18.02.2013 dönüm noktası olsun mu

ALXFA EĞER CANIN hiç bişey istemiyorsa süt iç hem sağlıklı hem tok tutar bu arada sevale yaptığın yoruma katılıyorum sevallllllll şu kalori cetvelini kullanıyormusun yani bana günlük alman gereken kaloriyi alıyorsun gibi geldi eğer ihtiyacın altında kalori alınmazsa zayıflanmaz tatlım yani ara öğünlerin bile çok dolu dolu bişey daha kızma ama tamammıakşamları zaten metobolizma hızı düşüyor sen hem akşam yemeği yiyorsun hemde akşam yemeği sonrası ara öğün koyuyorsun yinede sen bilirsin

arkadaşım senin akşam menün biaz ağır gibi sanki ne dersin ama tabi kaçta yediğinde önemli keşke sadece tavuk yeseymişsin süperrrrrrrrrr olurmuş

haklısınız aslında misafir varken de hakim olmam lazım kendime artık

.

Pazartesiden pazartesiye mi tartılıcaz?

Liste tutulacak mı?

:44:

bazen akşamı abarttığım oluyor evet
öğlen sadece yemiş olmak için çeyrek ekmekten daha az ekmekle dünden kalan 2 kaşık nohut yemeği yedim.
o da yetti
doğru söylüyorsun dikkat edicem ben..

Değerli bilgilerin için teşekkür ederim. geçen sorduğum sorunun cevabı burda sanırım..
akşam yemekten sonra çok aşırı su içiyorum.
bundan sonra süt içicem canım sağol
Pazartesiden pazartesiye mi tartılıcaz?

Liste tutulacak mı?

:44:
pazar diye düşündüm ama arkadaşlar arasında küçük bi oylama yapabiliriz.listeyi ben tutmuştum ama şimdi yemek yapıyorum o arada girip yazıyorum size.
akşam gelip yazarım listeyi seni de eklerim canım.

Genel bir selam vereyim hepinize merhaba kızlar..
akşam yemeğinde değişik bişey deniyorum. patatesli kabaklı yumurtalı bi yemek..
bakalım nasıl olcak

çok boş bırakıyoruz burayı kızlar
nerelerdesiniz ne işler yaparsınız yaşlar kaç tanışalım artık

ben güzel ülkemin en doğusundayım çalışıyorum 27 yaşındayım 20 aylık evliyim çocuğum yok.
sizler de kendinizi tanıtın hadi bakalım..

...............Boy......kilo......Hedef
bestr.......165......77,6....60
tugçekpln..163.....61,8....55
gezginbusra165....72.......60
pofu..........160....70......x
alxfa..........165....62......55
imseval........x......102.....x

pofucum hedefin ne?
sevalcim boy ve hedefini de belirtirmisin?

bikaçgün sonra tartılıyoruz pazar herkese uygunsa herkes pazar günü sabah tartılıyor ve buraya yazıyoruz

alxfa kiz benim boyum :169 tartilma olayinda ben olacam ins. bulamiyorum ya koca ulkede tarti sinir oldum

Günaydın fıstıklar
Dün giremediğim için ksra bakmayin,çok yoğun ve yorucu bi gün yaşadım
Yediklerimi özetlersem;
Sabah ve öğle kahvaltı tarzı yedim
Arada biraz dut yedim
Akşam 2 kaşık fasulye çorbası ve 1 kaşık et
Sonrası 2 ayran ( tansiyonum düştüğü için dün içmek zorunda kaldım)
Spor olarak zaten bol bol yürüdüm

Bu arada kızlar bn hedef kilomu bildirmiştim ilk hedefim 60
Yeni gelen arkadaşlar olmuş hoş gelmişler inşallah bu kilo sorunundan ebediyen kurtulcaz

Bnden şimdilik bu kadar herkese güzel bi gün diliyorum

pazar diye düşündüm ama arkadaşlar arasında küçük bi oylama yapabiliriz.listeyi ben tutmuştum ama şimdi yemek yapıyorum o arada girip yazıyorum size.
akşam gelip yazarım listeyi seni de eklerim canım.

18 i pazartesi ya benim oyum pazartesiden yana ama pazar da olsa tartılırım yine önemli değil ama benim kendi periyorum pazartesiden pazartesiye

ben de bi süre Vanda çalıştım sakıncası yoksa hangi ildesin acaba?

ben de 26 yaşındayım, adım seval. memurum, mersinde yaşıyorum şimdi aslen balıkesirliyim. 29 aylık evliyim çocuk yok hala kilodan sebep eğer 80lere falan düşersem denicez o zaman..

