önce kendimi şartlamam gerekiyor çünkü sigarayıda 2ay önce böyle bıraktım yaklaşık bir ay öncesinden beynimi şu gün sigarayı bırakacaksın diye hazırladım ve başarılı oldum daha önceki diyetlerde başarılı olamadığımdan bunuda böyle yapmaya karar verdim:)
evet biraz fazlaydı başka bişey yemediğim için fazla yedim sanırım. zeytinler çok minikti ya ama dikkat edicem.10-15 zeytin çok değil mi?bildiğim kadarıyla 3 zeytin 1 tatlı kaşığı yağa denk
Liste yapma konusunda hemfikirim :)
ben de gelebilir miyim?:))
günaydın biraz yanlış beslenmiyormusun yani zeytin fazla artı tek öğünde çok zaten her öğün canım istese de istemesede yemen lazım yemeden zayıflanmaz sen yemediğin sürece metobolizman depodan yakmak yerine onları korumaya geçiyor canım bence az az da olsa her öğün ye liste yapalım bencedemerhaba..
bugün sğan suyu içmeye başladım yeniden.
zayıflattığı kanısına varmıştım daha önceleri. daha doğrusu iştah kestiği kanısına..
Sabah 1 bardak soğan suyuyla açılışı yaptım.
yarım saat sonra limonlu sıcak su.
öğlen hiç bişey canım istemedi şişkinlik var canımda sıkkın yiyemedim bişey.
öğleden sonra bitane bitter çikolata
akşam az menemen yedim, çok az peynir 10-15 kadar zeytin yedim. kepekli ekmeğimle birlikte. (4 dilimde kepekli ekmek yemişimdir)
gün boyunca çay içiyorum, bitki çayı içiyorum falan..
kilolarımızı boyumuzu paylaştıkmı?
birde liste oluşturalım bence arada kalan mesajlardan takip etmesi zor oluyor ilk sayfaya güncel liste hazırlask_?
inşallah bunuda başarırsınız :)
evet biraz fazlaydı başka bişey yemediğim için fazla yedim sanırım. zeytinler çok minikti ya ama dikkat edicem.
Teşekkürler uyarın için :128:
merhaba hoş geldin..
Herkese kocaman günaydın,nasılsiniz çıtır adaylari :)
Sabah dayanamadim tartıya adım attım ve 70 olmuşumaçıkçası beklemiyodum demekki doğru yoldayim,dewam :)
kizlar ben baslamistim zaten ama artik daha dikkatli olurum diye dusunuyorum. bestr arkadaslara bende katiliyorum istersen bir liste hazirlayalim. hazir bu kadar cogalmisken yazalim kimse kacmain biryere :)
simdiye kadarki menumu yazayim
sabah: 1 kase yayla corbasi
ara : meyveli yogurt
ogle :1 kase yayla corba - 1/2 porsiyon tavuk sote - salata 1/2 sb. meyve suyu
benim simdilik menum bu arkadaslar aksamda sporumu yapmisim yarim saat kendimi iyi hissediyorum
sizce nasil?
gayet güzel arkadaşım hadi bende yazayım :)
sabah:1tatlı kaşığı yulaf kepeği bir büyük bardak su biraz ara sonra 2dilim light peynir bi 10dk sonrada bir bardak light süt
öğlen:tavuk göğüs ızgara yada haşlama 1tatlı kaşığı y.kepeği
akşam:bir kase yağsız yoğurt 4 5adet yağsız köfte
akşam:
Topik içi kilo ve hedef listesi
bestr
boy:165
kilo:77.6
h.kilo:60
arkadaşlar herkes buraya kilosunu hedefini boyunu yazarsa listeyi düzenleyelim
dün istisnaydı aslında. eskiden bu şekilde bi diyet uyguladım 63 ten iki gün içinde 60 a düştüm ama hiç bir faydası olmadı 62 ye fırladım yemek yediğimde.günaydın biraz yanlış beslenmiyormusun yani zeytin fazla artı tek öğünde çok zaten her öğün canım istese de istemesede yemen lazım yemeden zayıflanmaz sen yemediğin sürece metobolizman depodan yakmak yerine onları korumaya geçiyor canım bence az az da olsa her öğün ye liste yapalım bencede
günaydınnnnn sanırım geldin bile bu çok güzel iyi ekip olacaz
Topik içi kilo ve hedef listesi
bestr
boy:165
kilo:77.6
h.kilo:60
arkadaşlar herkes buraya kilosunu hedefini boyunu yazarsa listeyi düzenleyelim
o zaman bende yazıyorumm :))
kilo 61.800gram
hedef 55 kilo
yaaa ne guzel sen bizim olmak istedigimiz kilodasin :)
ya kızlar bısey sorcam ben 2 gündür reglim 2 aydır dogru düzgün olamıyodum neyse dün sabah 61.800 cıktıgım tartıda bu sabah 62 cıktım bunun nedeni regl midir ama günden güne inmesi gerekmezmi ödemin neden cogaldı 200 gram bi yardım nolurrr
tugcekpln canim mumkun oldukca seni etkilememesi icin ozel donemlerinde tartilma hergun farkli cikar karsina morelin bozulur. bekle reglen gecsin sonra kaldigin yerden tekrar devam edersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?