- 30 Aralık 2015
- 4.837
- 11.561
- 208
- 31
- Konu Sahibi EylulveEylem
-
Aaaa olur mu bacım senn derdin milletin derdiMerhaba kızlar 18 aylık kızım var emzirmeyi seviyorum aramda güclü bir bağ var ama her gören kvalide olsun elti veya sokakta tanımadığımız birisi sordugunda evet emziriyorum aaaa artık kes verme yaramaz ona diyor sizde böyle laflar işitiyormusunuz bu konudan canım cok sıkılıyor ve Diyorum da 2 yasına kadar emziricem diye.
Kızım yemek yiyor bir tek uykuya dalarken beni emiyor millete neden dert oluyor anlam veremiyorum
Bilinçsiz ve bilgisiz boş beyin toplulugundan ibaretler benim gözümdeAaaa olur mu bacım senn derdin milletin derdi(onlara neyse)
aynen oyle dusunsenıze tam emerken gorumce gelıyor emerken uyuyakalan bebegın agzından memeyı cekıyor hem gogsunuze dokunuyor hem bebegınızın rızkını beslenmesını kesıyor kayınvalıde de artık yeter emzırme yeter dıyor ustelık daha bebek 4 aylık !Allah sabır versin kuzeniniz içinde yani cok zor üzülüyorsunuz emiyor neden bıraktırma cabaları anne saglıklı cocuk emiyor daha ne
Bende yok o hormon demek:) hatta emzirirken canim cok yanardi hic ama hic hos bir deneyim degildi
Kuranı kerim de 2 yıl denmiş demek ki hikmeti var sütümüz gelse ben de nasipse emzircem aminnBanada aynısını söylüyorlar. Kafaya takmamak lazım. Kimseyi ilgilendirmez
Oha ne demek 4aylık bebeğin ağzından memeyi çekmekaynen oyle dusunsenıze tam emerken gorumce gelıyor emerken uyuyakalan bebegın agzından memeyı cekıyor hem gogsunuze dokunuyor hem bebegınızın rızkını beslenmesını kesıyor kayınvalıde de artık yeter emzırme yeter dıyor ustelık daha bebek 4 aylık !
cok degısık ınsanlar var gercekten sıkmayın canınızı kırılırlarsa kırılsınlar sız cevabınızı verın aaa ne munasebet boyle bırsey dıyebılıyorsunuz sıze ne deyın yoksa hadsızlıgın önü alınmıyor
Üzüldüm gerçekten kim ki o esnada müdahale etme hakkını kendinde buluyor bundan böyle bende susmuyorum haddini aşanlara artık haddini bildiricemaynen oyle dusunsenıze tam emerken gorumce gelıyor emerken uyuyakalan bebegın agzından memeyı cekıyor hem gogsunuze dokunuyor hem bebegınızın rızkını beslenmesını kesıyor kayınvalıde de artık yeter emzırme yeter dıyor ustelık daha bebek 4 aylık !
cok degısık ınsanlar var gercekten sıkmayın canınızı kırılırlarsa kırılsınlar sız cevabınızı verın aaa ne munasebet boyle bırsey dıyebılıyorsunuz sıze ne deyın yoksa hadsızlıgın önü alınmıyor
bırde dısardan baksan modern okumus tipler yerınde hanı adam yerıne koyarsınOha ne demek 4aylık bebeğin ağzından memeyi çekmek
aynen oyle sız annesı olarak en ıyısını bılırsınız cocugunuz hakkında dıgerlerı dıs kapının mandalıÜzüldüm gerçekten kim ki o esnada müdahale etme hakkını kendinde buluyor bundan böyle bende susmuyorum haddini aşanlara artık haddini bildiricem
Ben 2 yasına kadar emmişim sağlıgımda yerinde hamdolsun bende emziricem kızımı inş sütünüz bol olurda emzirirsinizKuranı kerim de 2 yıl denmiş demek ki hikmeti var sütümüz gelse ben de nasipse emzircem aminn
benımdeNe güzel bol bol emzirin . Ben emziremediğim için hep içimde kaldı .
Aminn tüm annelerin inşallah. Bazen okuyrm da ya böyle şeyler nasıl.olur aklm almıyor kim neden karışır anne bebek arasına.Ben 2 yasına kadar emmişim sağlıgımda yerinde hamdolsun bende emziricem kızımı inş sütünüz bol olurda emzirirsiniz
2çocugumu da 2yaşına kadar emzirdim. Kimseyi dinleme bence gönlünden ne geçiyorsa onu yap. İnsanlar mutlaka bir yorum yapar. Hadleri olmadığı halde herseye karışırlar. En iyi çözüm hiç umursamamak. Bende senin gibi emzirmeyi çok seviyorum. Çok şükür çocuklarımıda doya doya emzirdim. İnşallah darısı doğacak miniğimede olsunMerhaba kızlar 18 aylık kızım var emzirmeyi seviyorum aramda güclü bir bağ var ama her gören kvalide olsun elti veya sokakta tanımadığımız birisi sordugunda evet emziriyorum aaaa artık kes verme yaramaz ona diyor sizde böyle laflar işitiyormusunuz bu konudan canım cok sıkılıyor ve Diyorum da 2 yasına kadar emziricem diye.
Kızım yemek yiyor bir tek uykuya dalarken beni emiyor millete neden dert oluyor anlam veremiyorum
Mantık dışı hareketler olunca beyin algılamak istemiyorAminn tüm annelerin inşallah. Bazen okuyrm da ya böyle şeyler nasıl.olur aklm almıyor kim neden karışır anne bebek arasına.
İlk kızımda benimde upte kalmıştı içimde 2ci kızıma nasipmiş inş sizde tadarsınız bir günNe güzel bol bol emzirin . Ben emziremediğim için hep içimde kaldı .
Keske.... aslında yobaz oldukları için modern maskesi takıyor böyleleri anlaşılmayalım dyebırde dısardan baksan modern okumus tipler yerınde hanı adam yerıne koyarsın
akıllı sanırsın
terbıyesızlık keske renk verse boylelerı alnından yanıp sönse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?