teşekkür ederim canım
bence güzel..
çok geçmiş olsun canım sen kilo için bu kadar yüklenme ozaman, tansiyonunu düşürmeyecek şekilde biraz fazla ye.
hedef kilonu aradım aradım bulamadım gene kusura bakma canım ya
rica ederim büyük bir hevesle yaptım listeyi, sonrasında verilen kiloları da büyüüükk bi hevesle yazıcaz inşallaahhh
yok canım uygulamıyorum. kafama göre canım ne isterse yiyorum ama dengede tutmaya özen göstererek.Canım özel bir liste uyguluyormusun
Çok saol cnm,yemeden mi kaynaklandi emin değilim ama o gün baya bi ordan oraya koşturmaca yaşadım bn ona bağlıyorum çünkü beslenmem gayet düzgün sizlede paylaşiyorum görüyorsunuz
Önemli değil cnm demekki baya geride kalmış yazdığım eee bu kadar muhabbet olunca :)
Bu arada.kızlar birşey.sormak istiyorum; bn liptonun form plus çayını aldım,karışık bitki,sizce bi zararı olurmu bi fikri olan varsa yorumunu görmek isterim,dün akşam baya geç içtim 11 falandi,sabah ( çok afedersiniz) wc ye rahat girdim çayın etkisinden dye düşünüyorum ama acaba zararı var mıdır mrk edyrm
Yok o dün akşam istisna oldu,yani geç geldim eve maalesef
Kızlar zayıflamak istemenizin en önemli 3 nedeni neler hadi yazalım :)
1-evlenmeden önceki ve evlendiğimdeki resimlerime bakıp bakıp sinirlerim bozulmuştu
2-eskiden giydiğim kıyafetlerimi giyemez olmuştum kıyafetleri yakıştıramaz oldum
3-artık gerçekten tipim kaymıştı:)
bardağı taşıran son damla da şöyle oldu; işe gittim iş yerinde pantolonumun arası söküldü,ertesi gün başka pantolonum cebinin olduğu yanlardan ayrılmıştı. o gün dedim ben kesinlikle zayıflayacağım. ağlamıştım eve geldiğimde çok kiloluyum ben diye. eşim kızmıştı derdimi anlatamamıştım ona. zayıflamam gerekiyordu kesinlikle..
o gün bu gündür diyetteyim
:2: bnde aynı durumlardan muzdarip oldum
1-daracık kıyafetler giymek istemiyorum
2-oramin buramın pörtlemesinden özellikle de şu yanlarımin çıkmasından nefret ediyorum yazın dar pantolon giyemiyorum
3-erkek arkadaşima,aileme,çevreme inat zayıflamak istiyorum,o zmn yediğime içtiğime kimse karısamaz
Günaydın canım, seni bulduğuma çok sevindim, şu anda çelik korse takıyorum 1 aya kadar bende yüzmeye başlarım, tekrar teşekkür ederim canım
Biraz düzensiz olmuş canım ama o kadar fazla gibi görünmüyoriyi akşamlar kızlar.
sabah kahvaltımı yazmıştım, öğleden sonra dışarı çıktık, gezerken acıktık tabi saat 2.30 gibi bi iskender yedik,
ama onun üstüne 1 saat yürüyüş yaptık eve yürüdük geldik:)
çok üşüdüm biraz uzandım kalkınca da 5 gibi bikaç bisküvi yedim.
şimdi süt içiyorum. fazla yemiş oluyorum dimi kızlar?
pişmanlık kapladı içimi
Biraz düzensiz olmuş canım ama o kadar fazla gibi görünmüyor
Iskender çok yağlı ve kalorili bi ogün olmuş ama yuremen iyi bnce
Peki su falan içiyo musun?
yok canım çok içemiyorum midem şişiyor ve içmek aklıma gelmiyor açıkçası.
bugün 1 bardak içtim sadece
hemen içiyorum
Ewet şimdi oldu,bi günde içtiğim suyu görsen şok olursun,öyle alışmışımki sabah su içmeden yemeğe başlamıyorum,sende alıştır,altı üstü 24 saatte 8 bardak bu hiç bişey değil,miden şişmez aslında sana öyle gelir,hem kalorisiz hem de cildi temizliyor:) tavsiye ederim
Yok o dün akşam istisna oldu,yani geç geldim eve maalesef
Kızlar zayıflamak istemenizin en önemli 3 nedeni neler hadi yazalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?