18 aylık kızımı emzirirken millete dert olması

EylulveEylem

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2019
851
1.554
28
Merhaba kızlar 18 aylık kızım var emzirmeyi seviyorum aramda güclü bir bağ var ama her gören kvalide olsun elti veya sokakta tanımadığımız birisi sordugunda evet emziriyorum aaaa artık kes verme yaramaz ona diyor sizde böyle laflar işitiyormusunuz bu konudan canım cok sıkılıyor ve Diyorum da 2 yasına kadar emziricem diye.
Kızım yemek yiyor bir tek uykuya dalarken beni emiyor millete neden dert oluyor anlam veremiyorum

Millette bi bu kaldi karismadiklari tövbe yaa

Zaten 1 bucuk yasina kadar emzirmenin saglikli oldugunu doktorlar da soyluyor, hayir aksam oldugu zaman evinde ne yedin ac misin diye sormaz gelir buna karisir ya nefret ediyorum bu insanlardan, sen bosver arkadasim, emebildigi kadar emsin kendi emiyormus sonucta

Böyle insanlara sinir oluyorum. Diyecek çok şeyim var da demeyeceğim. Emzirirken çok çektirdiler, ben ve oğlum böyle istiyoruz derdim. Ve faydalı olduğunu anlatırdım kimi zaman. Kimi zaman da daha kesmedin mi diyene kestim derdim gecistirirdim.
2bucuk yıl bebek düşünmedik, sorandan usandım. Bir gün teyzem (çok lafçıdır kendisi), bebek daha ne xaman düşünüyorsunuz dedi, bu soru artık çok tekrarlanmıştı, bu akşam yaparız belki teyze dedim kızdığımı belli ederek. Ondan sonra bir daha sormadı

Yaşın gelir neden evlenmedin evlenirsin çocuk nezman çocuk olmaz niye olmaz kesin hastalar çocuk olur dogar hadi ikinci nezman yap kardeş olsun bir tek emzirmeye kafayı takmamişlardı o da oldu sonunda sen takma kafana benim çocuğum nezman istersen ozman sütten keserim de ky çocuklarını kaç yıl emzirdi sanki

Emiyor ve keyif alıyoruz ikimizde keste kes kvalidem her gördügünde hala kesmedinmi diyo kadını zerre göresim gelmiyor

Henüz çocuğum yok ama emzirmek bence dünyadaki en güzel şey olmalı. Bir arkadaşım demişti bir hormon varmış erkekler boşalırken kadınlar sadece doğumda ve emzirmede o güzel hormonu salgılıyormuş. Kimseyi dinlemeyin sizin hayatınız

5 ayda kesmiş 2sini normal yemek yesin diye eltimede kes dedi 4. 5 aylıktı eltim kesti cocuk hep kabızdı normal yemekten simdi 2 yasında normal yemek yemio ve bagırsak sorunu var 6 aylık bebege tantuni döner yedirirsen böyle olur dicem kaynanaya da ses etmion

Prolaktin ve oxytocin :)
İlki süt hormonu...diğeri halk dilinde bağlanma hormonu :)
Ayrica oxytocin rahimin kendini toparlamasinda baya faydali oluyor

Yok artık tantunimi zararlı şeyleri yedirirse olacağı o sen kafana takma dediğim gibi o benim çocuğum ben dogurdum nezman sütten keseceğimi ben bilirim diyin çıkın

Of emmez neden emmedi derler. Emzirirsib memeni minciklayip sütün yok derler. Emzirme derler. Derler de derler. Simdi 2.ye hamileyim bu sefer hic kimsenin birseye karismasina izin vermicem

Ne alakası var ya? Millete ne oluyor. Ne kadar emzirirsen o kadar iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…