18 aylık kızımı emzirirken millete dert olması

Aaaa olur mu bacım senn derdin milletin derdi (onlara neyse)

Allah sabır versin kuzeniniz içinde yani cok zor üzülüyorsunuz emiyor neden bıraktırma cabaları anne saglıklı cocuk emiyor daha ne
aynen oyle dusunsenıze tam emerken gorumce gelıyor emerken uyuyakalan bebegın agzından memeyı cekıyor hem gogsunuze dokunuyor hem bebegınızın rızkını beslenmesını kesıyor kayınvalıde de artık yeter emzırme yeter dıyor ustelık daha bebek 4 aylık !

cok degısık ınsanlar var gercekten sıkmayın canınızı kırılırlarsa kırılsınlar sız cevabınızı verın aaa ne munasebet boyle bırsey dıyebılıyorsunuz sıze ne deyın yoksa hadsızlıgın önü alınmıyor

“Meme benim, çocuk benim!” derim. Oğlum iki yaşında hala emiyor. Göğüslerim yara olduğunda doktor “Kesebilirsin istersen 9 aydan sonra faydası yok zaten” demişti. Göğüslerim iyileşince kesmedim. Hiçkimseyi asla ilgilendirmeyen bir konu. Anne - bebek arasındaki en özel konuya bile karışıyorlar ya pes!!!

Oha ne demek 4aylık bebeğin ağzından memeyi çekmek

Üzüldüm gerçekten kim ki o esnada müdahale etme hakkını kendinde buluyor bundan böyle bende susmuyorum haddini aşanlara artık haddini bildiricem

Oha ne demek 4aylık bebeğin ağzından memeyi çekmek
bırde dısardan baksan modern okumus tipler yerınde hanı adam yerıne koyarsın
akıllı sanırsın
terbıyesızlık keske renk verse boylelerı alnından yanıp sönse

Üzüldüm gerçekten kim ki o esnada müdahale etme hakkını kendinde buluyor bundan böyle bende susmuyorum haddini aşanlara artık haddini bildiricem
aynen oyle sız annesı olarak en ıyısını bılırsınız cocugunuz hakkında dıgerlerı dıs kapının mandalı

Ne güzel bol bol emzirin . Ben emziremediğim için hep içimde kaldı .
benımde
5 ay emzırebıldım ben saglık sebebıyle ılac kullanmam gerektı kesmek zorunda kaldım
2 sene emzırmek ısterdım nimet cunku
ve cok buyuk kolaylık bıberon derdı yok ısıtma derdı yok yıkat dezenfekte et derdı yok 7-24 hazır :)

2çocugumu da 2yaşına kadar emzirdim. Kimseyi dinleme bence gönlünden ne geçiyorsa onu yap. İnsanlar mutlaka bir yorum yapar. Hadleri olmadığı halde herseye karışırlar. En iyi çözüm hiç umursamamak. Bende senin gibi emzirmeyi çok seviyorum. Çok şükür çocuklarımıda doya doya emzirdim. İnşallah darısı doğacak miniğimede olsun

28 aylık hala emziriyorum ve diyet yapıyorum gayrete sağlıklıyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…