödem topluyor vücudun değişik geldi bana
bence normal geldi. domates falan da yeseniz aslında:44:kızlar bugünkü kahvaltımda
2 adet haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 adet lıght ekmek
sekersiz cay vardı..
q kk peynırden kısıp 1 tane fazla yumurta yedim dayanamadım yumurtaya umarım dengelemişimdir :S
evet ben hissediyorum. pantolonumdan göbeğim pırtlıyorkızlar bide regl döneminde şişlik oluyo ya onu hissedebiliyomuyuz yanii benim bildiginiz elime geliyo yanlarımda fazlalıklar :s bende yoktu normalde gecen hafta dıyetı bozdum 2 gunde 1 kılo aldım sonra tekrar dıyete basladım attım o 1 kıloyu bu arada hastada oldum ama elime fazlalıklar gelıyo dedıgım gıbı pırtlıyo yaglarım yanımdan bunun sebebi hastalık şişligimidir bu kadar belli olurmu yardımcı olurmusunuz lutfen valla moralm sıfır.
merhaba hoşgeldin aramızamerhabalar
ben de pazartesi başladım kendi programıma.. bu tesadüfle aranıza katılmak isterim
kola biraz belli etmiş kendini ordaSlm kizlar biraz gec oldu giremedim
Hemen menu mu yazayim
Sabah 1 bardak suyla basladim
1 sekersiz cay
1 dilim light ekmegimin ustune peynir ve 3 ince dilim sucuk koyup tost gibi yaptim
Bi kac parca domates
Biraz yumurta
1 cay kasigi kayisi receli
Ara da 1 ayran
Oglen
Yairim durum doner
Yarim bardak kola
Ara biraz kuru dut
Aksam
Kalan doner ve 2 kasik fasulye yemegi
Gun boyu bol su ictim yatana kadar da devam
Bi fincan tek sekerli kahve icicem
Spor olarak da sabah 30 dak yurudum aksam 50 dak plates
Hepsi bu
teşekkürleri bilgiler için..Kizlar bi de bisey diyecegim
Misir,ekmek,makarna,pilav,corba,manti,kisir,cigkofte gibi yicekler in tumu karbonhidrattir,bundan dolayi sadece birini tercih edin ogunlerde
Ayrica hazir meyve suyunu asla tuketmeyin cunku direk yag yapiyor onun yerine taze sıkılms icin
Kizlar bi de bisey diyecegim
Misir,ekmek,makarna,pilav,corba,manti,kisir,cigkofte gibi yicekler in tumu karbonhidrattir,bundan dolayi sadece birini tercih edin ogunlerde
Ayrica hazir meyve suyunu asla tuketmeyin cunku direk yag yapiyor onun yerine taze sıkılms icin
herkese merhabalar
dunku menumu size yaziyorum
sabah : 1ad lavas - 1 yumurta - yesillik - peynir
ara : kefir
ogle : 1/2 ks. mercimek corba - 3yk. bulgur pilav - mini salata
ara : muz
aksam :1p. pilav ustu tavuk - ayran - salata
su : 3 lt
spor : maaalesef
kizlar aksamlari keske biri yanimda olsada durdursa beni yemesem pilav falan ama yiyecek kisitliligi beni boyle yapiyor.
akşam giremedim yahu yemeğe misafirimiz vardı.
tabi akşam yemek de yedim doğal olarak dünkü menümü yazayım.
sabah çeyrek çavdar ekmeğine domates ve peynirli sandviç + l.cola
ara: 1 çilekli activia + çeyrek bayat simit (galeta yerine) + yeşilçay
öğlen: fırında patatesli tavuk + salata + 2 dilim eti form ekmek
ara: 2 kare bitter (arkadaş ikram etti) + 1 activia
akşam: 1 kase çorba + patatesli tavuk güveç + 1 kase cacık (ekmek ve pilav yemedim) + salata
ara: 2 ad kraker + 1 tutam kabak çekirdeği
ve malesef bu sabah +300
kesinlikle katılıyorum. o tür yemekleri ben öğlen öğünümde yiyorum onda da az yiyorum yarım pors. yanında yağsız yoğurt yerim genelde.. meyve suyu da tehlikeli.. hatta taze sıkılmışı bile içmemek lazım çünkü 1 bardak meyve suyunda yaklaşık 4-5 pors. meyve oluyo.. bu da çok aşırı bir şeker yüklemesi demek.. onun yerine o meyve porssiyonunun gün içine dağıtılması daha iyi
sofrada oturmamaya çalış.. kalk, internete gir hemen.. bişeyler oku seni azmettirecek (başarı öykülerini tavsiye ederim) bu işe yarayabilir. dün benim misafirim vardı ben mecbur oturdum da yine de pilav yemedim ama
.
sevalcim biraz yediklerin fazla gibi geldi bana. bilmiyorum daha önce diyet yapmışsın tecrübelisin fakat ben bu kadarını normalde yemiyordum zaten.
light da olsa kola içilmemesi gerekiyor bence. Nacizane fikrimdi
şimdi sen beni eleştir
sabah sıcak limonlu su
kahvaltıda bir simit
öğlen canım istemiyor. ama atıştırayım bişeyler. ne atıştırsamki canım bşey istemediğinde fikirleriniz neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?