tartılma için tam bir saatte belirtirsen canım senin için de sorun olmaz bence

benim boy 169 hedef daha sonra değiştirebileceksem 81 i hedef koyuyorum çizelgemdeki gibi

ha bi de başlangıç kilom 102,4

102,0 çarşamba günü takıma girdiğim günkü kilomdu. pazartesi 102,4 tüm

Son düzenleyen: Moderatör:
dünkü menümü de yazayım.. akşamları yazmak istiyorum ama tv karşısında uyuyup kalıyorum

sabah: çeyrek ekmeğe domates-biber-peynir ile sandviç + zencefilli limonlu çay

ara: 3-4 kuru kayısı + 2 kare bitter + 1 kepekli biskuvi + yeşilçay

öğlen: 1 pors. makarna + salata

ara: 5 ad. etiform + 1 kk peynir

akşam (saat 5te) : yarım pors makarna + yarım kk peynir + 1 bardak l.cola

saat 7 de de 1 bardak bitki çayı ile 3 ad kuru kayısı

va sabaaaah... 111,8 yani -500 geçen pazartesi 102,4 ile başladım bakalım pazartesiye kadar 1 kg ı tamamlayabilecek miyim?

:106:

bu sabah 1 adet haslanmıs yumurta
1kk beyaz peynır
2 dılım lıght ekmek
5 adet zeytın
3 4 catal salata ve sekersız cay la kahvaltımı kapatmış bulunuyorum

öglene nohut yada mercimek haşlıcam bundan sonra haşlama yicem herşeyimi yagsız tuzsuz. sanırım böle daha cok hosuma gidiyo cidden diyette oldugumu hissediyorum ve bozmamak icin nedenim oluyo :)

alxfa kiz benim boyum :169 tartilma olayinda ben olacam ins. bulamiyorum ya koca ulkede tarti sinir oldum
pardon şekerim yanlış yazmışım
kıskanıyorum uzun boylu kızları napim

çok güzel bir menün olmuş tansiyon neden düştü acaba yediklerin az mı geliyorki?

pazartesi tartılıyormuşuz tamamdır
memnun oldum sevalcim bende memurum karstayım hemşeriyiz seninle

kolaaaaaaaaaaaa

ohh afiyetler olsun inşallah

selam kızlar.. bende sabah çeyrek simit yedim. dünden kalmıştı.
sıcak limonlu su içerek başladım güne.
öğlen 1 haşlanmış yumurta yedim.
şimdi elma 3 çeyrek elma yedim bi çeyreğini kocam yedi
1 bardak süt içitim.

akşama ne yemek yapsam şimdiden düşünüyorum.:44:

aa ne güzel neresinden benim balıkesir-merkez.. bi de kola light kola ama.. işte onu çok zor bırakırım ben

.

alxfa haklısın burası çok boş kalıyor ben de izmirdeyim 25yaşında bir çocuk annesiyim özel sektörde çalışıyorum işler yoğun olunca ben olamıyorum ama merak ediyorum hep burayı kızlar bu arada gezgin bursa arkadaşımıza yaptığım davet hepiniz için geçerli yolu izmire düşen olursa hepinizi beklerim rejimime pazartesi 78.1ile başlamıştım dün akşam itibariyle75.5 i gördüm bilginize

kızlar akşam oldu hafta sonu geldi benim gibi hafta sonu çalışmayanlara iyi hafta sonları diliyorum (diyeti bozmayın haaaa) çalışanlarada kolay gelsin diyim pazartesi kilolarımızı yazıyoruz acayip heyecanlı

aa ne güzel neresinden benim balıkesir-merkez.. bi de kola light kola ama.. işte onu çok zor bırakırım ben

.
ö.m gönderdim sevalcim.
kolayı bırakmalısın midemizi tıka basa doldurmadığımız için de mide asidini bozabilir diye düşünüyorum. allah korusun midenden olma:26:
Karatay'dan yeni forml: 2 n - Hrriyet SALIK -YAAM

benim biraz kafam karıştı 2 öğün mü yemeliyiz ki aceba :26:

.

2 miiii
hani metabolizma çalışacaktı sürekli uyarılacaktı..
ben kendi bildiğimi yaparım valla yok o öyle demiş bu böyle demiş bana uymuyor, zaten diyet listem bile yok

izmire yolumuz düşerse uğrarız inşallah. şuan su gidiyor ama bu bile güzel tebrik ederim
:) mesai bitti geldim eve bende. hafta sonu çalışmıyorum.. kendime hep şunu söylüyorum; KİLO almak çok kolay ama GRAM vermek bile çok zor. 1 günde 1 kilo alınıyor ama 100 gram için günlerce uğraştığımız oluyor. o yüzden bişey yerken hep bunu aklıma getiriyorum. yemekten korkar olucam yakında sanırım :104:

Selam hepinize güzel bayanlar..
ben bugünkü menümü yazayım
gerçi sabah öğlen yazmıştım.akşama geçim.
erişte yapıyorum, birde az kıymalı şehriye çorbası, salata..
erişteden bir iki kaşık yağsız tuzsuz alırım. çorba 1 tabak, salata 1 tabak. ekmek yemicem.
kiloma baktım bugün ama söylemicem
pazartesiyi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…