- 2 Temmuz 2019
- 851
- 1.554
- 28
- Konu Sahibi EylulveEylem
-
Millette bi bu kaldi karismadiklari tövbe yaaMerhaba kızlar 18 aylık kızım var emzirmeyi seviyorum aramda güclü bir bağ var ama her gören kvalide olsun elti veya sokakta tanımadığımız birisi sordugunda evet emziriyorum aaaa artık kes verme yaramaz ona diyor sizde böyle laflar işitiyormusunuz bu konudan canım cok sıkılıyor ve Diyorum da 2 yasına kadar emziricem diye.
Kızım yemek yiyor bir tek uykuya dalarken beni emiyor millete neden dert oluyor anlam veremiyorum
Zaten 1 bucuk yasina kadar emzirmenin saglikli oldugunu doktorlar da soyluyor, hayir aksam oldugu zaman evinde ne yedin ac misin diye sormaz gelir buna karisir ya nefret ediyorum bu insanlardan, sen bosver arkadasim, emebildigi kadar emsin kendi emiyormus sonuctaMerhaba kızlar 18 aylık kızım var emzirmeyi seviyorum aramda güclü bir bağ var ama her gören kvalide olsun elti veya sokakta tanımadığımız birisi sordugunda evet emziriyorum aaaa artık kes verme yaramaz ona diyor sizde böyle laflar işitiyormusunuz bu konudan canım cok sıkılıyor ve Diyorum da 2 yasına kadar emziricem diye.
Kızım yemek yiyor bir tek uykuya dalarken beni emiyor millete neden dert oluyor anlam veremiyorum
Emiyor ve keyif alıyoruz ikimizde keste kes kvalidem her gördügünde hala kesmedinmi diyo kadını zerre göresim gelmiyorZaten 1 bucuk yasina kadar emzirmenin saglikli oldugunu doktorlar da soyluyor, hayir aksam oldugu zaman evinde ne yedin ac misin diye sormaz gelir buna karisir ya nefret ediyorum bu insanlardan, sen bosver arkadasim, emebildigi kadar emsin kendi emiyormus sonucta
5 ayda kesmiş 2sini normal yemek yesin diye eltimede kes dedi 4. 5 aylıktı eltim kesti cocuk hep kabızdı normal yemekten simdi 2 yasında normal yemek yemio ve bagırsak sorunu var 6 aylık bebege tantuni döner yedirirsen böyle olur dicem kaynanaya da ses etmionYaşın gelir neden evlenmedin evlenirsin çocuk nezman çocuk olmaz niye olmaz kesin hastalar çocuk olur dogar hadi ikinci nezman yap kardeş olsun bir tek emzirmeye kafayı takmamişlardı o da oldu sonunda sen takma kafana benim çocuğum nezman istersen ozman sütten keserim de ky çocuklarını kaç yıl emzirdi sanki
Biz bu kaynanalari napicaz ya atalim gitsin kaynar kazanaEmiyor ve keyif alıyoruz ikimizde keste kes kvalidem her gördügünde hala kesmedinmi diyo kadını zerre göresim gelmiyor
Kocam olsama neler dicemde işte o kocama yatsın kalksın dua etsinBiz bu kaynanalari napicaz ya atalim gitsin kaynar kazanaaslinda soylenecek cok sey var da araya koca hatiri giriyor
Henüz çocuğum yok ama emzirmek bence dünyadaki en güzel şey olmalı. Bir arkadaşım demişti bir hormon varmış erkekler boşalırken kadınlar sadece doğumda ve emzirmede o güzel hormonu salgılıyormuş. Kimseyi dinlemeyin sizin hayatınız
Yok artık tantunimi zararlı şeyleri yedirirse olacağı o sen kafana takma dediğim gibi o benim çocuğum ben dogurdum nezman sütten keseceğimi ben bilirim diyin çıkın5 ayda kesmiş 2sini normal yemek yesin diye eltimede kes dedi 4. 5 aylıktı eltim kesti cocuk hep kabızdı normal yemekten simdi 2 yasında normal yemek yemio ve bagırsak sorunu var 6 aylık bebege tantuni döner yedirirsen böyle olur dicem kaynanaya da ses etmion
Ne alakası var ya? Millete ne oluyor. Ne kadar emzirirsen o kadar iyi.Merhaba kızlar 18 aylık kızım var emzirmeyi seviyorum aramda güclü bir bağ var ama her gören kvalide olsun elti veya sokakta tanımadığımız birisi sordugunda evet emziriyorum aaaa artık kes verme yaramaz ona diyor sizde böyle laflar işitiyormusunuz bu konudan canım cok sıkılıyor ve Diyorum da 2 yasına kadar emziricem diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?