- 2 Temmuz 2019
- 851
- 1.554
- 28
- Konu Sahibi EylulveEylem
-
Ögle dicem artık kayınpederim bile evlenene kadar emzir aman bırakma diye dalga geçio densizYok artık tantunimi zararlı şeyleri yedirirse olacağı o sen kafana takma dediğim gibi o benim çocuğum ben dogurdum nezman sütten keseceğimi ben bilirim diyin çıkın
Herkesin derdi olmus bu kadinlar biz oyle olmayalim daKocam olsama neler dicemde işte o kocama yatsın kalksın dua etsin
Anne sütünün faydalarını kimse bilmiyor bilinçlenmeli insan oğlu benceNe alakası var ya? Millete ne oluyor. Ne kadar emzirirsen o kadar iyi.
Süpersiniz ögle dicem susunca yüz buluyorlar bunlar konusuncada ağır konustu oluyor ama artık emzirme olayında konusuncam bende30 ay emzirdim
Kimseyi de takmadım
Kv o cüretti vermeyin
Kesmeyeceğim çocuğun rızkından sana ne deyin ve sussun
Özetle boşverin
Siz de ona saldırın kendin yaptığın hataları bana da zorla yaptırma deyin
Bende yok o hormon demek:) hatta emzirirken canim cok yanardi hic ama hic hos bir deneyim degildiHenüz çocuğum yok ama emzirmek bence dünyadaki en güzel şey olmalı. Bir arkadaşım demişti bir hormon varmış erkekler boşalırken kadınlar sadece doğumda ve emzirmede o güzel hormonu salgılıyormuş. Kimseyi dinlemeyin sizin hayatınız
Millette napacagini şaşırdı iyice emzirmesen yada emziremesen niye emmiyor emer neden emiyor ablamın kızıda 2 yaşına kadar emmisti kimseden yaramaz niye emziriyosn lafını duymadkk nerden çıkms o garipMerhaba kızlar 18 aylık kızım var emzirmeyi seviyorum aramda güclü bir bağ var ama her gören kvalide olsun elti veya sokakta tanımadığımız birisi sordugunda evet emziriyorum aaaa artık kes verme yaramaz ona diyor sizde böyle laflar işitiyormusunuz bu konudan canım cok sıkılıyor ve Diyorum da 2 yasına kadar emziricem diye.
Kızım yemek yiyor bir tek uykuya dalarken beni emiyor millete neden dert oluyor anlam veremiyorum
Benim 2 gögüsüm ucu yara daha tabiri caizse yarık acıyor ilk aldıgında ama sonrası mutluluk brnim için 5 aydır yarıklar ama emzirmeye devam,Bende yok o hormon demek:) hatta emzirirken canim cok yanardi hic ama hic hos bir deneyim degildi
Yiyor yediginide görüyorlar benimki uykuya dalarken emiyor tek onuda kes diye debeleniyorlar ben mutluysam şikayet etmiyorsam sizene dimi işte her kafadan bir ses2 yasa kadar emzirmek iyidir.
Kimseyi ilgilendirmez.
Sadece hic bir şey yemiyor ve emiyorsa bunun için söylemiş olabilirler.
Bu durumda bazen doktorlar da emzirmeyi bırakmayı tavsiye edebilir
Tövbe aşa da kayınpederin inancı yok deist midir ne bakaradan anlamaz o kaynanada körle yatan şaşı kalkan misaliOnlara Bakara Suresi 'nin manasını hiç okudunuz mu deyin.. Çocugun 2 yıllık rızkını veriyorum deyin ... Her bokologlar..
Daha 6 ayını doldurmamış süt kuzularıni sırf yemek yesinler diye memeden ayırdılar, doğru anladım değil mi? O bebeklerin hakkına girmişler bence5 ayda kesmiş 2sini normal yemek yesin diye eltimede kes dedi 4. 5 aylıktı eltim kesti cocuk hep kabızdı normal yemekten simdi 2 yasında normal yemek yemio ve bagırsak sorunu var 6 aylık bebege tantuni döner yedirirsen böyle olur dicem kaynanaya da ses etmion
Bebek degil eşimi kesmiş eşim 28 yasında şuan birde ballandıra ballandıra anlatır kaynanam çok doğru bir iş yapmış gibi banada dio ooo sen cok emzirdin kes artıkDaha 6 ayını doldurmamış süt kuzularıni sırf yemek yesinler diye memeden ayırdılar, doğru anladım değil mi? O bebeklerin hakkına girmişler bence
Eşinizi bebekken yemek yemesi için sütten kesmis yani. Pes diyorumBebek degil eşimi kesmiş eşim 28 yasında şuan birde ballandıra ballandıra anlatır kaynanam çok doğru bir iş yapmış gibi banada dio ooo sen cok emzirdin kes artık
Benim biraz travmatik seylerde oldu oglumu kuveze aldilar hic emzirmedim birde bilincsiz bir doktoe o halimle olum riski var dedi hersey ust ustde geldi bana sutunu sag dediler ama aleti calistirmayi gostermediler ben bilmeden son devirde acmisim resmen muslukdan akarcasina kan akti psikolojim cok berbatdi 10 gun oglum yoktu sonra emzirmeye baslamakda zor geldi hic iyi seyler hissetmedim sanirim dogum yapar yapmaz emzirseydim boyle olmiycakti belkideBenim 2 gögüsüm ucu yara daha tabiri caizse yarık acıyor ilk aldıgında ama sonrası mutluluk brnim için 5 aydır yarıklar ama emzirmeye devam,
Yanlış oldugunu söyledigimde kahvaltı yapsın artık yemek yesin diye diyor zamanı gelince yiycek neden anne sütü varken mahrum kalsın kı allah vermiş rızkını faydaları bitmiyor ama anlamıyorlar işteEşinizi bebekken yemek yemesi için sütten kesmis yani. Pes diyorum
ben olsam cok ters sekılde kım olursa olsun sıze ne derdımMerhaba kızlar 18 aylık kızım var emzirmeyi seviyorum aramda güclü bir bağ var ama her gören kvalide olsun elti veya sokakta tanımadığımız birisi sordugunda evet emziriyorum aaaa artık kes verme yaramaz ona diyor sizde böyle laflar işitiyormusunuz bu konudan canım cok sıkılıyor ve Diyorum da 2 yasına kadar emziricem diye.
Kızım yemek yiyor bir tek uykuya dalarken beni emiyor millete neden dert oluyor anlam veremiyorum
Doğumdan hemen sonra emdi kızım allaha şükür ikinci kızım ilk kızımda 3 ay emdi meme ufaktı yaralar şeyler derken biberona alıştı dahada almadı ne ağlamıştım evet sizinki biraz acemilikten ve bilgisizlikten olmuş size yol gösteren biri olsaydı keyifle o emzirme zevkini tadardınız inş 2 ciye nasip etsin rabbimBenim biraz travmatik seylerde oldu oglumu kuveze aldilar hic emzirmedim birde bilincsiz bir doktoe o halimle olum riski var dedi hersey ust ustde geldi bana sutunu sag dediler ama aleti calistirmayi gostermediler ben bilmeden son devirde acmisim resmen muslukdan akarcasina kan akti psikolojim cok berbatdi 10 gun oglum yoktu sonra emzirmeye baslamakda zor geldi hic iyi seyler hissetmedim sanirim dogum yapar yapmaz emzirseydim boyle olmiycakti belkide
Allah sabır versin kuzeniniz içinde yani cok zor üzülüyorsunuz emiyor neden bıraktırma cabaları anne saglıklı cocuk emiyor daha neben olsam cok ters sekılde kım olursa olsun sıze ne derdım
ne buyuk hadsızlık ya
kuzenımde yasadı bunu masallah sutu de var emzırmeyı sevıyor bebekte duskun tam emzırıyor gorumcesı gelıyor bebegın agzından memesını cekıyor
en son dayanamadım ben kuzenımın kocası geldı ablana soylermısın kuzenımın gogsunden elını ceksın artık bebek anne arasına gırılmez kendı emzırmemıs olabılır emzırene karısılmaz gunah taş olsa catlar dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?